dublekil Napisano 24 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2017 phantom co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 24 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2017 To burgundowe loafersy Berwicka, bodajże 9628. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 25 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 Mała zajawka tego co pojawi się niedługo w odpowiednim wątku w dziale bespoke 12 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 35 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Mała zajawka tego co pojawi się niedługo w odpowiednim wątku w dziale bespoke Jakaś impreza z okazji 10 tys. polubień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Dzisiaj takie "blue monochrome" : Corneliani (PRL), Vass, kajman petrol od @eye_lipi mało istotna reszta : 14 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 Long time no post * Suitsupply * koszula Miler Menswear * 2x Poszetka * Benevento * Herring by Cheaney 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 28 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 Z niedzieli: 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 W dniu 27.11.2017 o 08:54, blekit napisał: Long time no post Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * koszula Miler Menswear * 2x Poszetka * Benevento * Herring by Cheaney Bardzo fajnie! Widać, że odcienie niebieskiego Ci służą i wyglądasz dużo lepiej niż w brązach czy innych kolorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 @torunianin granat i niebieski to kolory, które pasują chyba każdemu. Lubię je, ale podobają mi się również inne kolory - np. burgund albo barwy ziemi (brązy, zielenie, etc.) i osobiście nie uważam, żebym wyglądał w nich gorzej niż w takich barwach jak powyżej. Dzisiaj tak. Niestety, pora roku jest taka, że póki co mogę tylko zawołać - "więcej Światła!" * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Berwick 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 W dniu 24.11.2017 o 23:05, phantom napisał: Dzisiaj: Zszyłbym górę z dołem za pomocą zielonego krawata i czarnych butów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 @Whitesnake Być może rzeczywiście zielony krawat byłby lepszy, np butelkowa grenadyna GG. Buty zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 1 minutę temu, phantom napisał: @Whitesnake Być może rzeczywiście zielony krawat byłby lepszy, np butelkowa grenadyna GG. Buty zostawiam. Buty mi pewnie zasugerowała dzisiejsza pogoda . Jednak, butelkowa zieleń krawata zrobiłaby dużo dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 4 godziny temu, blekit napisał: @torunianin granat i niebieski to kolory, które pasują chyba każdemu. Lubię je, ale podobają mi się również inne kolory - np. burgund albo barwy ziemi (brązy, zielenie, etc.) i osobiście nie uważam, żebym wyglądał w nich gorzej niż w takich barwach jak powyżej. Dzisiaj tak. Niestety, pora roku jest taka, że póki co mogę tylko zawołać - "więcej Światła!" Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Berwick W dalszym ciągu uważam, że osobom o takim typie urody najlepiej w błękitach i granatch i mały kontrastach. Wiem, że jest pokusa, żeby szukać nowych kolorów, ale moim zdaniem nigdy nie będzie tak dobrze jak w odcieniach niebieskiego. Moim zdaniem ważniejsze jest to co obiektywnie Tobie pasuje od potrzeby ciągłych zmian / różnorodności. Sam doszedłem do tego po czasie i polecam innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 @torunianin Ok, Twoja opinia, ja się z nią nie zgadzam. Poza tym nie zapędzałbym się także z przedstawianiem swoich preferencji jako obiektywnych, absolutnych prawd. Jest wiele przykładów, które pokazują, że podobne typy jak ja doskonale wyglądają właśnie w brązach, zieleniach, etc. Ale wiadomo, o gustach się nie dyskutuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Taki "prochowczyk" bawełniany z YOOXA (niestety "męskiego" w klasycznej długości nie mieli, więc wziąłem co było "na stanie" ) w roli głównej: 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 @Tanatos70 kamienny wyraz twarzy, muszę do pokera przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat Miler Menswear * poszetka od Poszetki * Massimo Dutti * Yanko 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Czy koszule CT jest z serii business casual? Mam wrażenie, że wyłogi tego kołnierzyka są dłuższe niż w koszuli 'casual' które mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 2 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 U mnie dziś sobota robocza (termin z PRL-u) 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Wełna casentino po poprawkach- skrócenie rękawów, wszycie poduszek w ramionach i przesunięcie guzików. Jest lepiej, choć nie idealnie. Ogólnie bardziej "kubistycznie" i mniej przy ciele (sylwetka wydaje się mniej dynamiczna), ale bardziej komfortowo i więcej mnie się w nim zmieści co nie jest bez znaczenia, bo jak się robi zimniej to z kotem zaczynamy więcej jeść i zbieramy sadło na zimę . Do tego Stetson, Johnston's of Elgin, Dockers i dedykowany Vass. 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Ładny płaszcz, choć do bycia dorosłym płaszczem brakuje mu ~10cm. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 17 minut temu, Wodzu napisał: Ładny płaszcz, choć do bycia dorosłym płaszczem brakuje mu ~10cm. Problem jest taki, że ja jeszcze nie dorosłem, więc "jaki pan...." . No, ale na próbę upolowałem sobie wczoraj na angielskim e-bayu taki "wentidżowy" NOS trencz Burberry w pełnej długości (baaardzo dorosły) i zobaczymy jak się w nim odnajdę w kontekście chociażby tego nowoczesnego Burberry Brit parę postów wyżej, który bardzo się podoba ....mojej żonie . Jako klasyczna ofiara, umęczona pod żoninym pantoflem, nie mogę tego faktu nie brać pod uwagę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 22 godziny temu, michau napisał: Czy koszule CT jest z serii business casual? Mam wrażenie, że wyłogi tego kołnierzyka są dłuższe niż w koszuli 'casual' które mam. tak, to jest ta seria w której można też wybierać długość rękawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi