Zajac Poziomka Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 @waski super zestaw, tylko te żółte/kremowe skarpetki jakoś mocno mi nie grają. Szare/brązowe/granatowe/bordowe wyglądałyby moim zdaniem dużo lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 8 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 Wiosna przyszła.... bociany również koszula- @Sklep Szarmant krawat- wełna @Republic of Ties marynarka- Susu kapelusz- dagmar- Polkap buty - Carlos Santos @klasycznebuty.pl spodnie- bawełna tailored by Dawid Kukliński @Ernestson płaszcz- Bytom Poszetka- (choć nie widoczna) @poszetka.com (jak zawsze ) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orlin Napisano 8 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 Marynarka: Suitsupply Havana Poszetka: Poszetka.com Koszula: Trashness OCBD Okulary: Ray-Ban by Bausch&Lomb (lata 90te) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 7 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: @waski super zestaw, tylko te żółte/kremowe skarpetki jakoś mocno mi nie grają. Szare/brązowe/granatowe/bordowe wyglądałyby moim zdaniem dużo lepiej. Dzięki. Rzeczywisty kolor skarpetek jest o ton jaśniejszy niż pasek na krawacie. Biorąc pod uwagę dzisiejszy słoneczny dzień miałem ochotę na coś odróżniającego się kolorystycznie zarówno od spodni jak i butów dlatego szary skreśliłem, bordo wydał mi się zbyt krzykliwy, brązowy zbyt zlewający się z butami a granatowy zbyt ciężki, dlatego postawiłem na "tan". Zgadzam się jednak, że na tym zdjęciu wygląda nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Podziwiam facetów którzy tak idealnie, jak kolega @waskiw ostatniej stylizacji, potrafią ułożyć poszetkę.. 😂 Respect.... 👏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 4 minuty temu, TomiW01 napisał: Podziwiam facetów którzy tak idealnie, jak kolega @waskiw ostatniej stylizacji, potrafią ułożyć poszetkę.. 😂 Respect.... 👏 Ja nie umiem, więc układam puff albo tv fold. Albo nie używam poszetki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Moja odpowiedź na pięć stopni z rana: flanela z bawełną. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 U nas za to słońce wyszło, ale tak na pół gwizdka, więc marynarka lniana (to taki grubszy len) + denim. Ta sama, którą sobie w zeszłym roku z kol. Zającem sprawiliśmy (jako że nosimy rozmiary o "oczko" różne, więc niestety każdy musiał sobie swój egzemplarz nabyć ). Wszystkie dodatki wełniane, a na nogach moje pierwsze Vassy. To od nich zaczęła się moja (trochę ślepa ) miłość do tej manufaktury. Za ich "power look" wybaczam im drobne niedociągnięcia. Kot był obecny, ale tylko na górnym tarasie, więc musiałem się tam wdrapać 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 ostanie zdjęcie w stylu marynara-rap, ale generalnie można powiedzieć elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 16 minut temu, spiryt napisał: ostanie zdjęcie w stylu marynara-rap, ale generalnie można powiedzieć elegancko To zapewne konsekwencja poprzedniego zdjęcia - sartorialnego przykucu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 @Tanatos70 moje Krystyny są dość popularne wśród lokalnej kociej społeczności 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 ... a po południu zrobiło się ciepło. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Yanko * torba Miler Menswear 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Dziś na sobie ⌁ fioletowy wool challis bez podszewki ⌁ lniana poszetka ⌁ dwurzędówka VBC od SuSu 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 2 godziny temu, blekit napisał: Dzisiaj. Ukryj zawartość Bardzo ładny zestaw! Skoro musi być szmatka w kieszonce to chyba inna (moim skromnym zdaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Bardzo ładny zestaw! Skoro musi być szmatka w kieszonce to chyba inna (moim skromnym zdaniem). Dzięki. Co do poszetki, to na tę zdecydowałem się w ostatniej chwili (miała być biała lniana). Moim zdaniem dobrze gra z żółtymi i niebieskimi elementami krawata, ale wiadomo że to kwestia względna. A Ty co byś zaproponował? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 34 minuty temu, blekit napisał: A Ty co byś zaproponował? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1. Brak - temu zestawowi nic nie brakuje, msz. 2. Wspomniana przez Ciebie biała lniana. 3. Dla dandysa: z czerwonymi elementami, a nawet czerwona, pasująca temperaturą / odcieniem, niekoniecznie gładka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MateuszT. Napisano 10 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Tym razem loafersy, nie NB 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 10 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Melduję wyjonanie zadania, egzamin zdany, VistulaKoszula i krawat LambertPoszetka comShoepassionWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Dnia 9.04.2017 o 17:52, Beny23 napisał: Czy dobrze widzę że poszetki dotarły? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 11 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Po pączka wiedeńskiego przed pracą: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Jak wszyscy - żegnam się z flanelą: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 10 minut temu, bodzixon napisał: Jak wszyscy - żegnam się z flanelą: Chyba nie tak prędko z tym pożegnaniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Burgundy w negliżu: detalu: 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. faber Napisano 11 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi