Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uśmiejecie się, jestem dziś prawie tak samo ubrany, (tylko koszula od Osovskiego)  Ta marynarka z outletu SuSu nie jest aż tak jaskrawa jak to wynikało ze zdjęć na stronie sklepu. Jak  widać jeden z bardziej  popularnych modeli na forum :)

Opublikowano
5 minut temu, artisan napisał:

Uśmiejecie się, jestem dziś prawie tak samo ubrany, (tylko koszula od Osovskiego)  Ta marynarka z outletu SuSu nie jest aż tak jaskrawa jak to wynikało ze zdjęć na stronie sklepu. Jak  widać jeden z bardziej  popularnych modeli na forum :)

Mi ten kolor do końca nie podchodzi. W słońcu jak dla mnie jest już za bardzo jaskrawy, ale za 400 zł głupio było nie brać - zawsze to urozmaicenie garderoby :) 

Za zostawieniem marynarki przemówiło również to, że to moja pierwsza Havana, a już wiem, iż nie ostatnia - bardzo podoba mi się ten krój.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
IMG_1268.thumb.jpg.466ab305c0d25b09b8d9d0c7ec675ac0.jpg

Marynarka: Lancerto&MrV

Krawat: NN (germany)

Koszula: TRL

Poszetka: Camicissima 

Hmm... zmieściłeś się w dostępną rozmiarówkę tych marynarek? Zdawało mi się, że jesteś raczej z opcji rozkładowej 100+...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
11 minut temu, dlugaslongas napisał:

Hmm... zmieściłeś się w dostępną rozmiarówkę tych marynarek? Zdawało mi się, że jesteś raczej z opcji rozkładowej 100+...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Hmm... tylko do zdjęcia na forum. Kupuję, robię fotki i zwracam do salonu.

100+ :-) 

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano
32 minuty temu, Lebowski32 napisał:

Ale piękny garnitur...

Inna sprawa - odnoszę wrażenie, że pin collar jest stworzony do dwurzędówek.

Dziękuję bardzo - Madison z SuitSupply. Po 48 h znikł ze sklepu... 

Co do pin collar'a to tak - w szczególności do prążków.
A i ciekawostka - wszystkie pin collar'y, które mam w swojej szafie, przerobiłem sam.

• Oceniam pozytywnie 1