Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 28 Listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 Z niedzieli: 4 13 Cytuj
torunianin Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 W dniu 27.11.2017 o 08:54, blekit napisał: Long time no post Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * koszula Miler Menswear * 2x Poszetka * Benevento * Herring by Cheaney Bardzo fajnie! Widać, że odcienie niebieskiego Ci służą i wyglądasz dużo lepiej niż w brązach czy innych kolorach. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 30 Listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 @torunianin granat i niebieski to kolory, które pasują chyba każdemu. Lubię je, ale podobają mi się również inne kolory - np. burgund albo barwy ziemi (brązy, zielenie, etc.) i osobiście nie uważam, żebym wyglądał w nich gorzej niż w takich barwach jak powyżej. Dzisiaj tak. Niestety, pora roku jest taka, że póki co mogę tylko zawołać - "więcej Światła!" * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Berwick 4 6 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 W dniu 24.11.2017 o 23:05, phantom napisał: Dzisiaj: Zszyłbym górę z dołem za pomocą zielonego krawata i czarnych butów. 1 Cytuj
phantom Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 @Whitesnake Być może rzeczywiście zielony krawat byłby lepszy, np butelkowa grenadyna GG. Buty zostawiam. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 1 minutę temu, phantom napisał: @Whitesnake Być może rzeczywiście zielony krawat byłby lepszy, np butelkowa grenadyna GG. Buty zostawiam. Buty mi pewnie zasugerowała dzisiejsza pogoda . Jednak, butelkowa zieleń krawata zrobiłaby dużo dobrego. Cytuj
torunianin Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 4 godziny temu, blekit napisał: @torunianin granat i niebieski to kolory, które pasują chyba każdemu. Lubię je, ale podobają mi się również inne kolory - np. burgund albo barwy ziemi (brązy, zielenie, etc.) i osobiście nie uważam, żebym wyglądał w nich gorzej niż w takich barwach jak powyżej. Dzisiaj tak. Niestety, pora roku jest taka, że póki co mogę tylko zawołać - "więcej Światła!" Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Berwick W dalszym ciągu uważam, że osobom o takim typie urody najlepiej w błękitach i granatch i mały kontrastach. Wiem, że jest pokusa, żeby szukać nowych kolorów, ale moim zdaniem nigdy nie będzie tak dobrze jak w odcieniach niebieskiego. Moim zdaniem ważniejsze jest to co obiektywnie Tobie pasuje od potrzeby ciągłych zmian / różnorodności. Sam doszedłem do tego po czasie i polecam innym. Cytuj
blekit Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 @torunianin Ok, Twoja opinia, ja się z nią nie zgadzam. Poza tym nie zapędzałbym się także z przedstawianiem swoich preferencji jako obiektywnych, absolutnych prawd. Jest wiele przykładów, które pokazują, że podobne typy jak ja doskonale wyglądają właśnie w brązach, zieleniach, etc. Ale wiadomo, o gustach się nie dyskutuje. 4 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Taki "prochowczyk" bawełniany z YOOXA (niestety "męskiego" w klasycznej długości nie mieli, więc wziąłem co było "na stanie" ) w roli głównej: 1 5 Cytuj
gumol76 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 @Tanatos70 kamienny wyraz twarzy, muszę do pokera przyjąć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat Miler Menswear * poszetka od Poszetki * Massimo Dutti * Yanko 5 5 Cytuj
michau Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Czy koszule CT jest z serii business casual? Mam wrażenie, że wyłogi tego kołnierzyka są dłuższe niż w koszuli 'casual' które mam. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 U mnie dziś sobota robocza (termin z PRL-u) 2 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wełna casentino po poprawkach- skrócenie rękawów, wszycie poduszek w ramionach i przesunięcie guzików. Jest lepiej, choć nie idealnie. Ogólnie bardziej "kubistycznie" i mniej przy ciele (sylwetka wydaje się mniej dynamiczna), ale bardziej komfortowo i więcej mnie się w nim zmieści co nie jest bez znaczenia, bo jak się robi zimniej to z kotem zaczynamy więcej jeść i zbieramy sadło na zimę . Do tego Stetson, Johnston's of Elgin, Dockers i dedykowany Vass. 5 9 Cytuj
Wodzu Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ładny płaszcz, choć do bycia dorosłym płaszczem brakuje mu ~10cm. 1 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 17 minut temu, Wodzu napisał: Ładny płaszcz, choć do bycia dorosłym płaszczem brakuje mu ~10cm. Problem jest taki, że ja jeszcze nie dorosłem, więc "jaki pan...." . No, ale na próbę upolowałem sobie wczoraj na angielskim e-bayu taki "wentidżowy" NOS trencz Burberry w pełnej długości (baaardzo dorosły) i zobaczymy jak się w nim odnajdę w kontekście chociażby tego nowoczesnego Burberry Brit parę postów wyżej, który bardzo się podoba ....mojej żonie . Jako klasyczna ofiara, umęczona pod żoninym pantoflem, nie mogę tego faktu nie brać pod uwagę . 1 Cytuj
blekit Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 22 godziny temu, michau napisał: Czy koszule CT jest z serii business casual? Mam wrażenie, że wyłogi tego kołnierzyka są dłuższe niż w koszuli 'casual' które mam. tak, to jest ta seria w której można też wybierać długość rękawa. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Czas na test w warunkach bojowych Ulstera od Zack Roman [Edit] zdjęcie zostało usunięte 5 11 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Bardzo ładny płaszcz. 1 Cytuj
BrotherM Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 @FONos Można poprosić o zdjęcie z boku bądź inne zbliżone pokazujące jak duży jest kołnierz sztormowy? Cytuj
Beny23 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dzisiaj kaszmirowy płaszcz, merynosowy sweter i wełniany szal 5 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Godzinę temu, Beny23 napisał: Dzisiaj kaszmirowy płaszcz, merynosowy sweter i wełniany szal Az tak zimno w NYC ? Ja mieszkam na północ od Ciebie i jeszcze ciągle w przejściowych ubraniach. Cytuj
noise Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 W dniu 2.12.2017 o 23:14, Midlife-Crisis napisał: U mnie dziś sobota robocza (termin z PRL-u) Świetna marynarka - co to? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi