Jakub.B Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 2 godziny temu, pablocito napisał: Biorąc pod uwagę opinie niektórych klientów, to Benevento możesz mieć, ale chyba na przyszłą zimę. Dalej czekam na spodnie zamówione w lipcu tamtego roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 52 minuty temu, Jakub.B napisał: Dalej czekam na spodnie zamówione w lipcu tamtego roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 15 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2021 Panowie, ostatnio czekałem na lniane spodnie 2 miesiące, aż się lato skończyło... Także wiem na co się piszę, zamawiając w tej firmie po raz kolejny. Jednak jakość jest świetna, zarówno flaneli, jak i odszycia. Więc jestem skłonny czekać do przyszłej zimy 🤣... Ale, jeśli spodnie od MT są porównywalne, to wolę nie czekać, stąd moje pytanie :) Może ktoś wie, jak się różnią krojem? Przykładowo wysoki stan w w Benevento jest dla mnie idealny, natomiast mam doświadczenie, że często "wysoki stan" okazuje się jedynie podwyższonym stanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 W dniu 5.02.2021 o 12:20, Krzysiek_W napisał: już po wszystkim pokaż co kupiłeś A proszę bardzo Doktorat dziś obroniony. @pablocito , podziękowania dla Twojej żony za radę. Trafione, a i symbolika jakaś zachowana. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 A proszę bardzo Doktorat dziś obroniony. @pablocito , podziękowania dla Twojej żony za radę. Trafione, a i symbolika jakaś zachowana. Żona śle serdeczne gratulacje i pozdrowienia, ja również i cieszę się, że nasze żony są zadowolone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 Podpowie ktoś, bazując na swoich egzemplarzach, które podszewki w Suitsupply sa w 100% z cupro? Interesują mnie głównie granatowe (9688, 197) i szare (219, 83). Support twierdzi, że wszystkie są z cupro a potem okazuje się ze np. Ta z kodem 9680 to 35% poliester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 @papiez_, 9688 cupro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 Mam zapisane "moje" podszewki i 9680 u mnie to 100% cupro. Wg moich marynarek 100% cupro to także 1098 (biała), 1047 (brąz) i bodajże 9331 i 80. Niektórych już nie ma do wyboru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek4321 Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2021 Zamówiłem w klasycznebuty czarne oxfordy Berwicka. Okazały się za duże - wymieniono je na mniejsze. Tu działanie sklepu było bez zarzutu. Przyszła paczka z wymianą. Buty noszą ślady użytkowania, o czym nawet nikt nie wspomniał. Czy to jest ok? Czy je oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2021 Jeżeli są dobrze dopasowane do stopy to bym zostawił. Po kilku wyjściach nowa para będzie wyglądać tak samo. Ale jeśli serce Cię boli że to nie Twoje załamania i nie będą pasować do twoich załamań to odeślij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2021 Ta para byłą po prostu mierzona (na mój gust trochę "za bardzo") i zwrócona przez poprzedniego klienta. Jak Ci to przeszkadza to możesz oddać, masz do tego prawo i masz prawo domagać się pary nie śmiganej funkiel nówki prosto z fabryki. Pytanie w jakim celu te buty były kupione - czy do chodzenia czy do postawienia w gablocie do patrzenia. Ja bym zostawił, ale też nie odesłałbym butów w takim stanie. Pokaż zdjęcie podeszwy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2021 @Piotrek4321 Możesz też pisać do supportu w sprawie obniżenia ceny w związku z widocznymi śladami używania. Przedmówcy mają rację, po pierwszym wyjściu te buty i tak będą tak wyglądały. Jest jedna rzecz, z której powodu ja bym te buty oddał lub też nie więcej kupował Berwicków. Złamanie na toe cap. Nie mogę tego zdzierżyć i unikam jak ognia. PS:Na mojej jedynej parze trzewkiów od Berwick pojawiło się na lewym bucie i już z tym żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2021 Jak czasem widziałem jak ludzie mierzyli buty w salonie w KB, to zastanawiałem się, czemu obsługa na to pozwala. Chodzenie po całym salonie, zrzucanie butów za pomocą drugiego... No ale cóż - klient nasz pan... Tylko potem te buty do kogoś właśnie idą.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek4321 Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2021 Podeszwa wygląda tak jak na zdjęciach. Wiem, że po wyjściu na dwór będzie to wyglądać inaczej. Po prostu szkoda, że nikt o tym nie wspomniał. Dodam, że dbałem o to, aby mierzyć buty na "odpowiedniej" powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2021 Jak pasują to zostaw. Nie ma nad czym się zastanawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Potrzebuję skutecznie rekoloryzować moje berwicki (zdarta farba tu i tam, ale skóra trzyma się pięknie), a nie mam ochoty samemu się bawić tymi kosmetykami. U kogo polecacie sensowne usługi? Widzę, że totalne patynowanie robią klasycznebuty za 350 złotych, ale nie wiem, czy to odzwierciedla sytuację rynkową. Naprawdę nie da się butów po prostu pofarbować ponownie poniżej 200 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 @Piotrek4321bardzo porządną podeszwa. Przy okazji ma ktoś podeszwę od JR w Berwickach? Jeśli tak to jak się spisuje? Kiedyś KB dostarczyło mi złamane buty, ale zapłaciłem za nie 30% mniej, dla mnie to było zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 5 godzin temu, flozbi napisał: @Piotrek4321bardzo porządną podeszwa. Przy okazji ma ktoś podeszwę od JR w Berwickach? Jeśli tak to jak się spisuje? Kiedyś KB dostarczyło mi złamane buty, ale zapłaciłem za nie 30% mniej, dla mnie to było zrozumiałe. Mam Rendenbacha w Shoepassion ze skóry jelena, myślę, że się niczym nie różnią. Bardzo dobra podeszwa, lepsza od "standardowych" skórzanych,, takich jak w Loakach albo Shoepassion. IMO dorównuje jakością temu portugalskiemu kruponowi, który stosuje Januszkiewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Planuje zakup ale mam wątpliwość odnośnie składu. Materiał 60% wełna 30% poliester 10% wiskoza, czy ten skład jest rzeczywisty przecież poliester i wiskoza to to samo, czy jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Oczywiście że nie to samo. Wiskoza powstaje z celulozy (drewna), wiec jest poniekąd naturalną tkaniną. Niezależnie od materiału, ten kubrak jest brzydki. Kubrak, bo ani to kurtka, ani płaszcz. Tkanina pewnie szybko się zeszmaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Nieciekawy ten płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 16 minut temu, Giacomo de Taglia napisał: Oczywiście że nie to samo. Wiskoza powstaje z celulozy (drewna), wiec jest poniekąd naturalną tkaniną. Niezależnie od materiału, ten kubrak jest brzydki. Kubrak, bo ani to kurtka, ani płaszcz. Tkanina pewnie szybko się zeszmaci. Czemu się zeszmaci jak w połowie jest ze sztucznej tkaniny, taką kiepską jakość ma Lancerto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Przesadzają z tymi sztucznymi tkaninami. To jest taki czesany materiał, musi być naprawdę wysokiej jakości żeby się godnie starzał. Obawiam się, że się szybko zmechaci. Ok na jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 @Giacomo de Tagliajuż nie wiadomo komu wierzyć, przecież pan Vitage bardzo zachwala produkty tej marki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi