Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 14.04.2022 o 11:07, blekit napisał:

Mam szybkie pytanie - czy ktoś miał ostatnio kontakt z Szewcem24?

W styczniu, po ponad 3 latach, moja cierpliwość się w końcu wyczerpała i poprosiłem o zwrot butów i pieniędzy za niewykonaną usługę. 2 marca dostałem informację, że z powodu pewnych komplikacji będzie dostępny "od przyszłego tygodnia". Od tej pory wszelkie prośby o kontakt z mojej strony spełzają na niczym.

Czekasz TRZY LATA na wykonanie usługi? Czyli forumowy żart, że "24" to ilość miesięcy, potrzebna na zrealizowanie zamówienia, staje się nieaktualny...

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
W dniu 14.04.2022 o 16:12, michasacuer napisał:

Czym można wyczyścić takie plamki na wełnie? Jak przyciskami do nich mokra szmatke jest trochę lepiej, ale nie idealnie. 

Ja zwykle używam punktowo płynu do prania wełny + szczotki do ubrań i później płuczę wodą. Raz zdarzyło mi się prać spodnie w pralce z resztą wełnianych rzeczy i w sumie też było ok, tylko oczywiście musiałem odnowić zaprasowanie.

@blekit jezeli sie nie myle to szewc24 aktualnie przebywa w Krakowie, adres strony: https://rafalszuba.pl/

Opublikowano
Po napisaniu wiadomości Szewc24 się ze mną skontaktował i dzisiaj dostałem informację, że przesyłka przyjęta w terminalu nadawczym DHL. 
Informacyjnie - dzisiaj odebrałem paczkę z butami. Jeżeli chodzi o jakość wykonania napraw, to jest na bardzo wysokim poziomie. Z mojej perspektywy uznaję temat za zamknięty i mogę tylko życzyć wszystkim innym (i samemu Szewcowi24) równie pomyślnego zakończenia swoich historii.
Opublikowano
Godzinę temu, Kjeszen napisał:

Pewnie było milion razy, ale spytam. Jakie koszule do 200-250zł najlepiej kupić? Fajnie gdyby to były polskie marki, ale reguły nie ma.

Jeszcze do niedawna, w tym przedziale cenowym, można było cos znaleźć w Emanuel Berg, w okresach wyprzedazowych. Ceny jednak wzrosły, ale w mojej opinii warte obserwowania i zwiększenia budżetu. Może nie jestem obiektywny ponieważ od wielu lat używam tych koszul, ale oceniam je zdecydowanie wyżej od SS.