eduardo Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Lacoste jest warte uwagi? Czasami na ZL zdarzają się akceptowalne ceny. Cytuj
bulyt50 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Mam kilka koszulek polo Lacoste i moim skromnym zdaniem warto je kupić. Cytuj
Łukasz N. Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Ja mogę potwierdzić, że posiadam T-shirt'y basic Lacoste (bawełna + 3% Elastanu) i po tylu praniach co przeszły są idealne dalej. W mojej opinii Lacoste ma bardzo dobrej jakości rzeczy w porównaniu do innych modowych marek (GANT, Polo Ralph Lauren, Guess, Calvin Klein - które dla mnie nie różnią się od H&M, choć czasem i H&M nie chciałbym obrażać) Polo dopiero nabyłem, ale wiem że lepiej wygląda niż z Massimo Dutti, tylko cena x3. Cytuj
eduardo Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 To muszę przetestować, dzięki. Zamówiłem na próbę z ostatniego rzutu na ZL fioletową Polo Ralph Laurent. Jak nie podejdzie to poleci zwrot. A Lacoste na ibood w tej chwili jest za 210 zł. Cytuj
Mamrot Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 8 godzin temu, eduardo napisał: A Lacoste na ibood w tej chwili jest za 210 zł. Cena wprost proporcjonalna do długości ? W polo Lacoste jest problem z rozmiarówką, jest przypadkowa i spotkałem się z niedoróbkami. Noszę rozmiary od 5 do 4 wszystkie w fasonie regular i czasem 4 jest luźna a 5 przyciasna. Albo koszulka 5 jest dobrze dopasowana, ale coś jest nie tak z rękawami, jak kładę ręce na kierownicę ściągacze się wżynają. Są też niedoróbki typu różne długości wszycia kołnierza, najczęściej po stronie guzika jest krótszy o 1,5\2 cm i to takie egzemplarze w sklepie firmowym. Warto wpaść do sklepu firmowego, bo część asortymentu jest w promocji i jest taniej niż w sąsiednich sklepach wielomarkowych posiadających ten sam asortyment. Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nie znalazłem właściwego wątku do tego pytania, jak jest to wskażcie proszę Szukam marki w której będę mógł dość regularnie kupować chinosy. Zwykle, gładkie, bez kantów, w kilku podstawowych kolorach.Kiedyś kupowałem w Bytomiu na promocjach po 100-200 zł sztuka. To już chyba nie wróci, ale nadal szkoda mi płacić 500-700 zł za spodnie RTW. Nie szukam jednorazowej promocji, ale raczej firmy w której będę mógł kupować spodnie przez najbliższe kilka lat. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Charles Tyrwhitt non-iron. 1 Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Dzięki, a gdzie je kupować? Bezpośrednio od producenta czy jakiś sklep w Polsce który ma stałą ofertę i darmowa / tanią dostawę? Cytuj
tryhp3 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 @JakubAnderwaldTutaj możesz zerknąć -> Przedmioty użytkownika maju202 - Spodnie - Allegro.pl Może trafisz z rozmiarem. Ja coś tam zamawiałem, chyba nawet nie które miały na metkach wcześniej wspomniane non-iron. Ale wszystkie odesłałem. Tkaniny typu non-iron są z reguły sztywne i nieprzyjemne w dotyku. Cytuj
Manul Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 Ogon w polo wcale nie zniknął i ma się bardzo dobrze. Na fotce prezentuję dzisiejsze wdzianko Pink Pony Laurena. Cytuj
tryhp3 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 Ja ostatnio z TK wyszedłem z polówkami marki Gant i U.S. Polo Assn. Ogon też w nich występuje. Cytuj
michasacuer Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Koszule od Milera jak wypadają jakościowo w porównaniu z Suit Supply, Poszetką, Macaroni? Cytuj
sad_mad Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Gdzie w internecie można polować na okazje, jeśli mowa o zakupie butów? Przeglądam regularnie Yoox, a także oczywiście sklepy typu Klasyczne Buty, jednakże na razie bez sukcesów. Herring ma stosunkowo fajne ceny, ale po dodaniu kosztów transportu ta atrakcyjność spada do zera. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Outlet Patine? Dział "Clearance" w Bexley? Cytuj
sad_mad Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Buty z outletu Patine jestem w stanie wymienić z pamięci. Co do Bexley- dziękuję za wskazówkę, jakoś nigdy tam nie trafiłem. Cytuj
kanapa Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ogon w polo wcale nie zniknął i ma się bardzo dobrze. Na fotce prezentuję dzisiejsze wdzianko Pink Pony Laurena[/img][/url]Faktycznie jeszcze się jakiś tam ogonek trafia uhttps://cortefiel.com/pl/en/men/polos-and-t-shirts/short-sleeved-pique-polo-shirt/2163623.htmlWybór i jakoś zacna ale niestety raczej tylko Hiszpania i okolice. Cytuj
michasacuer Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2022 W dniu 9.06.2022 o 08:44, michasacuer napisał: Koszule od Milera jak wypadają jakościowo w porównaniu z Suit Supply, Poszetką, Macaroni? Podbijamy pytanie Cytuj
noise Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 Koszul z wymienionych do porównania firm nie miałem, ale białe koszule od Milera - których posiadam bodaj 9, w dwóch rozmiarówkach, z różnych lat - bardzo ciężko się prasuje i ich biel mocno żółknie (zwłaszcza w twillowych koszulach, ocbd są nieco lepsze pod względem trwałości koloru). Miałem jedną nieużywaną na wieszaku w sąsiedztwie koszul kilkumiesięcznych od M., różnica była drastyczna. Zarówno Lancerto jak i Wólczanka mają bardziej trwałą biel. Na plus u Milera fajne proporcje wyłogów kołnierzyka i mięsistość materiału koszuli. 1 Cytuj
Servetch Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 Kto jest producentem materiału u Milera? Cytuj
Velahrn Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 W dniu 14.06.2022 o 13:22, Servetch napisał: Kto jest producentem materiału u Milera? Materiału użytego do czego? Cytuj
Servetch Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 Koszulach, rozmawiamy o koszulach i wolę wystrzegać się tego materiału 1 Cytuj
Coven Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2022 Panowie, czy bezbarwny krem Saphir Pommadier jest jakoś znacząco gorszy od wersji z pigmentem? Mam dwie pary żeglarskich Timberlandów i słuchawki ze skórzanymi elementami. Tu brąz, tam seledyn i jeszcze czarny - przyznam, że wolałbym kupić jeden do wszystkiego. Krem byłby używany czysto prewencyjnie, żeby ta skóra posłużyła jak najdłużej i miała ten przyjemniejszy, bardziej nasycony kolor. Cytuj
Velahrn Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2022 2 godziny temu, Coven napisał: Panowie, czy bezbarwny krem Saphir Pommadier jest jakoś znacząco gorszy od wersji z pigmentem? Mam dwie pary żeglarskich Timberlandów i słuchawki ze skórzanymi elementami. Tu brąz, tam seledyn i jeszcze czarny - przyznam, że wolałbym kupić jeden do wszystkiego. Krem byłby używany czysto prewencyjnie, żeby ta skóra posłużyła jak najdłużej i miała ten przyjemniejszy, bardziej nasycony kolor. Krem bezbarwny różni się brakiem pigmentu, reszta jest ta sama. Innymi słowy, nie koloryzuje. 1 1 Cytuj
nynu Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 Dodam, że nie zawsze pommadier jest dobrym wyborem do butów żeglarskich. Do niektórych moich sebago używan saphir onguent - środek do skór olejowanych. 1 Cytuj
kichanadeta Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 Ja do z kolei uzywam czegos takiego zarowno do Timberlandow, Red Wingow jak i wielu elementow skorzaynch. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi