roland Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Brakuje legendarnych mrówkojadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Proponuję wprowadzić nową, zoocentryczną klasyfikację kształu kopyt - na razie wyszczególniliśmy: kaczki, kaczory, krokodyle, borsuki i osiołki Znacznie latwiejsza do spamietania czy kojarzenia niz np. 104 lub 109;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Koledzy, przeczytałem temat ponieważ szukałem odpowiedzi na pytanie gdzie można szukać "dobrych" butów z wieszaka. Obawiam się kupić coś wysyłkowo gdyż mogę nie trafić z rozmiarem. Czasem pasuje ma mnie 43, 43.5 innym razem 42. Czy możecie mi poradzić w gdzie warto obecnie wstąpić w poszukiwaniu butów w których nie wstyd się pokazać? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gribojedow Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Wczoraj odwiedziłem Gino Rossi - ze zdziwieniem stwierdziłem, że zaczynają posiadać w kolekcji modele przypominające buty. Klasyczne. Chukka są, coś a la lotniki jest (!). Zwykłe derby z nakładanym noskiem też. Zdobione również. Ludzie z Gino Rossi czytają forum i to pewna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Ludzie z Gino Rossi czytają forum i to pewna informacja. i co z tego? tysiące potencjalnych klientów czekają na nowe borsuki, kilkudziesięciu forumowiczów czeka na niezwiązanego z fauną inaczej niż poprzez skórę, jaki wniosek z tego wypływa Ja mam wiedenki z GR (ze dwa razy je wklejałem, podobały się Wam, a jakże ), takim się wzięciem musiały cieszyć w sklepie, że kupiłem przecenione z 450 na 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Byłem wczoraj u Emmanuela Berga w Złotych i odkryłem, ze sidżeje kosztują tam 1690, co mnie zdziwiło, bo pamiętam, że kiedy sprawdzałem dawno temu poprzednio, to było to z pińcet więcej. Czy naprawdę staniały, czy po prostu wtedy macałem handgrade? Bo w obecnej cenie benchgrade są tańsze niż na pediwear. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Ja handgradów w Polsce nie widziałem. Stawiałbym na obniżkę spowodowaną kryzysem - krokiety nie schodziły za dwójkę, może zejdą nieco taniej. Zresztą, widziałem już parę miesięcy temu podobną obniżkę z jakichś okolic 1800-1900 na jakieś 1600, nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Ja kojarzę tę cenę już od dłuższego czasu, co najmniej od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 C&J Handgrade w temacie o butach trochę taniej - tego jeszcze nie było. Poprzez normalne kanały dystrybucji w Polsce Ci ich brak. W EB można było dwa modele sprowadzić na indywidualne zamówienie jeszcze w 2010 roku, w sklepie fizycznie nigdy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Bartku, twoje czepialstwo jest pozbawione cienia uzasadnienia: było drożej, jest trochę taniej. A wątek o handgrade jest OT, ja oglądałem finsbury, czyli jak najbardziej benchgrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Ładne bucks'y, przecenione z 180 na 90 funciaków. Na lato jak znalazł. http://www.asos.com/Mark-McNairy/Mark-McNairy-New-Amsterdam-Suede-Officers-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1617681&cid=13403&sh=0&pge=5&pgesize=20&sort=-1&clr=White&r=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Osobiście akurat na lato wolałbym coś na skórzanej podeszwie - chociaż ten kontrast wygląda całkiem fajnie. Mam właśnie na oku białe angielki brogue - czekam tylko na odpowiedź odnośnie dokładnej długości wkładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Skóra lepiej oddycha - a przy temperaturze rzędu 30-paru stopni jest to chyba dość istotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Z moich obserwacji wynika, że jak mamy ponad 30 stopni, to naprawdę nie ma wielkiego znaczenia czy podeszwa jest bardzo oddychająca czy nie Większe znaczenie ma już izolacja od podłoża. Zresztą bucksy kojarzone są zazwyczaj z czerwoną, gumową podeszwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Również przychylam się do opinii, że tak naprawdę dużej różnicy nie ma (chyba, że istnieją jakieś specjalne rodzaje skór na lato). Realny uzysk w komforcie przy upałach mamy tylko w przypadku założenia wiatrówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Najbardziej polecane na lato są zaś sandały. Wydaje mi się, że ruch "skórzanej podeszwy" to trochę jak "goodyear welted" w wykonaniu śp gccg. Nieważne jakiej jakości but, ważne żeby miał skórzaną podeszwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Gdzie można nabyć przyzwoite, klasyczne wiedenki w granicach 300 złotych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Na ebay. Przejrzyj forum, bo podobne lub takie same pytania padaly juz setki razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Domyślam się ale przecież nie będę przeglądał 140 stron w poszukiwaniu odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Domyślam się ale przecież nie będę przeglądał 140 stron w poszukiwaniu odpowiedzi.Tych stron jest tak dużo między innymi dlatego, że różni ludzie wciąż zadają te same pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Domyślam się ale przecież nie będę przeglądał 140 stron w poszukiwaniu odpowiedzi. Jeżeli Tobie nie chce się poświęcić trochę czasu na znalezienie podanych na tacy informacji dlaczego ktoś miałby się wysilać i Ci pomagać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Chociażby dlatego, że wpisanie trzech nazw sklepów, które już się zna zajmuje "odrobinę" mniej czasu niż czytanie 140 stron tematu w poszukiwaniu odpowiedzi. Wpisanie w wyszukiwarkę "wiedenki 300 zł" też niewiele pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 O.k. nie musicie się tak spinać od razu. Byłoby również mniej postów jakbyście się nie rozwodzili nad każdym kto zadaje te same pytania po trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 140 stron watku to jest tylko kilka/kilkanascie stron prawdziwego tekstu wiec nie zajmuje to tak wiele czasu. Zanim trafilem na to forum, to przejrzalem dziesiatki roznych stron, setki watkow i tysiace zdjec, bo wychodze z założenia, ze jesli cos jest w łatwy sposob do znalezienia, to nie musze zadawac pytan. Moze po prostu nie ide na łatwizne i chetnie dowiem sie czegos ciekawego poza adresem konkretnego sklepu. Temat tanich butów powstał w jakims celu i to o co pytasz jest w tym watku rozwałkowane wiele razy, wiec zacznij od poczatku, a nie bedziesz musiał czytac do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 O.k. nie musicie się tak spinać od razu. Byłoby również mniej postów jakbyście się nie rozwodzili nad każdym kto zadaje te same pytania po trzy razy. No, co sobie myślicie. Odpowiadać mi tu natychmiast. Łaski nikomu nie robicie, nie. Kolega po dobroci się pyta. Jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi