lubo69 Napisano 11 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Brałbym, niezależnie od sezonu Ale tylko gdybyś akurat przyszedł po czerwone sztruksy? 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Godzinę temu, lubo69 napisał: Ale tylko gdybyś akurat przyszedł po czerwone sztruksy? Na czerwone sztruksy Cucinelli zawsze jest pora 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Z białym kitlem się dobrze komponują, a przy okazji jest patriotycznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 Z czarnym jest ideologicznie albo i patriotycznie w innych częściach regionu. Nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 Z czarnym jest ideologicznie albo i patriotycznie w innych częściach regionu. Nic tylko brać.I do Stendhala można nawiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2020 Racja, jeszcze on : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 Byłem dziś w okolicznym TK. Szukałem czerwonych sztruksów znanej włoskiej manufaktury, wyszedłem z 6 butelkami czerwonego włoskiego wina...wspieram jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 No bo Wy macie wina w tikeju i tego właśnie najbardziej zazdroszczę Niemcom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 Jak już otworzą to trzy marki warte rozważenia: Carl Gross Black Line - było kilka razy o ich marynarkach, natomiast znalazłem cienki wiosenny sweter 55% jedwab/ 45% bawełna - wygląda bardzo porządnie. Samsøe Samsøe - chyba jakaś skandynawska sieciówka, dość porządne bazowe produkty, natomiast na dziale damskim mają bardzo ładne rzeczy. Moja żona znalazła letnie spodnie w kant ze 100% wełny. Wigens - czapki z daszkiem szwedzkiej marki (robione w Estonii). Było kilka typowo zimowych z wełny, ale też 100% irlandzki len na podszewce z bawełny - bardzo dobrze wykonane i super przewiewne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 23 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: Jak już otworzą Już otworzyli (w Polsce). Głód spory, bo w poniedziałek o 9.30 był w Pasażu Łódzkim tłum jak w sobotę po południu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 Czy ktoś widział spodnie gurkha od PRL w polskich TK Maxx? Najbardziej interesuje mnie sklep w Zabrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 17 minut temu, n0claf napisał: Czy ktoś widział spodnie gurkha od PRL w polskich TK Maxx? Najbardziej interesuje mnie sklep w Zabrzu. 3 pary w Blue City w stolicy circa rok temu, jedna już w mojej szafie. Jestem bardzo zadowolony, chociaż jeśli należysz do wysokich a chudych, to może być ciężko (u mnie jest na styk, i cały czas rozważam zwężenie w pasie, i powstrzymuje mnie perspektywa roztycia się, zwłaszcza w obecnej izolacji :p ). Od tamtej pory nie widizałem, ale skoro raz były, to można powiedzieć że się zdarzają (chyba) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 Dżordżu, ja też chcę taki kaszkiet! Dziś byłem (w innej sprawie) w Promenadzie i zastanawiałem się do czego ten trzydziestometrowy ogonek - a to ludzie w kolejce do TKM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 58 minut temu, Koval napisał: Dżordżu, ja też chcę taki kaszkiet! Waldku, było ich dziś kilka (co najmniej dwa z lnu identyczne jak mój i 3 z wełny). Jeśli chcesz to podskoczę jutro, zrobię zdjęcia i może Ci coś wyślę. Jaki masz obwód czachy? Ja mam 60 i kaszkiet w tym rozmiarze pasuje idealnie. Był na pewno jeden taki sam i jeden odczuwalnie mniejszy. Cena 16.99€. Zdjęcie z góry, to jest flat cap. Były też bardziej peaky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 Godzinę temu, Koval napisał: Dziś byłem (w innej sprawie) w Promenadzie i zastanawiałem się do czego ten trzydziestometrowy ogonek - a to ludzie w kolejce do TKM... Ło matko, przejeżdżałem dzisiaj obok ale zapełniony parking przy Ostrobramskiej mnie zniechęcił do wstąpienia. Cieszy, że ludzie ruszyli do sklepów. Mordor niestety nadal stoi pusty😟 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 6 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Samsøe Samsøe - Miałem kiedyś henley od nich i był nie do zdarcia. Pewnie dalej bym go miał, gdyby nie utrata bagażu podczas wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 5 godzin temu, Najmniejszy napisał: 3 pary w Blue City w stolicy circa rok temu, jedna już w mojej szafie. Jestem bardzo zadowolony, chociaż jeśli należysz do wysokich a chudych, to może być ciężko (u mnie jest na styk, i cały czas rozważam zwężenie w pasie, i powstrzymuje mnie perspektywa roztycia się, zwłaszcza w obecnej izolacji 😛 ). Od tamtej pory nie widizałem, ale skoro raz były, to można powiedzieć że się zdarzają (chyba) Podobno przed lockdownem był wysyp gurkha od PRL, stąd moje pytanie. Ja raczej ze szczupłych i wysokich nie do przesady (na Tinderowe 175 cm się ledwo łapie 🤣). Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 Ja mogę tylko powiedzieć, że idą do mnie gurkha od PRL z drugiej ręki od osoby, która je znalazła na Marszałkowskiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2020 W Jankach kilka fajnych marynarek Van Gils. 250pln... Made in Bułgaria. Ja kupilem taką- len 65, 35 bawełna. W środku wiskoza, bez pełnej podszewki na plecach, piękny materiał (kolor jak na zbliżeniu guzików). Została jeszcze taka sama 50 jak moja (rzeczywisty size to takie 48/50). Poza tym kilka kaszkietow Wigens letnich z fajnego materiału, za śmieszne 37pln (rozmiar 56-57). 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 95% kaszmir😁 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 Dziś w Jankach było kilka par bardzo sztywnych (jak na moje standardy, ale nie jestem jeansowym świrem) par Denim Lab. Na bank były rozmiary 31 i 32, na żywo sprawiały wrażenie ładniejszych, niż na zdjęciu. Czy warto dołożyć do Yenko? Nie wiem, ale może kogoś zainteresują. Oprócz tego potwierdzam wspomniane przez @eye_lipfajne marynarki Van Gils, wziąłem szarą w kratkę z portugalskiej wełny, ale będę oddawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrypa Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 W blue city dziś kupiłem boat shoes sebago w rozmiarze 44 za 100 zł. Zostały jeszcze dwie paryWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 4 godziny temu, hrypa napisał: W blue city dziś kupiłem boat shoes sebago w rozmiarze 44 za 100 zł. Zostały jeszcze dwie pary Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka A jaki model jeśli można wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrypa Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 A jaki model jeśli można wiedzieć ? Ciemnobrązowe, skóra licowa, biała podeszwa, 2eye. Były jeszcze beżowe z nubuku, albo czegoś podobnego do nubuku. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 Moje kostki płakały już od samego założenia tych boatsów na stopkę, bez chodzenia, a co dopiero mówić o śmiganiu w nich... 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi