Krzysiek_W Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Jaki jest kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Jak wpisać adres żeby nie wrzucalo mnie na polska stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabonis87 Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Na głównej stronie SS trzeba zmienić kraj na któryś z podanych przeze mnie wyżej. Kod: FIRSTACCESS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Dostęp do outletu jest możliwy, ale przy wybraniu towaru i zalogowaniu, a następnie wybraniu adresu dostawy, zmienia się cena na regularną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Ja sprawdziłem z ciekawości 3 koszule, które wybrałem w USA za 99$. W Niemczech, z adresem dostawy do Niemiec wyszło mi 124Euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabonis87 Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 25 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Ja sprawdziłem z ciekawości 3 koszule, które wybrałem w USA za 99$. W Niemczech, z adresem dostawy do Niemiec wyszło mi 124Euro... Tak, ceny są wyższe, niż kiedyś w outletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Pomoże ktoś z zakupem jednej pary spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Niektóre produkty z outletu SS da się kupić z dostawą do Polski w cenach wyprzedażowych - właśnie kupiłem 4 koszule po 123 PLN każda. Wszedłem na niemiecką stronę outletową i po wrzuceniu produktów do koszyka wskazałem do wysyłki polski adres, który był już przypisany do mojego konta. Po potwierdzeniu adresu przeliczyło mi ceny na PLN, ale niektóre produkty przekalkulowały się po cenach wyjściowych (pasek z 9 EUR do 139 PLN). Usunąłem z koszyka rzeczy w 'nieatrakcyjnych' cenach i sfinalizowałem zakupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 @Koval Dostałeś potwierdzenie zamówienia jakimś mailem? Mógłbyś proszę powiedzieć na jakim statusie wisi zamówienie a koncie w SuSu, completed? Bo u mnie maila brak, na stronce wielkie COMPLETED, Paypal kasę zabrał, a jestem ciekaw czy wyślą te Jorty po 123 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Tak - od razu dostałem maila z potwierdzeniem, a na moim koncie w sklepie widać to zamówienie z informacją - 'Order is in process'. W przypadku zamówień outletowych podają termin realizacji do 14 dni - w moim potwierdzeniu jest 9 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 dziś to już za bardzo nie ma co w tym outlecie wybierać - szczególnie w garniturach i marynarkach zostały prawie same koszmarki lub dziwne rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 W dniu 23.07.2018 o 17:36, Krzysiek_W napisał: Pomoże ktoś z zakupem jednej pary spodni? Dziękuję za pomoc, temat ogarnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 26 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Koszule po 123 zł, powiadacie... No to posłuchajcie takiej historii: Zajrzałem wczoraj przypadkiem do second-handu w miasteczku na wschodnich kresach (szczegół zapewne istotny, to znaczy w dużym mieście pewnie by się to nie wydarzyło). Szperając po marynarkach trafiam na... SuitSupply, model - podług metki - z 2013, 100% dość ciężki len Ormezzano, szara jodełka, na dodatek niespotykany dziś krój - niby coś a a Havana (nakładane kieszenie, zwykła brustasza) ale z wyraźnym wypełnieniem w ramionach, co mi akurat bardzo pasuje. Wykonanie bez zarzutu, ładne nieprzekombinowane proporcje, pół-podszewka 100% Bemberg, guziki z masy perłowej. Jakby tego było mało, oględziny sugerowały brak jakichkolwiek oznak używania - kieszenie zewnętrze były wciąż zafastrygowane, w kieszonce wewnętrznej były zapasowe guziki. Pomijam już taki drobiazg, że mój rozmiar i całkiem dobrze na mnie leżała. No to wziąłem A nawiązując do zajawki całej historii: otóż przy kasie second-handu dowiedziałem się, że środa to dzień "totalnej czystki", marynarka kosztowała wobec tego 1 zł (słownie: złotówkę). Powiedzieć, że szczęśliwy traf, to jak nic nie powiedzieć 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 E tam, to blef. Na pewno znalazłeś ją w archiwum yooxa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 12 godzin temu, dziko napisał: SuitSupply (...) 1 zł Nice try, ale przekonam się do SH dopiero, gdy zobaczę na forum kupiony w lumpeksie za 1 zł krawat Embassy of Elegance. 😈 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Piękny strzał, chociaż nieco dziwi - wydawało mi się, że ludzie zajmujący się używanymi ubraniami już się wyedukowali, że niektóre "metki" można sprzedać za dobrą cenę. Podejrzewam, że reszta asortymentu była znacznie gorsza i po prostu trafiła się perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 1 godzinę temu, mosze napisał: Piękny strzał, chociaż nieco dziwi - wydawało mi się, że ludzie zajmujący się używanymi ubraniami już się wyedukowali, że niektóre "metki" można sprzedać za dobrą cenę. Podejrzewam, że reszta asortymentu była znacznie gorsza i po prostu trafiła się perełka. Nie wiem czy ma tu znaczenie lokalizacja SH (wschód Polski), ale w kwietniu byłem w jednym takim SH właśnie na wschodzie i wisiały koszule CT za 6.50zł (zupełnie nieużywane , wyglądu) lub ETON (trochę sponiewierane) i ceny miały dokładnie te same co Zara czy HM. Na to chyba są jakieś odgórne wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Pewnie przyczyną może być to że 1. to dział męski a 2. są to marki nieobecne w Polsce i w pewnym sensie niszowe. Przypuszczam że damski żakiet marki porównywalnej cenowo i jakościowo do SuSu ale znanej w Polsce nie kosztowałby złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Outlet dla EU już zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Mnie nie wpuszcza, nawet po ustawieniu Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal04 Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 20 godzin temu, mosze napisał: Piękny strzał, chociaż nieco dziwi - wydawało mi się, że ludzie zajmujący się używanymi ubraniami już się wyedukowali, że niektóre "metki" można sprzedać za dobrą cenę. Podejrzewam, że reszta asortymentu była znacznie gorsza i po prostu trafiła się perełka. Zwyczajnie garnitury i marynarki to rzecz wręcz niesprzedawalna w lumpeksie. Na takie SuSu przypada tona poliestrowego badziewia i nikt tam nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2018 @Kowal04 a na jednego Kitona/Brioni/Attolini/Cucinelli przypada tona Suitsupply Metka SS sprzedaje się bardzo dobrze, czasami ceny używanych marynarek i garniturów są wręcz absurdalne - szczególnie na Ebayu. Z Suitsupply jest trochę jak z BMW E46. Ładny, niedrogi cabriolet? E46 Dobry, niedrogi sedan? E46 Pojemne, niedrogie kombi? E46 Szybkie, niedrogie coupe? E46 Klasyczny, niedrogi smoking? SuitSupply Prosty, niedrogi garnitur kupić na chrzciny? Suitsupply Ciekawa, niedroga lniana marynarka na lato? Suitsupply Casualowy niedrogi garnitur z zamkniętymi klapami? Suitsupply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 Muszę powiedzieć, że koszule Jort od SuSu są rewelacyjne. Bardzo starannie wykonane, z bardzo dobrych tkanin i wysokiej jakości detalami (np. guziki z masy perłowej). Jednak mi najbardziej podobają się kołnierzyki i to jak się rolują - rewelacja. Wydaje mi się, że nawet w cenach regularnych warto je rozważyć, a w outlecie to absolutny no-brainer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 W cenie outletowej 123 zł - zdecydowanie tak.W cenie outletowej circa 350 zł - tak, jeśli dobrze leży i się podoba.W cenie regularnej 699/799 zł - wypowiedziałbym się po 20 praniach, ale taki zakup traktowałbym raczej jako przejaw desperacji. SS zbudowało swój sukces między innymi na systemie braku przecen i dostępność tych koszul z upustem rzędu 80% to takie małe oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 @lubo69 masz racje, ja myslalem o cenie w okolicy 400 zl, nie wiedzialem ze wyjsciowo one sa dwa razy drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi