Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, babicz999 napisał:

A jak oceniacie jakosciowo buty od susu?
Na stronie poza rodzajem skóry oraz metody szycia Blake nic nie ma.

Osobiście mam podwójne czarne monki. Niestety, jakość skóry jest dość kiepska i w wielu miejscach zrobiły się okropne wgniecenia. Nie polecam, zwłaszcza za pełną cenę. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
14 godzin temu, alabuz napisał:

W ostatnich latach zawsze cos dorzucali w trakcie, więc warto obserwować.

W poprzednim outlecie z tego roku sporo rzeczy dorzucili. Nie wiem tylko czy były to nowe czy szybkie zwroty. 

Tutaj przy dostawie określonej na tak duży okres czasu jakby mieli uzupełnić outlet to raczej o nowe pozycje.

Opublikowano

Z perspektywy zawodowej ciekaw jestem, jak dobierali grupę odbiorców tego alertu 48. Sam na przestrzeni ostatnich 4 lat zrobiłem 4zamowienia, zawsze zostawała u mnie przynajmniej połowa produktów, no i na ostatni outlet też dałem się złapać. Teoretycznie idealny kandydat do marchewki pod tytułem "wczesny dostęp dla Ciebie", a mimo to nic. 

Opublikowano
15 minut temu, Manolete napisał:

Z perspektywy zawodowej ciekaw jestem, jak dobierali grupę odbiorców tego alertu 48. Sam na przestrzeni ostatnich 4 lat zrobiłem 4zamowienia, zawsze zostawała u mnie przynajmniej połowa produktów, no i na ostatni outlet też dałem się złapać. Teoretycznie idealny kandydat do marchewki pod tytułem "wczesny dostęp dla Ciebie", a mimo to nic. 

Dostałem maila o wczesnym dostępie, a zrobiłem na przestrzeni ostatnich 4 lat zdecydowanie więcej zakupów niż Ty (aż ciężko zliczyć), więc może kierowali się wartością zakupów? Skoro wydałem u nich kwotę XXXXXzł to wychodzą z założenia, że będę w stanie wydać kolejne XXXXzł?

Opublikowano

Czy mieliście może problem z logowaniem się do outletu?
Złożyłem zamówienie, zapłaciłem przez PayPal, ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od SuitSupply.

W historii zamówień również nie ma tego produktu, za który dziś zapłaciłem.

Dodatkowo mam problem z logowaniem i muszę ciągle resetować hasło. Zastanawiam się, czy nie padłem ofiarą jakiegoś phishingu.

Opublikowano

Generalnie strony outletowe SuSu działają jak działają. Ja na 3 zamówienia dostałem tylko 1 potwierdzenie. Na SF ludzie pisali, że im też poznikały zamówienia a potem się znów pojawiły.

Opublikowano

Trzeci Outlet w tym roku. Tego nigdy nie było. Faktycznie musi być kryzys w branży. Ja tym razem  jednak odpuszczę. Aktywnie uczestniczyłem w dwóch poprzednich outletach i nie odczuwam potrzeby brania udziału w następnym. Kiedyś to było by nie do pomyślenia ?

• Like 1
Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy SuSu zaczęło eksperymentować z wąskimi klapami/guzikiem wyżej niż zazwyczaj? W outlecie znalazłem taki garnitur i wydaje się on mieć węższe klapy niż zwykle.

susuklapy.PNG

Opublikowano

Gdyby ktoś cudownym przypadkiem kupił w outlecie różowy płaszcz w rozmiarze 46/48 lub kurtkę z fotki w tych rozmiarach i zamierzał to zwracać - proszę o informacje. Kolega się spóźnił i teraz liczy na cud :) c1cba640a5ab97310cc4687acdc0c3d1.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Do mnie właśnie dotarła Havana c848 z outletu. Kupiłem za całe 428 złotych, świetny interes, dzięki @tsz za szybkie wrzucenie info. Ktoś wcześniej pytał o rozmiar przy 183 cm wzrostu, czy long czy regular. Ja mam jakieś 184 cm i rozmiar 102 pasuje idealnie, jedynie rękawy do skrócenia o 1 cm. Przy 52 marynarka byłaby pewnie sporo za krótka i środkowy guzik byłby za wysoko.