Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minutes ago, Aras said:

Dobrze,  że rozmiary LONG nie schodzą tak szybko:)

Natomiast co do cen, to ostatnio Jorty były tańsze:(

Zdecydowanie. Pamiętam, że garnitur JORT, który kupiłem za ok 900 zł poprzednio, teraz kosztuje 1600+...

Opublikowano
23 minutes ago, Szydlowsky said:

Również dziękuje , wpadł granatowy Lazio ?

Btw. Dostawa 1-2 tyg , tak było zawsze ?

Sprawdziłem zakupy z poprzedniego outletu i wtedy jako termin dostawy był podamy tydzień, ale pamiętam, że jedna marynarka była wysłana zdecydowanie później. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zależy od długości rąk. SuSu w rozmiarówce regular ma wyraźnie krótsze rękawy niż polskie Vistula, Bytom czy Lancerto. 

Ciekawostka: Outlet działa na starej stronie i jest dostęp do tabel wymiarowych produktów. 

• Like 2
Opublikowano

Dostałem dzisiaj po 10 maila o „early access to our biggest outlet ever“, z informacją o 48-godzinnym wyprzedzeniu przed oficjalnym otwarciem. Pewnie jakaś loteria, jeżeli nie wszyscy zapisani jeszcze dostali; starają się podgrzać emocje i uruchomić poczty pantoflowe.

Opublikowano

Wymiary to różnie... tak do pół rozmiaru w dół im się zdarza uszyć:) Problem głównie dotyczy talii i szerokości nogawek od kolan w dół.

Ja też dostałem emaila koło 10 rano. Może loteria a może rozsyłają do jakiś wybrańców (np. co kupowali wcześniej w outlecie albo wydali odpowiednio dużo kasy).

Opublikowano
3 godziny temu, Jakub.B napisał:

Jak to w końcu jest z longami w SuSu? Dla osoby mającej 183cm polecacie longi, czy raczej lepiej trzymać się standardowej rozmiarówki?

40 regular jest ok, ten sam long widocznie za długi w rękawach. Wzrost mamy taki sam

Opublikowano
Przy okazji zapytam , wymiary garniturów są zgodne z tabelą ? Czy to loteria ? Ostatnio jak zamawiałem marynarkę Havana , rozmiar 54 był wielkości 52 
Trochę loteria, bo w outlecie masz misz masz wypusty kolekcji z różnych lat, a co za tym idzie nie zawsze się zgadza rozmiarowka.
W moim przypadku starsze wydania koszul w rozmiarze 38 leżą jak należy, za to obecnie musze kupować 40stke.
  • Oceniam pozytywnie 1