Wodzu Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2020 13 minut temu, laleczka napisał: @Wodzu co to za koszula bo kołnierz robi wrażenie? 😃 Koszula to singapurski Collaro (https://collaro.co/). Kołnierzyk one-piece, ale nie do końca udany (i to z mojej winy), bo nie wspomniałem o tym, żeby dodali ukryte guziczki trzymające kołnierzyk w ryzach. Mam to w planach dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2020 Made a new friend w Little Italy na Bronxie. Będąc we włoskiej dzielnicy nie miałem wyjścia i musiałem mieć na nogach włoskie tassel loafersy od Santoni 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 27 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2020 Widząc wcześniejsze Twoje wpisy... czy Ty chcesz zrobić z niego buty? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2020 Albo alternatywnie, z cyklu "Co mam dziś na sobie casualowego" - Boa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2020 Tylko, że znowu boa to element raczej damskiej garderoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 23 godziny temu, pablocito napisał: Tylko, że znowu boa to element raczej damskiej garderoby Dlatego Beny ma w wersji co najmniej unisex. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 31 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Nowy kaszkiet Wigens, później panowie Cucinelli i Formicola, Levi's 522 i Thursday Boots - niestety, jesień!! 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 5 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 Rozmawiałem dziś z Georgiem Lichtenbergiem. Powiedział mi tak: "Zawsze podobało mi się u człowieka to, że on, który zbudował Luwry, wieczyste piramidy i katedry, przygląda się z podziwem pszczelim celkom czy domkom ślimaczym." 17 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 6 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 11 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 6 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 New deal... wintydżowa Barbour International, model Rexton z serii Steve McQueen... 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamilp Napisano 10 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2020 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2020 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 @Orphan co tam chowasz ?🤔😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 5 minut temu, Szydlowsky napisał: @Orphan co tam chowasz ?🤔😜 Nową kolekcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 17 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 Czapka bejsbolówka ma w połączeniu ze spodniami w kant i tassel loafers samo sensu, co bluza dresowa. Najpierw marynarka do szortów, teraz to... co będzie następne? Crocsy do smokingu? Krawat do koszulki żonobijki? Bez urazy ale to nie jest casualowe, to po prostu nieumiejętne łączenie ubrań o bardzo rożnym stopniu formalności. Cóż, znając życie to jest sartorialna czapka bejsbolówka z najnowszej kolekcji, którą forumowicze będą mieli okazję zakupić w wyjątkowej promocji.... 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 A musi mieć sens? Czasem to urok osobisty i swoista charyzma dopełnia "stylówkę", Beny23 często ma dyskusyjne wybory a jednak to do niego pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 Aj tam, to po prostu kwintesencja reddita czy styleforum, do tego dodać trochę Azji i już Jak widzę te bejsbolówki to widzę po prostu chłopczyka ubranego jakoś dziwnie, tak jakby go mama ubrała, a on w ostatniej chwili łapie za czapkę z daszkiem w formie buntu. Czy mi to wadzi? Ani trochę, niech się każdy ubiera jak chce. Czy obchodzi go moja opinia? Pewnie też nie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 18 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Nie mogłem się powstrzymać, bowiem PIERWSZY raz w życiu założyłem marynarkę na polówkę. Uczciłem tym koniec lata. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 25 minut temu, pablocito napisał: PIERWSZY raz w życiu założyłem marynarkę na polówkę. I jak Ci z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Nie mogę się przyzwyczaić do tego, że mankiety koszuli nie wystają z rękawów marynarki. Ale wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 @pablocito Prosta rada: love it or leave it! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 Ostatnie dni na len. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi