Żorż Ponimirski Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Godzinę temu, Bacio napisał: Tymczasem w Warszawie Studio Urody promuje marynarki z brustaszą z prawej strony. W sensie...dla mańkutów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 4 godziny temu, Bacio napisał: Tymczasem w Warszawie Studio Urody promuje marynarki z brustaszą z prawej strony. W końcu trzeba było tych panów rozłączyć. Grafik pewnie pomyślał, że nikt nie zauważy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 11 minut temu, Midlife-Crisis napisał: W końcu trzeba było tych panów rozłączyć. Grafik pewnie pomyślał, że nikt nie zauważy. A ja myślę ,że grafik zrobił to celowo.,To jest takie "Pozdro dla kumatych " od autora grafiki.,Skoro zakład jest na ul.Alternatywy to musi być jakiś bareizm na banerze, a bardziej absurdalnej sytuacji od brustaszy po prawicy nawet sam Bareja by nie wymyślił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 @mayor Twoja wiara w ludzi przekonuje mnie😊 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 Chyba pierwszy raz widzę Mateusza Morawieckiego w garniturze z szerszymi klapami. Ciekawe, swoją drogą, gdzie nasz premier się ubiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Odnośnie baneru myślę, że 99,99999% ludzi nawet tego nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 29 minut temu, Kriogen napisał: Odnośnie baneru myślę, że 99,99999% ludzi nawet tego nie zauważy Jasne, ale chyba Studio Urody Flis&Borkowski to jednak powinno zauważyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 2 godziny temu, Bacio napisał: Jasne, ale chyba Studio Urody Flis&Borkowski to jednak powinno zauważyć? Ręki bym sobie nie dał uciąć to tylko studio urody :)... gorzej jak by tego typu plakaty wypuściła marka odzieżowa typu Bytom, Vistula,Pako~, itd Sorry za Off-topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Moim zdaniem bardzo sympatyczny akcent, świetne poczucie humoru. Ciekawe jak by autor grafiki zareagował, kiedy zakład mieścił by się na ul.Ćwiartki we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 17 godzin temu, mayor napisał: Ciekawe jak by autor grafiki zareagował, kiedy zakład mieścił by się na ul.Ćwiartki we Wrocławiu? ... ale ćwiartka to jest nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 21 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 Jan Ciszewski - komentator sportowy w pracy. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 9 godzin temu, Whitesnake napisał: Jan Ciszewski - komentator sportowy w pracy. Pozostaje zapytać, skąd on to miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 Pozostaje zapytać, skąd on to miał.Z Domów Towarowych Centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 Z preorderu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2018 14 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Pozostaje zapytać, skąd on to miał. Od krawca - krawiectwo miarowe funkcjonowało wtedy (zdjęcie z lat pięćdziesiątych?) jeszcze całkiem nieźle. Edit: a jeśli pytanie dotyczyło butów, to buty na miarę także można było bez problemu zamówić lub... znaleźć dobre przedwojenne egzemplarze w stanie "j.nowe".😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2018 17 godzin temu, lubo69 napisał: Z preorderu. Tak myślałem, że ci prominenci musieli już wtedy mieć jakieś forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2018 Buty prawdopodobnie były na zamówienie, miał jedną nogę sporo krótszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2018 Dodatkowo komentatorzy sportowi mieli okazje i możliwość opuszczenia granic kraju. Może więc był administratorem takiego forum jak to i zorganizował zamówienie grupowe materiałów, z których później uszyli sobie garnitury bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2018 W dniu 21.09.2018 o 18:34, Midlife-Crisis napisał: Pozostaje zapytać, skąd on to miał. Bardziej niż samo posiadanie zachwyca mnie odczuwanie potrzeby posiadania. W tamtych czasach jeszcze bardzo powszechne, nie tyko wśród prominentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2018 Nie wiem czy już było, ale... Conor McGregor Jak dla mnie 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2018 1 zdjęcie - nie jestem fanem czarnej koszuli i na tym zdjęciu z ciemnym krawatem zestawienie mi się nie podoba. 2 zdjęcie - rozumiem jego styl i oryginalność, ale łączenie garnituru z wulgarnym przekazem nie przemawia do mnie. Będąc w takiej pozycji on sam powinien zdawać sobie sprawę, że jest inspiracją do starszych, młodszych, a czasem i tych bardzo młodych i według mnie warto im przekazywać pozytywne wartości, zwłaszcza kiedy ma się taki posłuch jak ma on. 3 zdjęcie - przy jego budowie to wypełnienie ramion według mnie jest za duże, również kołnierz koszuli nie specjalnie mi się podoba, ale to już osobiste odczucie. Również zegar (wiem - sponsor i te sprawy) dla mnie mógłby trochę mniej rzucający się w oczy. Jak dla mnie 6,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Jak dla mnie tutaj -10/-10, chociaż kilka razy widziałem godne uwagi garnitury tego pana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Ja patrzę przez filtr tego kim jest i tu plasuje się wysoko - w porównaniu z innymi gwiazdami MMA itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 To już któryś raz Connor to trafia. Ten wulgarny garnitur był uszyty na specjalną okazję, więc luz. Poza tym przydomek Notorious zobowiązuje, walenie krzesłem w autokar też nie jest oznaką dżentelmeństwa. Fakt, nie są to najlepsze zdjęcia jego ubrań. Ale ja tam jestem jego fanem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi