TomiW01 Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Playboy-u, więcej cycków mniej grafomaństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Trochę też po nas pojechali z tymi dziadkowymi spodniami z wysokim stanem , szelkami. Nic tylko zdjęcia z podwiazkami na skarpety podesłać na złość 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 "Bywa przebierańcem (...), które nijak się mają do polskich realiów". Duży szacunek @Sklep Szarmantteż bym pragnął, żeby ktoś o mnie tak napisał, w kontekście, cokolwiek to znaczy "polskich realiów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 już tłumaczę "polskie realia" - znaczy, że albo mocno wieje i kapelusz spada albo jest tak zimno, że kapelusz się nie nadaje bo nie zakrywa uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 "Kataryniarz" ... poza tym w jakim kontekście jest ta ramka? bo Playboy'a nie miałem w rękach od wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 "Szelki w dziadkowym klimacie" - pewnie chodzi o to, że na guziki, prawdziwy macho-man zakłada takie na żabki, które trzyma jeszcze zafunflone od przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 "(...) spokojnie można wyjść na miasto. Nawet na Pragę Południe." Południe? Serio? Ech ta hipsterka o odmiennej orientacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 53 minuty temu, Hargin napisał: "Kataryniarz" ... poza tym w jakim kontekście jest ta ramka? bo Playboy'a nie miałem w rękach od wieków Opis blogerów polskich, znalezione na stronie pana Jana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 @TomiW01 hmm... no to już mniej mnie Playboy dziwi, niż to, że jeszcze tam zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Takie są realia. Sądzę, że dla 90% społeczeństwa spodnie z wysokim stanem, szelki, kapelusze są "dziadkowe". Co więcej, pomimo 4 letniej obecności na forum również tak uważam. Ja jestem zwolennikiem ubioru, które odzwierciedla zarówno nasz wiek oraz pozycję społeczną. Oczywiście nie twierdzę, że powinna być to reguła, bo sam ją czasami łamię, ale staram się do niej stosować. A więc nie ma co się dziwić, że osoby śmieszy jak młody student ubierze kapelusz i szelki, a np. profesor przyjdzie na wykład w t-shircie i mokasynach na gołą stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Niektóre uwagi są faktycznie dosyć zabawne, ale wiele według mnie jest całkiem celnych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Ano. Trafnie dostrzeżono, że Tomasz Miler prowadzi bloga o swoich produktach, zaś Szarmant pachnie rekonstrukcją. Tylko, że i tak są w tym lepsi od specjalisty od pastelowych kolorów, Jana Adamskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 11 godzin temu, alabuz napisał: A więc nie ma co się dziwić, że osoby śmieszy jak młody student ubierze kapelusz i szelki Włoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Założy na siebie - bo jak to mawiał Prof. Miodek - włożyć to można jedne rzeczy w jeszcze inne. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 A poza tym co innego stary student (i w tym stwierdzeniu nie ma z mojej strony nic złośliwego, bo też takowym byłem i wiem jak to jest), on trochę śmieszy już jako taki, to sobie z tymi akcesoriami lepiej radzi. Ale gdześ napisali "Stary człowiek i może". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Ale gdześ napisali "Stary człowiek i może". Tak mi się nasunęło : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/golibroda-szewc-zdun-renesans-rzemieslniczych,242,0,2175986.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 40 minut temu, Styleman napisał: http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/golibroda-szewc-zdun-renesans-rzemieslniczych,242,0,2175986.html Prawdziwym zagłębiem szewców są obecnie Wadowice, --> a to ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 http://businessinsider.com.pl/lifestyle/rodrigo-de-la-garza-ubrania-garnitury-zycie-i-dzialalnosc/rgxx4f4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Nie chciałbym wyjść na pierwszego krytyka, ale... z najnowszej kolekcji "Mexican Wedding" projektanta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Wychodzi na to, że bespoke jest na topie, a jedno z przesłań to: Cytuj Marki lub produkty, które określa się mianem luksusowych, podbijają status społeczny ludzi na całym świecie. W walce o klienta łatwo jednak zejść na niewłaściwą ścieżkę i stracić status. (...) Przez wielu bogatych Chińczyków Louis Vuitton uważany jest za "markę dla sekretarek". Vuitton stał się po prostu zbyt zwyczajny "Oto hierarchia najbardziej luksusowych marek" http://businessinsider.com.pl/lifestyle/ktore-marki-sa-najbardziej-luksusowe-hierarchia/fb7hsm4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Z niektórymi typami bym polemizował, np. zegarki M.Kors. Wydaje mi się, że to taki swatch dla zwolenników czeskiej biżuterii. Moja dama wybiera jednak swatcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Ciekawy ubiór jak na polski startup (zdjęcie niestety w małym rozmiarze): http://businessinsider.com.pl/strategie/male-firmy/startup-sentione-dostal-wsparcie-od-venture-fiz/4f313sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Nie wiem, czy to najlepszy wątek na ten news, najwyżej niech Admin przeniesie. Smutna wiadomość jest taka, że Marks & Spencer, marka ceniona i wielokrotnie na forum polecana, wycofuje się całkowicie z kilku rynków, w tym Polski: http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/marks--spencer-wycofuje-sie-z-polski,102,0,2185830.html Kiepska sprawa, bo ze sklepów stacjonarnych to ja kupowałem właściwie już tylko w M&S i TKMaxxie. Cała nadzieja w tym, że sklep online M&S będzie wysyłał z GB do Polski (na razie nie wysyła). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Też mnie to zmartwiło. Wprawdzie duże partie ich kolekcji w Polsce były kiepskie materiałowo i drogie, ale tylko tam regularnie można było dorwać niezłej jakości spodnie z wysokim stanem, do tego w niezłej cenie, niezłe swetry czy koszule... Smuteczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi