Styleman Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 To skład jurorów ktory dokonal wyboru. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Shoepassion przejmuje historyczną markę Heinrich Dinkelacker. Informacja z niemieckich mediów ale najbardziej konkretnie na tej stronie: http://shoepassion-production.s3.amazonaws.com/downloads/press/Shoepassion_Dinkelacker_Eng.pdf 1 Cytuj
damiance Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Włączcie Polsat News. Teraz jest emitowany bardzo ciekawy film dokumentalny o szwalniach w Kambodży. Polecam. 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Allen Edmonds sprzedany Caleres Inc. http://www.jsonline.com/story/money/business/2016/12/13/allen-edmonds-sold-st-louis-based-caleres/95398682/ Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Szewc "Pucybuty" z Wrocławia: http://wyborcza.pl/1,155068,21165392,w-tym-biznesie-chodzi-o-buty.html Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nasz Andrzej @arsen na blogu Justina. Brawo! http://www.theshoesnobblog.com/2017/01/the-shine-polish-patina-service.html 22 Cytuj
waski Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Brawo Andrzeju, gratuluję! 1 Cytuj
Styleman Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Członkowie Stowarzyszenia zaczynają być widoczni ,to bardzo cieszy. Gratuluje !!! Oby więcej takich informacji wychodziło w świat. Pozdrawiam 2 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Piękna sprawa! Świetnie rozpoczęty rok i strach pomyśleć co będzie dalej Brawo Andrzej! Koniecznie anglojęzyczna wersja strony i idziesz w Świat! Buty z pierwszego zamówienia TheShine GMTO za jakiś czas będą prawdziwą gratką dla kolekcjonerów ... a ja cholera nic nie zamówiłem Co by tu ... GRATS! 1 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jedynie zwróciłbym uwagę na jeden z komentarzy: "Thank you for the link ! shame that in a typical polish fashion, the website seems to be in polish only." 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 3 godziny temu, saphir.pl napisał: idziesz w Świat! Zwłaszcza że (cytat z newslettera Herringa, który pół minuty temu przyszedł na skrzynkę): "none of the traditional English shoe makers offer patination" 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 3 godziny temu, lubo69 napisał: Zwłaszcza że (cytat z newslettera Herringa, który pół minuty temu przyszedł na skrzynkę): "none of the traditional English shoe makers offer patination" Nie do końca jest to prawda, co pewnie sam wiesz bo z tego co pamiętam masz buty Barker Lincoln Niektórzy (np. Lobb) robią buty z museum calf /burnished calf która daje podobny efekt do patynowanych butów albo oferują patynowane buty w MTO... Tak czy inaczej ogromne gratulacje dla @arsen! 2 Cytuj
arsen Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzięki Panowie jestem bardzo szczęśliwy że idzie to wszystko cały czas do przodu a praca doceniana jest nie tylko w Polsce. Prace nad językiem Szekspira na stronie trwają. Łącznie z wygodnym systemem zamawiania. Od dłuższego czasu obserwuję że ruch na stronie pochodzi zza granic Polski. Obecnie jest to jakieś 1/3 całego ruchu. Nie licząc ostatnich dwóch dni od publikacji na blogu Justina bo to już w ogóle zaburzyło jakiekolwiek proporcje 3 Cytuj
Beny23 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 @arsen gratulacje! Chętnie pomogę w tłumaczeniu strony żeby anglojęzyczni znajomi którym o Tobie mówiłem mogli zacząć zamawiać patynę z Polski. 8 Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Kozaczek- ci ja http://www.kozaczek.pl/plotka_galeria.php?id_g=46538#zdjecie Cytuj
Daddy cool Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ten cały ranking playboya to jest o kant d* potłuc, zresztą jak wszystkie te "top ten, to ilewen, top łan hałndryd". Potem się dziwić, że młodzi mają problem z przedłużeniem gatunku, bo im ktoś z tego rankingu wcisnął wąskie rurki i kazał w nich jeszcze cały dzień chodzić.. Niemniej @Styleman jest tam chyba jedynym style manem, bo bądź co bądź swój style ma. 1 Cytuj
Ernestson Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Chyba wyskoczyłeś z armatą na komara. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek tutaj uznawał takie rankingi za bardzo miarodajne, niemniej jednak fajnie, że dostrzeżono naszego kolegę, który mimo, że w pewnych kręgach popularny, nie jest celebrytą jak reszta wyróżnionych. 4 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Take it easy @Daddy cool, to tylko taka zabawa, a nie jakaś wyrocznia. 1 Cytuj
Daddy cool Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 6 godzin temu, Ernestson napisał: Chyba wyskoczyłeś z armatą na komara. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek tutaj uznawał takie rankingi za bardzo miarodajne, niemniej jednak fajnie, że dostrzeżono naszego kolegę, który mimo, że w pewnych kręgach popularny, nie jest celebrytą jak reszta wyróżnionych. Tutaj nie, ale gdzieś w świecie poza forum, być może tuż za rogiem, jakiś delikwent czyta z wypiekami na twarzy to bądź co bądź męskie czasopismo i już widzi siebie w kreacji jednego z pozostałych 9 laureatów. Ale dobra, mamy święto sześciu króli, nie ma się co spinać i jak to kolega napisał, strzelać z działka do komara. 6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Take it easy @Daddy cool, to tylko taka zabawa, a nie jakaś wyrocznia. Ależ niektórzy biorą to naprawdę poważnie... Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 http://www.gala.pl/galeria/oto-10-najlepiej-ubranych-mezczyzn-wedlug-playboya-kto-na-1-miejscu/najbardziej-stylowi-mezczyzni-w-polsce-3 2 Cytuj
Kostek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne? 1 Cytuj
c.horst Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 53 minuty temu, Kostek napisał: Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne? cieszmy się, że nie jest to wydanie międzynarodowe konkursu - to byłoby linkowanie Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Godzinę temu, c.horst napisał: ... to byłoby linkowanie a potem linczowanie. Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 2 godziny temu, Kostek napisał: Ja rozumiem panie Ireneuszu, że duma ze znalezienia się w owym rankingu ciągle jeszcze rozpiera, ale czy na pewno kolejne linki mówiące o tym samym są tu potrzebne? Zdaje sobie spraw ze najlepiej jest milczeć,wiele osób na pewno by to ucieszyło.Miedzy duma a satysfakcja jest duza różnica,a ja właśnie mam satysfakcje ze to co robię zostało zauważone,wystarczy przeczytać co jest napisane obok zdjec.Proszę mi powiedzieć jak można promować męska elegancje? A temu służy to forum.. Link można otworzyć lub nie ,jeżeli ma mnie bolec to go nie otwieram. Wolny wybór. Pozdrawiam 8 Cytuj
dziko Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 To może dla ostudzenia atmosfery, coś z zupełnie innej bajki niż ploteczki gazetowe, ciekawy esej ao historycznym i współczesnym dandyzmie: https://aeon.co/ideas/why-the-dandy-is-a-subversive-work-of-public-art Swoją drogą, jedną z ciekawszych rzeczy, których się można dowiedzieć, to fakt, że ekstrawagancja pierwszych dandysów objawiała się nie tylko w stroju, ale również w męskim... makijażu. My tu zatem bardzo zachowawczy jesteśmy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi