Rudolf Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 @Whitesnake Chyba i takie wyjaśnienie to za dużo. Nie wiem czemu, ale po prostu mi się troszkę "ulało" - może dlatego, że po prostu męczy mnie taki wielki festyn wyrwanych/zmyślonych cytatów z obu stron. Ten mówi o sojuszu starożytnego USA ze starożytnym Rzymem, a tamta wzywa do jedzenia dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 . Ta kropka dlatego, że wykasowałem wiadomość. To nie miejsce na rozmowę. Natomiast głęboko nie zgadzam się z Rudolfem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 W dniu 17.10.2019 o 14:39, blekit napisał: Ok, ok - założę że "in his great and unmatched wisdom" faktycznie miał na myśli inspiracje jakie z starożytnego Rzymu czerpali Ojcowie Założyciele. Chociaż, biorąc pod uwagę jak niedawno wyrzucał Kurdom, że nie pomogli Amerykanom w Normandii, to... Wracając do wypowiedzi Trumpa na temat Kurdów. Pomijając jak absurdalne było to porównanie, najzabawniejsze jest to, że Kurdowie właśnie walczyli po stronie aliantów . Tak zwani Iraq Levies lub Assyrian Levies, gdzie znaczną część stanowili Kurdowe, brali udział w walkach na wielu frontach, m. in. w Grecji, we Włoszech, na Cyprze, a nawet po stronie Sowietów na froncie wschodnim. Ot, taka ciekawostka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Winter is Coming 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Winter is Coming Benny, to Ty? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Być może Amerykanie mają inne poczucie humory niż Polacy a to polskie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 11 hours ago, Midlife-Crisis said: Benny, to Ty? 🤔 Nie ja, ale polecam obejrzeć nowego Jokera... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 5 godzin temu, Beny23 napisał: Nie ja, ale polecam obejrzeć nowego Jokera... Zdecydowanie - pozycja obowiązkowa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 Bo takie Lambo to jest element budowania spójnego wizerunku osobistego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 Z ulubionego bloga @xkoziol, jak przez nieuważne zakupy można pozbawić się męskości... Cytat Dynamizmu w marynarce może dodać różne ułożenie kozerki – połączenia dwóch elementów kołnierza marynarki. Niżej położona kozerka będzie wyglądać nieco staromodnie, a wysoko – nowocześnie i męsko. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 (edytowane) . Edytowane 4 Listopad 2019 przez Xune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 11 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Story of my life 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Jako doktor jeszcze bardziej absurdalny, bo sztuki muzycznej doskonale czuję ten żartWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 W dniu 11.10.2019 o 19:30, xkoziol napisał: Autentyczne - wiem, w której szkole się to zadziało W mojej byłej szkole 😶 Nawiązując do tematu grammar nazi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Lołk Teraz czekam na Barboł i Berbery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 2 godziny temu, Stasiak napisał: Lołk Teraz czekam na Barboł i Berbery Ludzie na FB stosują takie nazwy, bo boty na portalu wyłapują nazwy marek w tytułach ogłoszeń/opisach i je usuwa, badum tsss. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 6 godzin temu, xkoziol napisał: Kurde, mój rozmiar 🤔 Bierz póki gorące. Kupione niedawno, pierwszy właściciel etc. Nie jest to związane z ograniczeniami dot. wystawianych przedmiotów/regulaminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Prędzej: "That moustache. That damned moustache." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 @Tanatos70, musisz to koniecznie rozważyćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi