123 Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2015 Jak znajdę chwilę to wrzucę zdjęcia żeby się niepotrzebnie nie rozpisywać. Generalnie pytam o takie połączenie, ponieważ mam zegarek którego nie mam z czym nosić a na blogu Mr Vintage ostatnio łączył czarny z brązem. Z tym, że ciemny brąz z czarnym wygląda lepiej niż tan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2015 Ale we wpisie, z którego zdjęcie wkleiłeś, Michał miał granatowe, a nie czarne buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Czyli muszę zainwestować w nowego laptopa bo u mnie te buty są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Czyli muszę zainwestować w nowego laptopa bo u mnie te buty są czarne Albo w okulistę, lub pogodzić się, że większość mężczyzn rozróżnia tylko trzy kolory;) U mnie to też ciemny granat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Albo w okulistę, lub pogodzić się, że większość mężczyzn rozróżnia tylko trzy kolory;) U mnie to też ciemny granat. Nie widzę potrzeby inwestowania w okulistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Czy ten gajer http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-check/P4755.html?cgid=Suits będzie pasował do tych janków http://patine.pl/yanko-741-cuero.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JayJay Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Okazja - własny Ślub. Jest: Garnitur - dwuczęściowy granatowy, czarne wiedenki, czarny pasek, lniana biała poszetka, koszula biała z plisą, spinki pozłacane ma być: mucha - http://eleganckipan.com.pl/muszki/2069-czarna-mucha-wiazana-hemley-we-wzor-kwiatowy.html - czy będzie Pasowała? ewentualnie http://eleganckipan.com.pl/muszki/248-muszka-jedwabna-wiazana-czarna-skosny-splot.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Jak dla mnie granatowy garnitur to granatowa muszka. np. http://eleganckipan.com.pl/muszki/1754-granatowa-wiazana-muszka-jedwabna-satynowa-zakoczona-w-trojkaty-6-cm.html Osobiście podobają mi się te trójkątne zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Lepiej szara - czarna robi wrażenie udawanego smokingu, a w tym samym kolorze się za bardzo zlewa. Kiedyś to przerabiałem i po przymierzeniu było bardzo słabo - dopiero szara w mikrowzór się sprawdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 W kontrze do opinii kolegi kamilp powiem, że do granatowego garnitur nie tylko granatowa mucha. Z granatową gładką na pewno strój wygląda dostojnie, a może lepiej nawet wyjść z granatową w białe kropki. Jednak uważam, że można wprowadzić inny kolor. Fioletowy, bordowy, może butelkowa zieleń. Dla pana młodego to praktycznie każdy kolor poza jaskrawymi np. różowym, żółtym itp. Przy dwóch granatowych elementach trzeba mieć trochę szczęścia, żeby odcienie się nie gryzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Ja, na Twoim miejscu, posłuchałbym rady Caporegime i wybrał bardziej klasyczne i odpowiednie zestawienie. Jeśli jednak chcesz trochę poszaleć, sugestie kolegi Aron są również do rozważenia To jak będzie ostatecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Chyba nie ma jednej "dobrej" odpowiedzi. Jedyne co wiadomo, to, żeby mucha nie była czarna albo biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Ja bym wybral bordowa lub zielona - ale ja lubie gdy krawat/mucha troche kontrastuje z marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JayJay Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Ja, na Twoim miejscu, posłuchałbym rady Caporegime i wybrał bardziej klasyczne i odpowiednie zestawienie. Jeśli jednak chcesz trochę poszaleć, sugestie kolegi Aron są również do rozważenia To jak będzie ostatecznie? Jak będzie? Jeszcze sam nie wiem Na razie zamówiłem mimo wszystko czarną muchę i chcę zobaczyć jak będzie wyglądała. jeśli to nie to, będę zwracał i chyba pójdę w kierunku szarej, ew granataowej. Eksperymentów kolorystycznych raczej nie planuję. Jak już wybiorę ostatecznie, to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Panowie, czy do czarnego trencza (spodnie zazwyczaj szare/granatowe/beżowe) buty powinny być czarne, przez wzgląd na kolor płaszcza? Zawsze tak nosiłem, ale może niepotrzebnie się ograniczam:) Z wyjątkiem czaynych butów do beżowych spodni - moim zdaniem zupełnie do siebie nie pasują. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Czy jasnobrązowe buty (kolor "tan") będą pasować do ciemnogranatowych spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Nie, raczej do niezbyt ciemnego niebieskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Popieram - kiepsko to wygląda. Wg mnie klasyczny "tan" pasuje do spodni jasnych oraz dżinsów (ale też niezbyt ciemnych). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Dzięki. To chyba zdecyduję się na spodnie jasnoszare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Spróbuję jeszcze raz:) Do czarnego płaszcza/trencza wyłącznie czarne buty, czy sugerować się bardziej kolorem spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Teoretycznie w męskim stroju łączenie czerni i brązu nie jest pożądane. Wydaje mi się jednak, że ciemnobrązowe buty mogą pasować. Widziałbym również bordowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Ja bym również zwrócił uwagę na materiał. O ile kolor tan do ciemnej bawełny (chino lub jeans) jest OK o tyle do ciemnogranatowego garnituru już niekoniecznie chyba - ja mam wyrzuty sumienia jak do ciemnogranatowego garnitury założę buty w kolorze cheesnut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 @Klapouch - jak "świnka chudzinka" - je i żałuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi