NastyKanasta Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Ja tam jakoś dużych zmian nie widzę. Jak wejdziesz w panel moje allegro wyświetlają Ci się portlety ze starego allegro umieszczone w nowej ramce. W reszcie, czyli w wyszukiwaniu itp. widać wyraźną inspirację eBayem chociaż jak dla mnie za duże przerwy między niektórymi polami. Generalnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 // Dyskusja na temat Kościoła usunięta; myślę, że są lepsze fora na tego typu opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poprostunazwista Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 [Proszę u usunięcie posta] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Tak mi się skojarzyło w kontekście głównego newsa dzisiejszego dnia... A decyzję o usunięciu stojącej na wysokim poziomie dyskusji dot. religii uważam za co najmniej niezrozumiałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corelli Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 @poprostunazwista narażasz się na bana w związku z kwestionowaniem dogmatu o nieomylności moderatora Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Dyskusja nabierała kolorów, niestety, niezdrowych. Zdecydowałem, że treści mogą być obraźliwe dla części forumowiczów (było zresztą zgłoszenie jednego z użytkowników), a przede wszystkim nie zależy nam na wojnie na słowa. Podobnie cięte będą dyskusje na inne społecznie drażliwe tematy (np. aborcja), nawet jeśli regulamin tego jawnie nie zabrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Nie wiem czy ktoś się interesuje tematem, ale: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxSlotIIMT http://polska-zbrojna.pl/home/articlesh ... ej-dzungli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Rozbita, nie działa czy sama obudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Jaki sklep, neo24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Dyskusja przeniesiona z tematu: viewtopic.php?f=10&t=3098 Wszystko fajnie, tylko słonia żal. Gdyby to było zwierzę hodowlane to można zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 "W warunkach hodowlanych żyje przeciętnie 40-60 lat." http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82o%C5%84_indyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 "W warunkach hodowlanych żyje przeciętnie 40-60 lat." http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82o%C5%84_indyjski O sloniach mozna poczytac troche w niezbyt optymistycznym raporcie z polowy 2012 roku: http://www.cites.org/eng/com/sc/62/E62-46-01.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Post pewnie i tak zniknie (Marek!) ale chciałbym wszystkich przestrzec - otwierajcie wszelkie przesyłki i sprawdzajcie dokładnie w obecności kuriera - kolega dwa dni temu sprawdził czy plazma jest w pudełku ale jej dokładnie nie obejrzał I tak ma prawo do reklamacji. Wyroki sadów są jednoznaczne - wcale nie musimy oglądać telewizora/ekranu/lodówki/czegokolwiek w obecności kuriera, to bezprawny obowiązek, który chciałyby na nas nałożyć sklepy internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Dziś w Warszawie zakończyły się Targi Sportów Wodnych i Rekreacji Wiatr i Woda. Można było obejrzeć m.in. piękne jachty. Było stoisko flyboard, z uwagi na warunki tylko z manekinem. Ponadto trochę odzieży specjalistycznej jak i 'bulwarowej' w stylu marynistycznym. Były też piękne szyprówki, do których niestety moja głowa okazała się za duża... ale i na to znajdzie się rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Przeniesione z viewtopic.php?f=7&t=666&start=30 Jakby nie to nieszczęsne powstanie, nie trzeba byłoby kręcić tego filmu. Większość budynków stałaby do dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Przez powstanie zginęło na pewno więcej ludności, niż gdyby to miało miejsce podczas ewentualnych walk obronnych miasta. Natomiast jeśli chodzi o zabudowę, to kto wie. Pamiętajmy, że spustoszenie w architekturze poczyniły głównie niemieckie popowstaniowe wyburzenia (bo były robione w sposób zorganizowany). To, że przetrwały pojedyncze budynki (jak choćby Krochmalna róg Żelaznej) to zasługa niewybuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Powiedział Behemoth w Mistrzu i Małgorzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 A to po polsku nie jest Behemot"? Bo Behemoth to chyba wersja anglojęzyczna i kojarzy się z Nergalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Kot, kotowi nierówny. Tak swoją drogą to znam przypadek gdy Kot zdeptał kota, mój wujek miał na nazwisko Kot i jak coś dźwigał to mu kociątko podlazło pod nogi, lekko makabryczne, ale zarazem zabawne ze względu na ten "językowy" zbieg okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Dzień dobry! Dawno dawno temu zapisałam się tutaj ale dopiero teraz mam okazję tutaj zawitać. Forum interesujące i pewnie będę je teraz częściej czytać. Mam nadzieję, że kobietom też wolno tutaj uczestniczyć w zyciu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Cześć! Zapraszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Dla fanów kung-fu Bruce Lee, my brother dzisiaj w TV 4: http://tv.wp.pl/#program-483353 nie oglądałem, ale tutaj zwiastun: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Pytanie zupełnie od czapy: Czy ktoś wie gdzie można w Warszawie (najlepiej w okolicy Woli +/- sąsiednie dzielnice) dostać przyzwoite mięso wołowe z opcją zmielenia go na miejscu? Odwiedziłem w ostatnim czasie kilkanaście mniejszych i większych sklepów mięsnych i żaden nie oferował opcji mielenia (chyba trzeba mieć specjalne zezwolenie na tego typu usługę) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Mokotow, ale dojezdzaja, duzy wybor. http://befsztyk.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Mokotow, ale dojezdzaja, duzy wybor. http://befszyk.pl Dzięki, czegoś takiego potrzebowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi