roter6 Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 A ja w przeintelektualizowanym świecie trochę sprośności wprowadzę. Achaja Andrzeja Ziemiańskiego po raz drugi. W wersji elektronicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 Kiedyś przeczytałem pierwszy tom Achaii, niektóre wątki bardzo mi się podobały. Trzeba jednak przyznać, że obecnie jest to książka słynna z tego, że wszyscy mają z niej bekę. Jest grillowana przez wszystkich i wszędzie, nie trzeba szukać daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 Achaja to taka grzeszna przyjemność i łatwy cel dla krytyków, co nie zmienia faktu, że te recenzje Kiciputka na YouTube są jeszcze marniejsze niż recenzowane książki. Co ciekawe, Ziemiański potrafi pisać też całkiem ambitną fantastykę. A u mnie to - książka zarazem zabawna i bardzo dołująca, doskonale dokumentująca diagnozę Orwella, że some ideas are so stupid that only intellectuals believe them. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andriu Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Właśnie kupiłem kolekcjonerskie wydanie książki "Australijskie piekło" która miała swoją premierę ponad miesiąc temu... O czym jest ta powieść możecie sobie przeczytać na stronie autora, Radosława Lewandowskiego Oczywiście już jestem ciekawy, jak szybko ją przeczytam ;) Wspomnę tylko, że jest to powieść o marynarzach i ich przygodach, jakby kogoś interesowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2021 Prośba o zaliczenie fotki awansem także do wątku zegarkowego i piwnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2021 Dzisiaj 1184 strona, jeszcze setka i pyk, skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 W dniu 22.08.2020 o 11:52, m_wujek napisał: Właśnie zaczynam, zapowiada się nieźle Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Odgrzebane, ale pytanie świeże: warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cvmtg Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 A to może nie obok łóżka, ale ostatnio skończone:-) Miłe, łatwe i przyjemne. Bardzo lekkie wprowadzenie do jakże ważnego obecnie tematu, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 Odgrzebane, ale pytanie świeże: warto?W sumie warto. Literacko nie jest to wprawdzie arcydzieło, ale dużo informacji o wyprawie.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 Zwięzła zachęta do lektury na okładce, wg mnie z naciskiem na milosnikow historii, zwłaszcza społecznej. Poza tym podziwiam brawurowy pomysł autora (btw ciekawa postać). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 5 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2022 Trochę hobbystycznie, trochę w kwestii zainteresowań forum, "100 Years of Fashion Illustration", Cally Blackman. Mało czytania i dużo oglądania, głównie moda damska, ale i cosik z męskiej klasyki się trafi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 6 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2022 Wakacyjne, wczasowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 6 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2022 Druga wakacyjna pozycja, ale w tym przypadku obawiam się gniewu moderacji. Niesłusznia to linia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 8 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2022 „Rok 1984” też się nada… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2022 W dniu 8.07.2022 o 18:27, pablocito napisał: „Rok 1984” też się nada… Z tego co pamiętam, to moderacja nie porywa i nie torturuje nieposłusznych forumowiczy w lochach jakiegoś Ministerstwa Elegancji... A "Folwark zwierzęcy" to świetna książka, po jej przeczytaniu lata temu rzuciłem pracę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeraFinn Napisano 10 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2022 Takie "Ministerstwo Elegancji" w dzisiejszych, czasach może wcale by nie, było takim złym pomysłem. U mnie natomiast na szafce nocnej obecnie leżą dwie książki, które są czytane w zależności od nastroju: "Pułapki myślenia. O myśleniu szybkim i wolnym" - Daniel Kahneman. "Summa technologiae" - Stanisław Lem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2022 Z tego co pamiętam, to moderacja nie porywa i nie torturuje nieposłusznych forumowiczy w lochach jakiegoś Ministerstwa Elegancji... A "Folwark zwierzęcy" to świetna książka, po jej przeczytaniu lata temu rzuciłem pracę .Nie miałem na myśli moderacji, tylko takiego Pegasusa dajmy na to.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 10 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2022 10 godzin temu, Velahrn napisał: Z tego co pamiętam, to moderacja nie porywa i nie torturuje nieposłusznych forumowiczy w lochach Tia..A co się stało z kolegą @xkozioł , który zniknął jak ten górnik z kopalni Bytom ? Jo się grzeczne pytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2022 Dostał bana od szanownej administracji jako niezgodny z linią forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2022 52 minuty temu, eye_lip napisał: Dostał bana od szanownej administracji jako niezgodny z linią forum. Niedowagę miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 10 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2022 Ostatnio skończone:Świetna. Dobra reporterska szkoła. W trakcie między innymi "Święto kozła".Bardzo polecam. Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2022 21 godzin temu, eye_lip napisał: Dostał bana od szanownej administracji jako niezgodny z linią forum. Nie jako "niezgodny z linią forum" (co to za kategoria?), tylko za zachowanie, po wielu upomnieniach i ostrzeżeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2022 Na tym forum moderatorzy są imo bardzo wyrozumiali , na zegarkowym "krzywo się spojrzysz" na moda i wylatujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2022 Ja wiem, przez 17 lat nie wyleciałem😁 a nie zawsze byłem miły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi