Zajac Poziomka Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 3 minuty temu, Velahrn napisał: Piękne! Możesz podać model i producenta? Pozwolę sobie odpowiedzieć za kolegę - to Alfred Sargent Holborn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 Dokładnie AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 @fan_dobrego_buta, ale to chyba nie jest 'Twoje' kopyto/tęgość... Na Tych zdjęciach wygląda jakby Ci nogi spuchły w trakcie dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 29 minut temu, Koval napisał: @fan_dobrego_buta, ale to chyba nie jest 'Twoje' kopyto/tęgość... Na Tych zdjęciach wygląda jakby Ci nogi spuchły w trakcie dnia. Także nie rozumiem zachwytów, wyglądają jak juniorki (stara gwardia wie o co chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 Cosik mnie się zdaje, @fan_dobrego_buta, że lepszy byłby rozmiar o połowę większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 2 godziny temu, Koval napisał: @fan_dobrego_buta, ale to chyba nie jest 'Twoje' kopyto/tęgość... Na Tych zdjęciach wygląda jakby Ci nogi spuchły w trakcie dnia. Wręcz przeciwnie. Kopyto 87 jest bardzo wygodnym i dobrze dopasowanym kopytem. To nie sa oxford, więc pozwalam sobie na luznie sciągnięcie sznurówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 1 godzinę temu, mosze napisał: Cosik mnie się zdaje, @fan_dobrego_buta, że lepszy byłby rozmiar o połowę większy. Jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 Należy dodać, że Hoburn podobnie jak Hannover, mają zawijany i przyszyty język, co ma duży wpływ na schodzenie się przyszwy http://loomstate.blogspot.com/2012/01/lotus-veldtschoen-guaranteed-waterproof.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2016 2 godziny temu, NieMy napisał: Także nie rozumiem zachwytów, wyglądają jak juniorki (stara gwardia wie o co chodzi). To musi być bardzo stara, bo ja nie jestem najmłodszy, ale nie mam pojęcia co to są juniorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 27 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 8 godzin temu, fan_dobrego_buta napisał: To musi być bardzo stara, bo ja nie jestem najmłodszy, ale nie mam pojęcia co to są juniorki. Ech, pamiętam nawet buty na talony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Czy to są te juniorki które projektował Tadeusz Januszkiewicz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Rzeczywiście Macaroni kiedyś o tym pisał, ale nie wiem czy mistrz Januszkiewicz jeszcze się do tego przyznaje.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Wracając do tematu to z zaprezentowanymi przez kolegę AS Holborn mają te juniorki tyle wspólnego, że też buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Godzinę temu, kolekcjoner21 napisał: Ech, pamiętam nawet buty na talony... Tego modelu niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Jedni mieli kartki a inni dostawali talony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Nic lepszego niż dobra książka i słoneczny dzień w Central Parku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 22 minuty temu, xkoziol napisał: Kartki, kartki to się nazywało. Kolega widać też z nie najstarszej gwardii Mam nadzieję, że nie z tej najstarszej.;-) Zbiorcze kartki były na mięso, mąkę, cukier, cukierki, papierosy itd., natomiast na buty były specjalne talony.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 13 godzin temu, xkoziol napisał: Zwracam honor! W sumie to dobrze, że nie pamiętam tak dokładnie. A ja pamiętam! Wygrałem właśnie taki talon w konkursie, jakoś w zeszłym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Wygodne od pierwszego założenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Nordy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 29 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Nie mogłem się zdecydować na jedno zdjęcie. Te buty po prostu wyglądają ładnie z każdej strony 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 @Zajac Poziomka, na ostatnim najlepiej... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 42 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Nie mogłem się zdecydować na jedno zdjęcie. Te buty po prostu wyglądają ładnie z każdej strony Żeby wyszły jeszcze lepiej musiałbyś podwinąć spodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi