Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Lustrzane chelsea boots 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 . 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 26 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 28 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 @marian o jakiej marki są te oksfordy? Świetnie wyglądają na Twoim zdjęciu! Cytuj
marian o Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 29 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @marian o jakiej marki są te oksfordy? Świetnie wyglądają na Twoim zdjęciu! Meerminy na Hiro. Dziękuję 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 @marian o Ha! To już wiem czemu tak mi się podobają - mam takie same! Z tym że masz chyba dłuższą stopę (moje buty są w rozmiarze 7 UK), bo moje wyglądają mniej dynamicznie Patrząc po Twoim zdjęciu strzelałbym że to raczej półka cenowa Carminy. Cytuj
marian o Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 20 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @marian o Ha! To już wiem czemu tak mi się podobają - mam takie same! Z tym że masz chyba dłuższą stopę (moje buty są w rozmiarze 7 UK), bo moje wyglądają mniej dynamicznie Patrząc po Twoim zdjęciu strzelałbym że to raczej półka cenowa Carminy. ehh... u mnie 9 UK... i mam wrażenie, że są trochę niezgrabne (być może nie widać tego na zdjęciu, ale w rzeczywistości lewy but jest lekko smuklejszy (Meermin raczej nie słynie z precyzji...), a i tak ten smuklejszy jest "cięższy", a para jest jakby większa od moich brązowych z tego samego modelu (Meermin jest chyba znany z tego, że nie trzyma rozmiaru...), w których skórzana podeszwa po 2 sezonach... (no cóż... wytrzymałość Meerminów jest już chyba legendarna)). Chyba mi się zebrało na "gorzkie żale", ale w sumie to lubię te buty, a dziś na śniegu to po prostu mnie zauroczyły Cytuj
Wodzu Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Faktycznie świetnie się prezentują, w życiu bym nie powiedział, że to Meerminy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dzisiaj 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 H. Dinkelacker 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Były zimowe monki, to teraz zimowe lotniki. Uwaga: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach 26 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 @Whitesnake Strasznie stary był chyba ten cielak? Tyle zmarszczek. ? U mnie Meermin: 10 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 42 minuty temu, Whitesnake napisał: Były zimowe monki, to teraz zimowe lotniki. Uwaga: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach @Whitesnake kręć kokardkę w drugą stronę, to sznurówki Ci będą się ładnie układać w poziomie, a nie po skosie 3 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 9 minut temu, Krzysiek_W napisał: @Whitesnake kręć kokardkę w drugą stronę, to sznurówki Ci będą się ładnie układać w poziomie, a nie po skosie Ha! Nauczyć Whitesnake'a czegoś o butach - bezcenne. Swoją drogą bardzo ciekawa rada, też mam ten problem i spróbuję, chociaż nie wiem, jakie to spustoszenie wywoła w moim mózgu (muscle memory, te sprawy). Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 @Krzysiek_W A skąd Ty to możesz wiedzieć, przecież masz same buty z klamerkami, bez sznurówek 7 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 16 minut temu, Krzysiek_W napisał: @Whitesnake kręć kokardkę w drugą stronę, to sznurówki Ci będą się ładnie układać w poziomie, a nie po skosie Wow! Dziękuję. Wymieniłem już sznurówki, ale na pewno spróbuję. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 2 godziny temu, maciato napisał: @Whitesnake Strasznie stary był chyba ten cielak? Tyle zmarszczek. ? Tak Specjalna hodowla. Najstarszy był od wewnętrznej strony... 4 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 16 godzin temu, Whitesnake napisał: Wow! Dziękuję. Wymieniłem już sznurówki, ale na pewno spróbuję. Trzeba tylko pierwsza pentelkę zawinąć w drugą stronę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi