casual Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 @Iupin Dzięki w planach były inne buty, ale te tak mi się spodobały, że nowe trzewiki muszą jeszcze poczekać w kolejce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 2 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Yanki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Denior Napisano 3 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Dziewicze wyjście w Bow Tie shoes, model Donnie, z zalando. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 16 minut temu, TomiW01 napisał: Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami... No troche nie wytryzmałem, choc i tak byłem cierpliwy mam je od 1,5miesiaca Spodnie sa beżowe. Aparat troche przekłamał w słońcu. Nie sa zbyt dobre na upały, mało przewiewne bo są ściśle tkane. Przyznaje ze w towarzystwie flaneli lub tweedu buty prezentowałyby sie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 24 minuty temu, TomiW01 napisał: Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami... hmmm... jesli spodnie mają wyraźną fakturę, a materiał jest cięższy to w słoneczne, chłodniejsze dni i w zestawieniu z brązami IMHO biel się obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 G&B Levet z Zalando - moje pierwsze buty GYW, trzymają się nieźle. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 4 godziny temu, blekit napisał: G&B Levet z Zalando - moje pierwsze buty GYW, trzymają się nieźle. Moje również trzymają się nie najgorzej. Dziś wieczorem były jeszcze piękne lotniki Vassa, ale mój kalkulator robi tak fatalne zdjęcia w słabym świetle, że nawet nie wstawiam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 G&B Levet to naprawdę fajne i trwałe buty. Ważne tylko, by zwracać uwagę na to, czy śródpodeszwa jest gumowa, czy skórzana. Skórzana, to zdecydowanie lepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Trochę już zdjęć tu nawklejałem... a jak się okazuje google photo robi całkiem fajne pokazy slajdów. Więc... co prawda nie dziś, tylko w przeciągu ostatnich 2 lat na sobie: 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Fajnie się to ogląda. Zabawne, że zmiana zdjęcia jest skoordynowana z taktem muzyki (po każdym takcie lub co pół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Właśnie dlatego napisałem, ze Google photo robi fajne pokazy slajdów - sam dostosowuje tempo zmiany zdjeć do wybranej muzyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dzień dobry Poniedziałku! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dzień jak codzień - SP 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Carlos Santos Coimbra 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. irys Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Testoni 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Ładny uniwersalny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Od 5K punktów reputacji w górę można pokazywać tylko buty od 5K zł w górę. Taka sytuacja.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 42 minuty temu, lubo69 napisał: Od 5K punktów reputacji w górę można pokazywać tylko buty od 5K zł w górę. Taka sytuacja.. Nie ma takich butów . Dzisiaj konina koło swawolnej kociny: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 C&J 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi