Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Również potwierdzam, iż 2428 dark brown są bardzo ładne, ale rozważając ich zakup trzeba brać pod uwagę np. zdjęcia ze strony 5 tematu o Berwickach. Zdjęcia na stronach sklepów nie oddają rzeczywistości. Dodam, iż te buty mają oznaczenie 2428-K4 sicalf testa. Najlepiej upewnić się przed zakupem, aby oszczędzić sobie odsyłania i wymiany. Do mnie wysłano za pierwszym razem 2428-K3 siclaf gris, ale ich kolor nie ma nic wspólnego z brązem, kolor wpada raczej w szary.

Chciałbym zapytać jaki kolor kremu wybraliście do ich pielęgnacji. Na podstawie zdjęć, w sklepie poradzono mi kolor nr 35 - medium tabacco brown, a na noski pastę nr 5 ciemny brąz, czyli:

http://multirenowacja.pl/saphir-pommadier-50ml-krem-do-obuwia-butow.html

http://multirenowacja.pl/pasta-do-butow-wosk-50ml-puszka-saphir.html

Podpowiedzcie czego używacie do pielęgnacji tych butów.

Pozdrawiam

• Oceniam pozytywnie 1
  • Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 24 sierpnia 2016 o 13:35, secondhand_man napisał:

Przyszedłeś z Hype5 ? 

nie, i nie bardzo wiem co to jest. lubię dobrze się czuć, gdy mam na sobie coś co mi się podoba. Czasem są to brogsy, monki, klasyczny garnitur, krawat, a kolejnym razem lniane spodnie ze sportowymi butami, i rozumiem, że nie każdemu się to musi podobać :)

Opublikowano

@Jamjest - dziękuje bardzo ale moja zasługa jest najmniejsza, ja tylko wybrałem kolor.

Buty są fantastycznie pomalowane, a ich cały urok i mistrzostwo Andrzeja widać w mocno słoneczne dni. 

Postaram się kiedyś wrzucić jakieś zdjęcia. 

Opublikowano
22 minuty temu, lolo napisał:

@Jamjest - dziękuje bardzo ale moja zasługa jest najmniejsza, ja tylko wybrałem kolor.

Buty są fantastycznie pomalowane, a ich cały urok i mistrzostwo Andrzeja widać w mocno słoneczne dni. 

Postaram się kiedyś wrzucić jakieś zdjęcia. 

Wrzuć. Zdjęć pięknych butów w polskim necie nigdy za wiele.