Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moim zdaniem kolor zdecydowanie ciekawszy. Potwierdzasz opinie o oryginalnym wykonczeniu?

Niestety trafiłem na słabą partię tego modelu . Stąd decyzja o zmianie koloru. Kolega, który kupował 2 miesiące po mnie nie miał żadnych problemów z wykończeniem cholewki. Była to jednak nowa dostawa.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 19 sierpnia 2016 o 10:08, secondhand_man napisał:

Wyszedłeś tak poza dom ? :shock:

Dnia 19 sierpnia 2016 o 15:24, grzesiek_st napisał:

Szok..niedowierzanie :(

Dnia 19 sierpnia 2016 o 15:32, dunlop napisał:

Widziałem w tym wątku skórzane New Balance (kolaboracja z Grenson), ale Nike Hurache Run w towarzystwie kantów i manszetów to bym się nie spodziewał. 

Tak, wyszedłem i nie czułem się z tym źle. Wręcz bardzo mi się podobało, w połączeniu z lnianym piaskowym popoverem było wygodnie i moim zdaniem dobrze.

Opublikowano
3 minuty temu, faber napisał:

Tak, wyszedłem i nie czułem się z tym źle. Wręcz bardzo mi się podobało, w połączeniu z lnianym piaskowym popoverem było wygodnie i moim zdaniem dobrze.

Przyszedłeś z Hype5 ? 

Opublikowano
3 godziny temu, McQueen napisał:

@Beny23 wiązałem podwójnie.

Węzeł płaski powinien trzymać wystarczająco mocno w codziennym użytkowaniu - upewnij się, że nie wiążesz babskiego. Jeśli dodatkowo chcesz poradzić sobie z nadmierną długością sznurówek i ustabilizować kokardę, to polecam węzeł Berluti lub jego (imo zgrabniejszy) wariant z pojedynczym przejściem na dole i podwójnym na kokardzie.

• Oceniam pozytywnie 2