Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
[mention=4372]Beny23[/mention] - czy do w miarę ciemnych spodni nie byłyby lepsze ciemniejsze buty? może materiał tak wygląda na zdjęciu, ale kontrast jest duży i jakoś taki mało zimowy
Uwielbiam kontrast jaki dają koniakowe buty z ciemniejszymi spodniami.
Do czarnych spodni to już byłoby za dużo ale kto by w ogóle nosił czarne spodnie?
Opublikowano
2 godziny temu, michau napisał:

Do czarnych spodni to już byłoby za dużo ale kto by w ogóle nosił czarne spodnie? emoji6.png

Faktycznie nosiciele czarnych spodni się wykruszają.,Niedługo w klubie zostaną tylko przedsiębiorcy i pracownicy z "branży funeralnej"

'

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, audiolab8000s napisał:

Czym je pielęgnujesz, że tak pięknie lśnią ? Jaka pastę bądź wosk używasz?

Kosmetyki użyte dla wersji "made by" @arsen to jego słodka tajemnica. Ja używam zamiennie zestawu Saphira lub Boot Black.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

@Beny23 ciekawy obuw. Ja nie jestem fanem ani loafersów jako takich, ani nie mam ciągot w stronę skór zwierząt zmiennocieplnych. Co natomiast zauważyłem, to z Twojej wąskiej i długiej stopy zrobiły szeroką i krótką. Perspektywa fotografii ?

Natomiast Krystyny z bawołu wodnego pryma sort ;) Sam mam z tego torbę, która jest strasznie sztywna. Ciekawy jestem jak noszą się buty z takiego bydła ?

Opublikowano
W dniu 15.12.2018 o 22:54, audiolab8000s napisał:

Czym je pielęgnujesz, że tak pięknie lśnią ? Jaka pastę bądź wosk używasz?

W dniu 15.12.2018 o 23:24, Tanatos70 napisał:

Kosmetyki użyte dla wersji "made by" @arsen to jego słodka tajemnica. Ja używam zamiennie zestawu Saphira lub Boot Black.

Żadna tajemnica :)

buty po malowaniu były odżywione renovatorem, następnie został użyty krem Saphir z linii Medaille D'or oraz wosk (oba w kolorze machoniu).

• Like 1