Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Beny23 napisał:

Carmina

1047F8A8-CE21-43BA-A731-C7FB21CC1AE8.jpeg

6E5D3EC5-4753-4624-A07F-2525AD67A217.jpeg

A51DB144-433D-4614-95F1-04B1709CC9B4.jpeg

ledwie przechodzi to przez gardło, ale to jedne z Twoich butów, które podobają mnie się najbardziej; a Carminy nie lubię tak jak buraczków mimo iż bardzo zdrowe   

• Oceniam pozytywnie 1
  • Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
19 minut temu, spiryt napisał:

ledwie przechodzi to przez gardło, ale to jedne z Twoich butów, które podobają mnie się najbardziej; a Carminy nie lubię tak jak buraczków mimo iż bardzo zdrowe   

Ciekawe, u mnie jest zupełnie odwrotnie. Akurat te buty nie przyprawiają mnie o ślinotok, chociaż chyba tego warte. Jednak sposób prezentacji nie w moim guście. Jednak dobrze, że @Beny23 wrzuca tutaj te buty. Carminę lubię jak i buraczki. Aż mnie dziwi, że jej na forum tylko homeopatyczne. 

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Beny, takie zdjęcia od przodu fatalnie zniekształcają geometrię buta, tzn. wyolbrzymiają pierwszy plan, jak to zawsze przy zbliżeniach i szerokim kącie aparatu. Ostatnie wszystkie masz takie, ponadto kilka ujęć jest bardzo podobnych.

Opublikowano
3 hours ago, betsy said:

Buty piękne, ale skarpetki straszne :) spodnie są czarne, czy tak wypadają w kontraście?

Spodnie są ciemno szare a skarpetki różowe. Moim zdaniem róż z czernią gra bardzo dobrze.

@Blondas mi ta perspektywa na @Whitesnake i @Krzysiek_W się podoba. Standaryzuje moje wrzutki ale jakoś ostatnio ten wątek umiera. Coraz mniej zdjęć...

Opublikowano
Spodnie są ciemno szare a skarpetki różowe. Moim zdaniem róż z czernią gra bardzo dobrze.
[mention=5711]Blondas[/mention] mi ta perspektywa na [mention=3633]Whitesnake[/mention] i [mention=1121]Krzysiek_W[/mention] się podoba. Standaryzuje moje wrzutki ale jakoś ostatnio ten wątek umiera. Coraz mniej zdjęć...
Spoko, co się komuś podoba, to się podoba. Tylko mi brakuje widoku z boku, żeby docenić but w pełni.
Opublikowano
2 godziny temu, Beny23 napisał:

@Blondas mi ta perspektywa na @Whitesnake i @Krzysiek_W się podoba.

A mnie brakuje zdjęć na @Beny23 z ciekawym drugim planem, przestrzenią, dodaną dykteryjką, fajnym kontekstem.

A tak swoją drogą, czy ci pucybuci nie zwracają uwagi na ranty?

One w większości aż krzyczą, pomaluj mnie i mnie i mnie i...

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
4 minuty temu, Cineos napisał:

Pochwalę buty i zapytam o model spodni, flanela?

Spodnie to flanela z Bytomia, sprzed 4 lat :) kupione brązowe i granatowe, zapakowane i niedawno sobie o nich przypomniałem. Poprawiałem je w poszetka.com i pamietam ile osób zachwycało się nimi - a to takie zwykłe ślązaki ;)

Opublikowano
10 minut temu, xkoziol napisał:

Szczęśliwiec... mieści się ;)

Poczekajmy na "poświętach" - szósty kawałek sernika?Chyba nie dam rady. Poczekaj, rozepnę spodnie i przegryzę kapustą z grzybami.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wuj napisał:

Poczekajmy na "poświętach" - szósty kawałek sernika?Chyba nie dam rady. Poczekaj, rozepnę spodnie i przegryzę kapustą z grzybami.

jak na 40 lat przemiana materii jak u 18 latka :P zjem, zjem, zjem, a potem robię 2 dni luzu i znowu luz w pasie - choć wspieram się szklanką soku z kiszonej kapusty rano na czczo (uściślając - nie na kaca;))

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysiek_W napisał:

jak na 40 lat przemiana materii jak u 18 latka :P zjem, zjem, zjem, a potem robię 2 dni luzu i znowu luz w pasie - choć wspieram się szklanką soku z kiszonej kapusty rano na czczo (uściślając - nie na kaca;))

Adminie, przepraszamy za offtop! Ale temat ważny:) Z kiszonej, czy kwaszonej? Trudno teraz kupić kiszoną naturalnie. Ja walę od czasu do czasu sok z buraka.