Skocz do zawartości

Jakie buty mam dziś na sobie

kamil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

19 godzin temu, mayor napisał:

Nie jest to najlepszy na świecie argentyński kordowan tylko przemitologizowany Horween .,Niestety Alden to marka z historią ,bardzo łatwo temu "heritage" ulec i na skutek tego dwukrotnie przepłacić za najgorszy sort kordowanu. 

P3080016.JPG

P3080015.JPG

18 godzin temu, kolekcjoner21 napisał:

Szkoda, że nie stworzono z tego przemitologizowanego cordovanu po prostu ładniejszego obuwia.

mayor buty wyglądaja naprawdę bardzo dobrze,

trochę źle ustawione do zdjęcia to raz , a dwa że te portki nie konweniują

mnie się podobają i  już od dawna się do nich przymierzam, choć nie koniecznie w cordowanie

1 godzinę temu, spiryt napisał:

mayor buty wyglądaja naprawdę bardzo dobrze,

trochę źle ustawione do zdjęcia to raz , a dwa że te portki nie konweniują

mnie się podobają i  już od dawna się do nich przymierzam, choć nie koniecznie w cordowanie

Po trzech dniach użytkowania trudno jest ocenić czy Indy w cordovanie to najlepszy wybór. Jeżeli miałbym się pozbyć jednych ,to z trzech par Indy pierwsze do wydania 403 Chromexcel.,Jak bym był zmuszony zostawić tylko jedną parę to na dzień dzisiejszy wybrałbym stare 405 z bawełnianą wyściółką.Te z cordovanu potrzebują trochę czasu i patyny żebym się z nimi zaprzyjaźnił.Na pewno 405 z cordovanu są najlżejsze ,405 z calfskin najprzewiewniejsze,403 CXL to waga superciężka na eksremalne mrozy.

P3090033.JPG

P3090036.JPG

P3090038.JPG

P3090043.JPG

P3090045.JPG

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 4

47 minut temu, mayor napisał:

Po trzech dniach użytkowania trudno jest ocenić czy Indy w cordovanie to najlepszy wybór. Jeżeli miałbym się pozbyć jednych ,to z trzech par Indy pierwsze do wydania 403 Chromexcel.,Jak bym był zmuszony zostawić tylko jedną parę to na dzień dzisiejszy wybrałbym stare 405 z bawełnianą wyściółką.Te z cordovanu potrzebują trochę czasu i patyny żebym się z nimi zaprzyjaźnił.Na pewno 405 z cordovanu są najlżejsze ,405 z calfskin najprzewiewniejsze,403 CXL to waga superciężka na eksremalne mrozy.

mayor to teraz weź i powiedz, gdzie kupujesz ten zacny obuć, ja w Europie, nie mogłem znaleźć butów o większej tęgości, kurde najładniejsze w cordowanie