Whitesnake Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Teraz, bulyt50 napisał: Piękne są. Dziękuję :). Sa pewnie dwa razy starsze niz forum i wyglądają tak przed czyszczeniem . Jak sobie przypomę jak wybrzydzałem wybierając tą skórę to aż mi głupio. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dan Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Trickers (moja odpowiedź na tęsknotę za martensami z okresu młodości 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Podobno za dużo ostatnio pracuję w związku z czym rodzina wyszarpała mnie dzisiaj na wieczorny seans do kina (wzułem com tam miał pod ręką ) . Skutkiem tego teraz będę siedział do rana nad dokumentacją : 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Carlos Santos Braga po repatynacji, sezon 2Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zimno dzisiaj... 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 29 Cytuj
bratdominik Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Magnanni dzisiaj grzeje stopy Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jestę kałboję. Marlboro Classic od @Wuja z Ameryki. I ujęcie "z podłogi", bo na FPP w sumie mało co widać: 7 Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 49 minut temu, swordfishtrombone napisał: Jestę kałboję. I termin "kopyto" nabiera dodatkowego znaczenia...;-) 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dawno nieużywane - Shoepassion. 12 Cytuj
Wuj Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 46 minut temu, lubo69 napisał: I termin "kopyto" nabiera dodatkowego znaczenia...;-) @swordfishtrombone: ktokolwiek powie Ci, że te kałbojki są złe, wiedz, że w gniewie i zawiści powiada to. A do cholewy możesz przypasować brzytwę. PS - po raz pierwszy wstawiłem gifa. Sukces. 2 Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 22 minuty temu, Wuj napisał: @swordfishtrombone: ktokolwiek powie Ci, że te kałbojki są złe, wiedz, że w gniewie i zawiści powiada to. A do cholewy możesz przypasować brzytwę. Do ostrzenia brzytwy sugerowałbym jednak inny rodzaj skóry;-) Zaiste, nie w gniewie i zawiści, jeno w mądrości swej i doświadczeniu, które każą mu sądzić, że zbaczanie ze ścieżek dawno utartych w komysze (!) kowbojek, sneakersów i spectatorów zawdy pokornym powrotem do czarnych oksfordów się kończy Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 6 minut temu, lubo69 napisał: Do ostrzenia brzytwy sugerowałbym jednak inny rodzaj skóry;-) Zaiste, nie w gniewie i zawiści, jeno w mądrości swej i doświadczeniu, które każą mu sądzić, że zbaczanie ze ścieżek dawno utartych w komysze (!) kowbojek, sneakersów i spectatorów zawdy pokornym powrotem do czarnych oksfordów się kończy Nie będę przecie na ranczu mym gnoju przerzucał w czarnych oxfordach, bo mnie moja Merry Lou z hacjendy przegoni. Czy jakoś tak. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 W oczekiwaniu na audiencję u stomatologa. Dla pocieszenia założyłem najlepiej do mojej stopy dopasowane obuwie. 20 Cytuj
Karol G. Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dziś piątek, więc dżins. ...i Berwicki. Wybaczcie jakość, światło nie sprzyjało. 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wiosennie 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 24 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zielone powiadacie? 10 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nieklasyczne, sobotnie Meerminy 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 21 Cytuj
Rafix Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sebago Jobson Docksides 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 20 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi