Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Denior Opublikowano 3 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Dziewicze wyjście w Bow Tie shoes, model Donnie, z zalando. 15 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami... Cytuj
Denior Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 16 minut temu, TomiW01 napisał: Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami... No troche nie wytryzmałem, choc i tak byłem cierpliwy mam je od 1,5miesiaca Spodnie sa beżowe. Aparat troche przekłamał w słońcu. Nie sa zbyt dobre na upały, mało przewiewne bo są ściśle tkane. Przyznaje ze w towarzystwie flaneli lub tweedu buty prezentowałyby sie lepiej. Cytuj
Hargin Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 24 minuty temu, TomiW01 napisał: Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami... hmmm... jesli spodnie mają wyraźną fakturę, a materiał jest cięższy to w słoneczne, chłodniejsze dni i w zestawieniu z brązami IMHO biel się obroni. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 3 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 G&B Levet z Zalando - moje pierwsze buty GYW, trzymają się nieźle. 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 3 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 4 godziny temu, blekit napisał: G&B Levet z Zalando - moje pierwsze buty GYW, trzymają się nieźle. Moje również trzymają się nie najgorzej. Dziś wieczorem były jeszcze piękne lotniki Vassa, ale mój kalkulator robi tak fatalne zdjęcia w słabym świetle, że nawet nie wstawiam 14 Cytuj
szewc24 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 G&B Levet to naprawdę fajne i trwałe buty. Ważne tylko, by zwracać uwagę na to, czy śródpodeszwa jest gumowa, czy skórzana. Skórzana, to zdecydowanie lepszy wybór. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 3 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Trochę już zdjęć tu nawklejałem... a jak się okazuje google photo robi całkiem fajne pokazy slajdów. Więc... co prawda nie dziś, tylko w przeciągu ostatnich 2 lat na sobie: 27 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Fajnie się to ogląda. Zabawne, że zmiana zdjęcia jest skoordynowana z taktem muzyki (po każdym takcie lub co pół). Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Właśnie dlatego napisałem, ze Google photo robi fajne pokazy slajdów - sam dostosowuje tempo zmiany zdjeć do wybranej muzyki 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 25 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Dzień dobry Poniedziałku! 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Dzień jak codzień - SP 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Carlos Santos Coimbra 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. irys Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Testoni 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 6 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 22 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Ładny uniwersalny kolor Cytuj
lubo69 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Od 5K punktów reputacji w górę można pokazywać tylko buty od 5K zł w górę. Taka sytuacja.. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 6 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 42 minuty temu, lubo69 napisał: Od 5K punktów reputacji w górę można pokazywać tylko buty od 5K zł w górę. Taka sytuacja.. Nie ma takich butów . Dzisiaj konina koło swawolnej kociny: 18 Cytuj
lubo69 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: Nie ma takich butów . Jak nie jak tak? Mężczyznom ceniącym wygodę polecam model od Louisa Vuitton, 10K$: Natomiast mężczyznom bezkompromisowym ten oto model od Toma Forda z 14 tysiącami diamentów, 2M$; do końca życia można zbierać punkty reputacji i się tego nie przebije: EDIT: po co ta szczotka na zdjęciu to nie wiem:-) 2 Cytuj
NieMy Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 3 minuty temu, lubo69 napisał: Jak nie jak tak?Natomiast mężczyznom bezkompromisowym ten oto model od Toma Forda z 14 tysiącami diamentów, 2M$; do końca życia można zbierać punkty reputacji i się tego nie przebije: Moja morda pasuje do Forda Nie wiem jednak czy stopy także. Jak oceniasz rozmiarówkę? W Wojasach noszę 42 natomiast klapki Kubota w tym rozmiarze lekko mnie cisły 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi