Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
16 minut temu, TomiW01 napisał:

Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami...

No troche nie wytryzmałem, choc i tak byłem cierpliwy :D mam je od 1,5miesiaca ;)

Spodnie sa beżowe. Aparat troche przekłamał w słońcu. Nie sa zbyt dobre na upały, mało przewiewne bo są ściśle tkane. Przyznaje ze w towarzystwie flaneli lub tweedu buty prezentowałyby sie lepiej.

Opublikowano
24 minuty temu, TomiW01 napisał:

Mhm, ale dla mnie ciut nie tak skomponować jesienno-zimowe buty z białymi spodniami...

hmmm... jesli spodnie mają wyraźną fakturę, a materiał jest cięższy to w słoneczne, chłodniejsze dni i w zestawieniu z brązami IMHO biel się obroni. 

Opublikowano
Godzinę temu, Tanatos70 napisał:

Nie ma takich butów ;-).

Jak nie jak tak?:-)

Mężczyznom ceniącym wygodę polecam model od Louisa Vuitton, 10K$:

Top-10-Most-Expensive-Shoes-For-Men-In-The-World-2015-Louis-Vuitton-Shoes.jpg

Natomiast mężczyznom bezkompromisowym ten oto model od Toma Forda z 14 tysiącami diamentów, 2M$; do końca życia można zbierać punkty reputacji i się tego nie przebije:

EDIT: po co ta szczotka na zdjęciu to nie wiem:-)

most-expensive-shoes-in-the-world-covered-with-diamonds-tom-ford-one-of-a-kind-guiness-world-record-ealuxe-alux.jpg

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
3 minuty temu, lubo69 napisał:

Jak nie jak tak?:-)Natomiast mężczyznom bezkompromisowym ten oto model od Toma Forda z 14 tysiącami diamentów, 2M$; do końca życia można zbierać punkty reputacji i się tego nie przebije:

most-expensive-shoes-in-the-world-covered-with-diamonds-tom-ford-one-of-a-kind-guiness-world-record-ealuxe-alux.jpg

Moja morda pasuje do Forda :-) Nie wiem jednak czy stopy także. Jak oceniasz rozmiarówkę? W Wojasach noszę 42 natomiast klapki Kubota w tym rozmiarze lekko mnie cisły :-)

• Oceniam pozytywnie 5