Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 7 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Dziś: 5 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 @phantomElegancko x2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Stylizacje kolegi @phantom udowadniają, że zdecydowanie less is more. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 @wimon Dzięki! Wypracowanie własnego stylu trochę mi zajęło, ale teraz jest już w miarę OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 O ile ogólnie nie przepadam za szpilkami do kołnierzyka, to @phantom wygląda bardzo dobrze. Przy okazji warto zobaczyć jak różne ustawienie aparatu (różne światło) całkowicie zmienia kolor garnituru. Widać ile jest warte mówienie o kolorach na podstawie zdjęć w internecie. *) *) nie mówiąc już o ciągle słyszanych - z reguły damskich - rozmowach "Wiesz, jest taka zielona sukienka. Taka jasna, ale nie jak trawa tylko nieco ciemniejsza. Z takim kwiatem. Wiesz, taki żółty. Trochę jak kurczak na wigilię, ale nie aż tak jasny...." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Nieeee... Kobiety w ogóle nie używają nazw kolorów podstawowych. Dla nich istnieje amarantowy, szmaragdowy, pistacjowy, topazowy...Za to my rozróżniamy trzy kolory; no, ale ten dowcip wszyscy znają... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Hiroshige Andō 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 9 godzin temu, lubo69 napisał: Nieeee... Kobiety w ogóle nie używają nazw kolorów podstawowych. Dla nich istnieje amarantowy, szmaragdowy, pistacjowy, topazowy... Za to my rozróżniamy trzy kolory; no, ale ten dowcip wszyscy znają... Projektant używa jeszcze magenty, cyanu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 To coat or not to coat?! * Henry Cottons * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 8 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Klasycznie : Spodnie, marynarka - SuSu (guziki tkaniny.net) Zack Roman EoE Bresciani Bass 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 9 minut temu, phantom napisał: Klasycznie : @phantom Super masz ostatnie outfity, ale ten aparat/telefon robi zamglone zdjęcia, co psuje trochę efekt. Dasz rade coś z tym zrobić ? @blekit z płaszczem czy bez bardzo mi się podoba połączenie granatowego i brązowego. Bez płaszcza wyglądasz bardziej vintage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 @blekit super stylizacja, krawat z poszetki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 @KrzysztofS dzięki, ale akurat trzy ostatnie krawaty są z @Embassy of Elegance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Ups, poszetka miała ostatnio bardzo podobne https://www.poszetka.com/product-pol-4181-krawat-bez-podszewki-wool-challis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 CTEoEVistulaPoszetkaSuSuLancertoYanko 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 4 godziny temu, Kamil1987 napisał: @phantom Super masz ostatnie outfity, ale ten aparat/telefon robi zamglone zdjęcia, co psuje trochę efekt. Dasz rade coś z tym zrobić ? @blekit z płaszczem czy bez bardzo mi się podoba połączenie granatowego i brązowego. Bez płaszcza wyglądasz bardziej vintage. Zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 9 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Casual Friday: 12 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 @phantom Dużo bardziej "casual", swobodniej i po prostu lepiej wyglądałoby to moim zdaniem bez krawata. Połączenie jeansów i krawata (jakiegokolwiek, nie chodzi mi konkretnie o ten który nosisz) nie jest zbyt fortunne. Cała reszta bardzo mi się podoba, fajna marynarka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 @phantom - co to za koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 10 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @phantom Dużo bardziej "casual", swobodniej i po prostu lepiej wyglądałoby to moim zdaniem bez krawata. Połączenie jeansów i krawata (jakiegokolwiek, nie chodzi mi konkretnie o ten który nosisz) nie jest zbyt fortunne. Cała reszta bardzo mi się podoba, fajna marynarka! Dzięki! Gdyby koszula miała kołnierzyk button down, krawata na pewno nie zakladałbym. Jako, że jest to cut away, wybrałem jak najbardziej nieformalny krawat czyli knit (swoją drogą, które zakończenie jest mniej formalne w knicie: trójkątne czy standardowe?). @Servetch Koszula to Massimo Dutti z poprzedniej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Wg mnie jest OK, a osobiście krawatów - skarpetek nie lubię (czyli trójkąt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Moim zdaniem knit wygląda ok. Wydaje mi się że trójkątne knity są bardziej formalne (czy raczej mniej nieformalne). Według mnie cutawaye bez krawata są ok, sam tak się noszę - inna sprawa że prawie nigdy nie chodzę w krawacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 4 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @phantom Dużo bardziej "casual", swobodniej i po prostu lepiej wyglądałoby to moim zdaniem bez krawata. Połączenie jeansów i krawata (jakiegokolwiek, nie chodzi mi konkretnie o ten który nosisz) nie jest zbyt fortunne. Cała reszta bardzo mi się podoba, fajna marynarka! Góra jest tak fajna, że zmieniłbym spodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Zazdroszczę miejsca przy stoliku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi