pablo102425 Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Mam nadzieję że dziś to lepiej wyszło niż ostatnio. Materiał marynarki bardzo mi odpowiada, inny splot niż większości moich marynarek. Garnitur: Próchnik Koszula: James Button Twill Krawat: Republic of Ties jedwab/wełna Poszetka: James Button Zegarek: Lorus Reszty nie piszę bo nie widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Czas trzewików i flaneli. * marynarka Suitsupply Havana * koszula Miler Menswear * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * flanelowe spodnie Benevento * trzewiki Yanko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 @blekit Spodnie, to są te ciemnobrązowe z nowej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 @Aron tak, to właśnie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Jak w takim razie oceniasz ten kolor? Na zdjęciu, na którym widać przede wszystkim buty, kolor spodni wydaje się mało nasyconym brązem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 22 godziny temu, Hargin napisał: Garnitur, kamizelka, krawat: SuSu Czy to model napoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 @Aron moim zdaniem kolor to ciemny, raczej ciepły brąz. Zdjęcie z butami jest trochę rozjaśnione, rzeczywistość lepiej oddaje zdjęcie całej sylwetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 3 minuty temu, musa19 napisał: Czy to model napoli? Havana Traveller http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-granatowy-gładki/C4760.html?q=traveller 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Jesienny mix 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 14 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Garnitur Vistula Koszula Emanuel Berg Spinki Próchnik Krawat Savile Row Poszetka Poszetka Buty Carlos Santos 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 @Ataman fajnie ale znów chyba "zgwałcone" rękawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Tym razem chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 14 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Chyba jednak tylko ja noszę forumowe kapelusze 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat i poszetka od Poszetki * Yanko Edit - czy teraz działa? 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Ładnie ta marynarka leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Czy tylko ja nie widzę zdjęć kolegi @blekit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Ja także nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Ja także zamiast zdjeć widzę duży znaczek minusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Hmm, dodawalem jak zwykle. Ktoś jeszcze ma problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 To było zdjęcie z fioletowym krawatem z Poszetki, tak? Widziałem je wcześniej, a teraz znikło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Krawat wyprzedany, to i znikło;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 U mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 U mnie też. Dobry zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Teraz jest ok. Wcześniej tez miałem minusik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 U mnie też teraz widać, a przedtem nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi