waski Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Marynarka i spodnie: Zbigniew Radlicki Koszula: MS&S Krawat: nie wiem Poszetka: poszetka.com Buty: Yanko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Dziś. * Suitsupply * Osovski & Mr. Vintage * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 @blekit, ten też rozmiar 98? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 @blekit, ten też rozmiar 98?Nie, to zwykłe 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 16 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 marynarka: Bytom, koszula: Vistula, krawat: RoT, poszetka: poszetka.com spodnie: nie wiem, buty: Yanko 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Nie, to zwykłe 50. W każdym razie leży bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 spodnie: nie wiem, Nie Twoje? Oczywiście, żartuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 16 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 i dół (ćwiczę jeszcze perspektywę i pozycję przy robieniu zdjęć ) stąd nogawki poszły w górę.. Marynarka: Suitsupply, Havana Koszula: Suitsupply, len Canclini) Krawat: Poszetka.com Buty: Shoepassion Spodnie: MD 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Panam Napisano 16 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 *Marynarka len/jedwab/wełna - SuSu *Spodnie len/bawełna - SuSu *Koszula len - Osovski & Mr. Vintage *Krawat grenadyna - EoE *Poszetka - Poszetka.com *Buty - Yanko 306 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Pierwszy raz "odważyłem się" założyć czerwone skarpetki... I to od razu ze wzorkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Dzisiaj. * marynarka Van Gils * koszula Miler * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie H&M * loafersy Massimo Dutti 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Strasznie się rozeszły te loafersy MD... podobnie jak moje. Używam już do nich i wkładek, i zapiętek, i tylko w skarpetach, żeby jakoś wypełnić buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 może masz je za duże? moje mają drugi rok i nadal trzymają kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Moje zaczynają właśnie trzeci sezon i nie powiem, żeby się jakoś specjalnie rozeszły. Od początku były odrobinę luźniejsze, ale takie miały być. Kształt trzymają nadal i ogólnie jestem z nich zadowolony. Myślę nad użyciem wkładki, ale są na tyle wygodne, że jakoś specjalnie mi na tym nie zależy. Natomiast nie założyłbym ich bez skarpetek (dzisiaj w wersji niewidzialnej), bo mają tendencję do farbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Czy te loafersy są na skórzanej podeszwie? Czekam na realizację zamówienia i zastanawiam, się czy loafersy, które zamówiłem warto od razu podzelować, czy raczej podeszwa wytrzyma dłuższy czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Czy te loafersy są na skórzanej podeszwie? Czekam na realizację zamówienia i zastanawiam, się czy loafersy, które zamówiłem warto od razu podzelować, czy raczej podeszwa wytrzyma dłuższy czas? standardem jest guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Właśnie Klient poinformował mnie, kto w przeszłości nosił koszule w takim kolorze 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Kolory świetnie dobrane Nie sądziłem, że można wymyślić coś nowego… A jednak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Z weekendowego ślubu kuzyna Sent from my iPhone using Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Z weekendowego ślubu kuzyna Sent from my iPhone using Tapatalk No i masz - poszedł na ślub w jasnym garniturze w kratkę i brązowych loafersach. Ludzie czytają wątek ślubny, dowiadują się, że ma być granat plus czarne oxfordy po czym taki osobnik odwadnia, że można fajnie wyglądać łamiąc te zasady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Rozumiem, że zdjęcie obciąłeś, żeby całą uwagę skupić na Twoim ubraniu, ale się nie udało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 W Ameryce więcej się wybacza ☺ Choć wesele było pewnie w Polsce Edit: Wszystko też zależy od okoliczności, jakie sprzyjają weselu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Ślub był w Polsce w bardzo ładnym wiejskim kościele Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 20 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Paski i wełna w deszczowy poniedziałek. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi