Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio było dużo kolorów, a dzisiaj spokojniej.

Marynarka i spodnie: Suitsupply

Koszula: Lambert

Krawat: Embassy of Elegance

Poszetka: Poszetka.com

Buty: Yanko

20160705_105038.jpg20160705_105219.jpg

Z jakiego rodzaju materiału to krawat? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Dnia 15.07.2016 o 20:10, Vaolin napisał:

Z jakiego rodzaju materiału to krawat? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dnia 16.07.2016 o 08:06, Blondas napisał:

Grenadyna, ładne cacko

Zgadza się, to grenadyna.

Opublikowano

@Hush

Nie, to inna. Kupowana bodajże dwa lata temu, więc już może jej nie być w ofercie. Wygląda bardzo podobnie do tej http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-70629. Tylko moja nie ma brzydkich łat na łokciach i producentem wełny jest Angelico, a nie Marzotto. Skoro ta "nowa" nazywa się "Memphis 2" to podejrzewam, że ta moja to był "Memphis 1" :) Brzydkie białe guziki oczywiście wymieniłem na ładne rogowe (brązowe) :) 

@musa19

Najpiękniejsze w tych butach jest to, że ten kolor w zależności od rodzaju oświetlenia wygląda zupełnie inaczej. W niezbyt mocnym sztucznym świetle przypomina raczej ciemny brąz. W świetle dziennym, szczególnie mocniejszym wychodzą odcienie czerwieni, tak jak na tym zdjęciu.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał:

Najpiękniejsze w tych butach jest to, że ten kolor w zależności od rodzaju oświetlenia wygląda zupełnie inaczej. 

Zupełnie jak oxblood w Drake - z tym, że ja muszę jeszcze trochę popracować na patynę, a tu była od ręki;-)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
6 godzin temu, Zajac Poziomka napisał:

@musa19

Najpiękniejsze w tych butach jest to, że ten kolor w zależności od rodzaju oświetlenia wygląda zupełnie inaczej. W niezbyt mocnym sztucznym świetle przypomina raczej ciemny brąz. W świetle dziennym, szczególnie mocniejszym wychodzą odcienie czerwieni, tak jak na tym zdjęciu.

Dobrze trafiłeś ze swoją parą, Zając - u mnie różnice w tonacji są dużo mniejsze.

Opublikowano
3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Garnitur i koszula super, ale ten krawat mi się nie podoba... Jak dla mnie większość krawatów T&A jest zdecydowanie zbyt "pstrokata".

Tak patrzę i faktycznie do tej koszuli ten krawat średnio mi przypasował, natomiast co do zasady jest bardzo ok - na żywo zyskuje - jest bardziej matowy niż na zdjęciu.