Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 24.07.2016 o 15:57, gribojedow napisał:

Co to za koszula? Jakieś namiary na konkretny model? :-)

Przepraszam, że tak późno odpisuję. To ta koszula. Dostępna też w innych krojach:

http://www.ctshirts.com/uk/extra-slim-fit-cutaway-collar-non-iron-twill-sky-blue-shirt/FON0580SKY.html#prefn1=fit&prefn2=season&prefv3=new|continuity|terminal&prefv1=Extra+slim&prefv2=AW16&prefn3=status&tib=TIB-shirts-formal-shirts&cgid=shirts-formal-shirts&start=7

Opublikowano

24 minuty temu, mosze napisał:

Skracałeś spodnie?

Tak, robiłem manszety. Ale oprócz tego ta tkanina "żyje" - posiedzisz parę godzin za biurkiem, spodnie o parę centymetrów krótsze, pochodzisz kilka następnych, spodnie się "wydłużają";-)

Opublikowano
9 godzin temu, musa19 napisał:

Jak zwykle badziewne zdjęcia badziewnych ubrań.

Skracaleś też może marynarkę? Jaki masz rozmiar garnituru i wzrost? Ja przy 183cm własny, 102 skróciłem o prawie 4cm.

Opublikowano
51 minut temu, Hargin napisał:

@Denior przenosiłeś przy skróceniu kieszenie do góry?

Nie, jak uda mi sie zrobic ladne zdjecia w tej marynarce w przeciągu najblizszych dni to zaprezentuje jak to wyglada. Wg mnie jest okej. Lekki zapas materialu świadomie zostawiłem.

Niedługo sam Ci też znac ile materiału zostanie z skracania nogawek.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
14 godzin temu, Denior napisał:

Skracaleś też może marynarkę? Jaki masz rozmiar garnituru i wzrost? Ja przy 183cm własny, 102 skróciłem o prawie 4cm.

Wzrostu mam około 173 cm i nie ma szans, żeby było więcej (choć jakiś szalony kojot na komisji wojskowej wpisał mi kiedyś 177 cm;-)) choć ciekawą przypadłością mojej anatomii jest to, że mam bardzo małą głowę więc czasami kiedy stoję obok kogoś wyższego o parę centymetrów to barki mam na tej samej wysokości, co on.

Garnitur rozmiar 26, marynarka nie była skracana (w sumie to w ogóle nie miała żadnych poprawek) ale osobiście wołałbym, żeby była trochę dłuższa.

• Oceniam pozytywnie 1