blekit Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2019 @Szydlowsky to jest raczej kwestia tkaniny (bardzo lekka i przewiewna, ale ekstremalnie podatna na gniecenie się i marszczenie - ogólnie raczej bym nie polecał) i tego, że obwody mi się zwiększyły w nieodpowiednich miejscach Co do marynarki, to szyciu nie mam nic do zarzucenia. Sama konstrukcja ma swoje wady i osobiście bardzo się cieszę z tego, że @Andells ją zmienili. Marynarki wykonane na nowej leżą na mnie dużo lepiej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Wczoraj * Suitsupply * Camiceria Olga * 2x Poszetka * Benevento * Vass 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 7 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Wbrew pozorom marynarka bardzo uniwersalna. Spodnie od Pana Basia z kontrafałdą zamiast zaszewki - marynarki już u tego krawca bym nie uszył. Krawat wiadomo od kogo: 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 8 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 2 rocznica ślubu. Pan Żebrowski prosił o zdjęcie - nie miałem serca odmówić: 12 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 To mam dzisiaj na sobie: 16 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W.N. Napisano 9 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Z wesela w dniu wczorajszym: 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2019 Wczoraj, próba OCBD z krawatem. Chyba jednak wolę takie koszule do bardziej casualowych zestawów. * Krupa & Rzeszutko * Osovski * Embassy of Elegance * 2x Poszetka (kapelusz i poszetka) * Benevento * Vass 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2019 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 garnitur: CT koszula: @mr.vintage poszetka: Drake's krawat: @Dignito upał: JEST 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 12 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2019 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 19 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Paweł - pokaż więcej, proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 28 minut temu, Koval napisał: Paweł - pokaż więcej, proszę!!! Brzmi dosyć obscenicznie 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Może być na priva ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Dekompletowania ciąg dalszy. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka x2 * Benevento * TLB Mallorca 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 dwurzędówka przy 30 stopniach we Wro? szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Zestaw z wczoraj, było chłodniej. Zresztą przy moim trybie pracy temperatura na zewnątrz nie ma wielkiego znaczenia, a w biurze w takim zestawie jest mi czasem zimno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Dzisiaj. Dużo niebieskiego z czerwonawymi akcentami. Debiut koszuli od Camiceria Olga z ostatniego zamówienia. Bardzo fajna tkanina (różowo/białe dobby), staranne wykonanie i bardzo dobre dopasowanie (po pierwszej iteracji lekko zmodyfikowałem wymiary). * Andells * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 17 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 Solaro z bawełny + tassel loafersy. Dziękuje @klasycznebuty.pl za wykopanie spod ziemi mojego rozmiaru👌Bardzo udany garnitur. 19 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 Jaka marka loafersów @phantom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 Teraz, adamW napisał: Jaka marka loafersów @phantom? Berwick 4171😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 @phantom garnitur bombowy. 💪✌️👍 Do ekshibicjonizmu bezskarpetkowego lub niskoskarpetkowego muszę się chyba jeszcze przyzwyczaić. 🙄 IMO jeżeli krawat, to i skarpety. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bankowa_elegancja Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 W dniu 2019-06-13 o 20:53, Zajac Poziomka napisał: cóż to za marynarka? Ceran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 @bankowa_elegancja Dawid Kukliński bespoke. Wełna od Dormeuil, z próbnika Harmony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: @phantom garnitur bombowy. 💪✌️👍 Do ekshibicjonizmu bezskarpetkowego lub niskoskarpetkowego muszę się chyba jeszcze przyzwyczaić. 🙄 IMO jeżeli krawat, to i skarpety. Ja sobie ustaliłem własny kod postępowania: opalone stopy- może być bez skarpetek, stopy blade- nie obnażam. Garnitur faktycznie- pierwsza klasa 😀 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi