Zajac Poziomka Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Godzinę temu, eye_lip napisał: 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Napisałem PW. Chętnie dołączę, pod warunkiem że buty którymi jestem zainteresowany mogą być zamówione w ramach forumowego GMTO. Z ciekawości - a mogą nie być dostępne z jakiego powodu? Nie wiem czy w ramach naszego GMTO będą skłonni dać zniżkę na aligatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Aligatora mogę Ci załatwić poza gmto Podobają mi się trzewiki w stylu Galway, mam nadzieję że mają je w gmto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 26 minut temu, eye_lip napisał: A który wzór dla ascot masz na myśli? Model Kaan można zamówić chyba tylko przez Ascot Shoes - szew na czubku nie jest robiony przez Vassa, a bodajże przez Lobba a dopiero potem skóra jest wysyłana do Vassa żeby zrobili z tego buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 2 minuty temu, eye_lip napisał: Aligatora mogę Ci załatwić poza gmto Podobają mi się trzewiki w stylu Galway, mam nadzieję że mają je w gmto. Galway u Vassa nazywa się Valway :). W poprzednim zamówieniu była jedna taka para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 U Vassa pewne "techniczne" rzeczy się zmieniają. Na ten przykład dowiedzieliśmy się przy ostatnim zamówieniu, że nie wykonują już trzewików z kordowanu (półbuty owszem). Kiedyś nie było z tym problemów (kol. @Wujjest chyba właścicielem jednej z ostatnich takich par- czyt. przedmiot kolekcjonerski ). Nasz GMTO rabat na te skóry też jest niższy niż na regularne. Z "gadami i płazami" może być podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Fakt, zapomniałem że w Kaan część szyje UK i stąd zarezerwowane dla Ascot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 50 minut temu, Zajac Poziomka napisał: aligatora. Ale nie loafersy?:-) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Oj umknąłby mi temat... co prawda mam 3 MTO w toku i odkładam na wyprzedaż sample GG w marcu...ale co mi tam... zgłaszam się do GMTO. W orbicie zainteresowań 1 para, półbuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Ja też może bardziej w stronę trzewików bym poszedł. Te mi się bardzo podobają:https://www.vass-shoes.com/en/node/42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Nie mam pojęcia co to za skóra w górnej części cholewki. O specyfikacjach będziemy rozmawiać też później. Pytania szczegółowe można też zadawać tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3153-producenci-butów-vass/?tab=comments#comment-148099 Dobrą opcją jest też w pisanie w Google np. "vass boots" i przeglądać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Zamówienie butów Vass - mamy 14 par. Przesłałem informację do Vassa. Gdy wszystko będzie wiadomo, będę dalej kontaktował się z uczestnikami w wiadomościach prywatnych. Dziękuję za zgłoszenia. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soooki99 Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Jeśli istnieje jeszcze możliwość to też wstępnie dołączę do GMTO. Zamówienie - 1 półbuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Zamawiam rękawiczki od Brytyjczyków, z chesterjefferies - jeśli jest ktoś że Śląska chętny to zapraszam https://www.chesterjefferies.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Tylko czarne zostały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 1 minutę temu, rav3nlord napisał: Tylko czarne zostały? Niestety w tym modelu tak. Trzeba jednak brać pod uwagę czas realizacji, jak i rozmiary, bo niektóre są tylko duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Czy są chętni na kolejne zamówienie grupowe z Camiceria Olga? Ja bym chętnie wziął ze 4 koszule 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Chętnie bym się dopisał do wspólnego zamówienia z CO (1-2 koszule). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 przy bezkosztowej dostawie z CO wziąłbym 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszychu1993 Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Ja również wstępnie piszę się na 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertoo Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Ja również 2 koszule CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Ja również bardzo chętnie zamówię dwie koszule z CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Ja wstępnie dopisuję się na 2 koszule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Pewnie 2 dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 To ja też dwie. Znowu schudłem i od nowa inwestycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Jedna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi