Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy w trakcie dogrywania zamówienia grupowego butów u Vassa. Istnieje możliwość dołączenia. Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę o kontakt w wiadomości prywatnej. Konkretne specyfikacje butów zbieram do 20 listopada - szczegóły w wiadomościach prywatnych.

Opublikowano

Koszule z Camiceria Olga mają być gotowe w przyszły wtorek :) i wysłane do mnie. Potem zacznie się dystrybucja w kraju - można dobrać się w grupy z danego miasta żeby zrobić tylko jedną przesyłkę.

Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Paczka rozpakowana. Koszule są opisane imionami i nazwiskami, popakowane dla każdej osoby w osobną paczkę.

Poproszę o kontakt na PW osób które zamawiały koszule. Jeśli chcecie wysyłkę, dajcie mi proszę dane do wysyłki. Wysyłał będę Inpostem - dostawa może być do paczkomatu lub kurierem. W obydwu przypadkach koszt dostawy to 14 zł za paczkę. Można się zebrać w kilka osób z jednego miasta, wtedy potrzebuję wszystkich nazwisk osób do których ma iść taka przesyłka.

Dane to wysyłki to:

• email
  • telefon komórkowy
  • nazwa paczkomatu lub adres dostarczenia przesyłki

Jeśli chcecie odebrać osobiście w Warszawie, to też dajcie znać na PW. W przyszłym tygodniu jestem w rozjazdach, więc najlepszy będzie weekend przedświąteczny lub tydzień świąteczny.

Opublikowano

Pierwsze koszule ruszyły dzisiaj do nabywców. Miłego noszenia i czekamy na zdjęcia w odpowiednich wątkach :)

Szkoda, że Olga nie oznacza koszul także numerem materiału, tyle fajnych koszul mi się właśnie przewinęło przez ręce a nie wiem dokładnie jakie to były.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Przypełzło dzieją cosik paczkomatem.

Jak na pierwszy strzał z tylko 2 poprawkami online jest bardzo dobrze.

Materiał jest super, biała koszula to był PRE-04 Pinpoint - Gauge 80/2 Thomas Mason

Podziękował

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

Koledzy zainteresowani wspólnym zamówieniem w Pedemeia, przy zamówieniu powyżej 80E wysyłka do Europy jest free. Myślę, że nie ma na co czekać, jeśli ktoś jest chętny proszę o kontakt PM.

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś byłby chętny na kolejne grupowe zamówienie koszul z CO, to prośba o informację w tym wątku.

Ponieważ zależy mi na jak najszybszym puszczeniu zamówienia, dlatego kilka istotnych informacji:

- w tym momencie czekam na info od CO jaki jest minimalny wolumen takiego zamówienia żeby nam odpuścili koszty przesyłki (przypominam że w przypadku indywidualnego zamówienia wysyłka to 25 EUR)

- ponieważ ważny jest dla mnie czas to proszę o wpisywanie się osób, które byłyby zdecydowane na dołączenie i złożenia zamówienia praktycznie od ręki (tj. do wtorku,  środy)

- zamówienie polegałoby tak jak ostatnio na ustaleniu wspólnego hasła do wpisania w polu komentarza przy składaniu wysyłki i zaznaczeniu "odbiór osobisty", następnie paczka zostałaby wysłana do mnie

- odbiór byłby możliwy osobiście w Warszawie, lub wysyłka pocztą/inpostem/kurierem za dodatkowym kosztem

- CO zapewne zażyczy sobie minimalny wolumen dwóch sztuk per osoba (dla tych dla których byłoby to pierwsze zamówienie, będzie możliwa jedna sztuka)

- na chwilę obecną mamy chętnych na 4 sztuki (ja 2 + @JakubAnderwald kolejne 2)