zixart Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 Szukam klasycznego, jedwabnego krawata w granatowo-bordowe pasy (regimental) w cenie do ok. 350 zł. Czy coś poza patine.pl? Niestety Drake's/Marinella trochę poza zasięgiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 E.G. Capelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 Cześć, czy ktoś może wie, gdzie mógłbym kupić zamszowe(najlepiej ciemny brąz) brogowane trzewiki na gumowej podeszwie do maksymalnie 1200-1500PLN? Wysłano z mojej glinianej tabliczki przy pomocy Sutur-Eli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 Poniżej ćwierćbrogsy zgodne z opisem https://www.crownhillshoes.com/pl/mezczyzna/balmoral-boots-brazowy-the-lisboa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 22 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: E.G. Capelli Dziękuję! Jakaś opinia co do jakości/wykonania? To poziom EoE czy może niżej/wyżej? Mało opinii na forum znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Elegant Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 22 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: E.G. Capelli Capelli z wysyłką kosztuje 115 euro, czyli około 500 zł. Kolega ma mniejszy budżet, co wyraźnie napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 16 godzin temu, Sir Well Endowed napisał: Cześć, czy ktoś może wie, gdzie mógłbym kupić zamszowe(najlepiej ciemny brąz) brogowane trzewiki na gumowej podeszwie do maksymalnie 1200-1500PLN? Wysłano z mojej glinianej tabliczki przy pomocy Sutur-Eli Coś takiego https://www.skoaktiebolaget.com/collections/boots/products/lof-tung-adams-brown-suede ? Przekracza nieco budżet, ale zdarzają się promocje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 Panowie, jak sobota, to tylko do Lidla, do Lidla, a jak klasyczny sweter tenisowy o dobrej proporcjonalności cena/jakość, to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kosek Napisano 26 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 Wyskoczyła mi reklama jakiejś stronki krzaka z "jedwabnymi krawatami". Taka koncepcja złoto czarna z kwiatowymi elementami całkiem do mnie trafia. Kojarzy ktoś może podobne wzornictwo i kolorystykę ale faktycznie w dobrej jakości? Zwłaszcza trafia do mnie drugi od prawej na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 Jak jesteś fancy grabarzem to jest to dobra koncepcja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kosek Napisano 26 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 11 minut temu, eye_lip napisał: Jak jesteś fancy grabarzem to jest to dobra koncepcja. Jestem człowiekiem wielu aktywności i zainteresowań 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 Myślę, że nie ma takich krawatów w dobrej jakości, ponieważ nie ma na taki produkt zapotrzebowania - to nie jest wzór który może odnaleźć się w klasycznej męskiej elegancji, także tej mocno casualowej czy dandy - jest tandetny w swoim zestawieniu kolorystycznym. No może gdzieś w rodzinie Soprano by się odnalazł przy za dużej marynarce, na szyi jakiegoś Kilera. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 Piękne. Złote, a skromne... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 26 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 Nie wiem czy te krawaty da ładne czy nie, w sumie nie znam się, mi się nie podobają, ale nieśmiało zaznaczę ze estetyka i jakość nie zawsze idą w parze. Wiele firm oferuje produkty które tutaj nie zyskałyby poklasku, które mimo wszystko są wysokiej jakości.Tak wiec nie zdziwiłbym się widząc takie krawaty wykonane z najwyższej jakości jedwabiu. Poszukałbym w ofercie Marek bardziej „modowych” - tylko wtedy metka może zwalić z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Kupię coś, ale jeszcze nie wiem co 😁 jakoś naszła mnie ochota aby sprawić sobie przyjemność i coś sobie kupić. Niestety nie mam pomysłu, bo spodni, butów, marynarek, piór, poszetek, pasków, zegarków nie chcę więcej.... Myślałem o jakimś fajnym gadżecie, ale myślach się skończyło 😶 jak żyć? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 @Krzysiek_W, Twój dylemat jest znamienny dla kondycji forum w ostatnich latach. "Starzy" już wszystko mają i wpadają co jakiś czas pokazać jak trzymają się pięcio- czy dziesięcioletnie buty i czy kot nie przytył. "Nowi" zmienili próg cenowy "pierwszych dobrych butów" z 300 zł na 500 zł (inflacja), ale problemy pozostały. Nadal Cena Czyni Cuda. Ad rem, kup sobie gramofon. W czasach streamingu winyle mają tyle samo sensu ile wieczne pióra w czasach Apple Pencil, więc temat powinien Cię wciągnąć🙂 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 32 minuty temu, lubo69 napisał: @Krzysiek_W, Twój dylemat jest znamienny dla kondycji forum w ostatnich latach. "Starzy" już wszystko mają i wpadają co jakiś czas pokazać jak trzymają się pięcio- czy dziesięcioletnie buty i czy kot nie przytył. "Nowi" zmienili próg cenowy "pierwszych dobrych butów" z 300 zł na 500 zł (inflacja), ale problemy pozostały. Nadal Cena Czyni Cuda. Ad rem, kup sobie gramofon. W czasach streamingu winyle mają tyle samo sensu ile wieczne pióra w czasach Apple Pencil, więc temat powinien Cię wciągnąć🙂 Trochę mi ulżyło że nie tylko ja tak mam 😁 gramofon byłby super pomysłem, lecz konstrukcja i projekt mojego domu wymusiła duże pomieszczenia niezbyt do podziału na mniejsze, a jako że dzieci muszą mieć swoje pokoje to mój gabinet jest w fazie projektu, gdy tylko starszy syn uzna że się wyprowadza na swojej, czyli pewnie za 15 lat 🤔 natomiast córeczka ma takie łapki ciekawskie, że adapter mógłby być zagrożony jako potencjalna karuzela dla misiów 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 2 godziny temu, Krzysiek_W napisał: Kupię coś, ale jeszcze nie wiem co 😁 jakoś naszła mnie ochota aby sprawić sobie przyjemność i coś sobie kupić. Niestety nie mam pomysłu, bo spodni, butów, marynarek, piór, poszetek, pasków, zegarków nie chcę więcej.... Myślałem o jakimś fajnym gadżecie, ale myślach się skończyło 😶 jak żyć? 🤔 Przestań kupować, a zacznij zamawiać! Wszystko, co kiedykolwiek chciałeś mieć - spisz sobie i zacznij zamawiać! I nie wstydź się odrobiny ekscentryczności. Im jesteś starszy, tym na więcej możesz sobie pozwolić. Ja na przykład uszyłem na miarę: - tweedowy garnitur, który zakładam bardzo często, 1-2 razy na tydzień, aż sam się dziwię (dwa "zwykłe" garnitury leża w szafie i łapią kurz). - garnitur a la lata '30, z półpasem z tyłu i action back (nie wiem, jak to jest po polsku - ma nadmiar materiału na plecach układający się w zakładki, które otwierają się przy ruchach), w przyszłym tygodniu odbieram, na pewno pokażę na forum A czekają bardziej szalone projekty: - marynarka klubowa w stylu preppy, klasyczna granatowa odd jacket, ale z ręcznym haftem mojej Alma Mater na piersi - pumpy z materiału typu loden, w celu wykorzystania jesień/zima jako spodnie outdoorowe albo nawet codzienne! (mogę sobie na to pozwolić w swojej pracy), materiał już mam - rękawiczki na miarę z różnych stworzeń (na razie mam z owcy, kozy, sarny, jelenia, mam materiał na kangura, docelowo ma też być pekari, kapibara, renifer i co się jeszcze pojawi) itp. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 36 minut temu, Velahrn napisał: spisz sobie i zacznij zamawiać! I nie wstydź się odrobiny ekscentryczności. Im jesteś starszy, tym na więcej możesz sobie pozwolić. @Ernestson, jak skończymy szarą dwurzędówkę, robimy frak. @Krzysiek_W, a kurtkę stojącą z konia masz? W Aero zrobią Ci nawet z futerkiem, zdaje się że takie lubisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 19 minut temu, lubo69 napisał: a kurtkę stojącą z konia masz? Jakby zmienić szyk zdania, to dotarlibyśmy do sedna: co warto mieć. Nie jakieś tam gadżety 😉. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 33 minuty temu, Tanatos70 napisał: Jakby zmienić szyk zdania, to dotarlibyśmy do sedna: co warto mieć. Nie jakieś tam gadżety 😉 Masz na myśli że.im ktoś starszy tym bardziej może chcieć posiadać stojącego konia? 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 W rzeczy samej. Mam swoje lata, wiem co mówię 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Czyli co? - musisz kupić stajnię, żeby rzeczony koń miał gdzie stać?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Godzinę temu, lubo69 napisał: @Ernestson, jak skończymy szarą dwurzędówkę, robimy frak. @Krzysiek_W, a kurtkę stojącą z konia masz? W Aero zrobią Ci nawet z futerkiem, zdaje się że takie lubisz. Myślałem o kurtce, tylko obawiam się dopasowania rozmiaru na odleglosc 1 godzinę temu, Velahrn napisał: Przestań kupować, a zacznij zamawiać! Wszystko, co kiedykolwiek chciałeś mieć - spisz sobie i zacznij zamawiać! I nie wstydź się odrobiny ekscentryczności. Im jesteś starszy, tym na więcej możesz sobie pozwolić. Ja na przykład uszyłem na miarę: - tweedowy garnitur, który zakładam bardzo często, 1-2 razy na tydzień, aż sam się dziwię (dwa "zwykłe" garnitury leża w szafie i łapią kurz). - garnitur a la lata '30, z półpasem z tyłu i action back (nie wiem, jak to jest po polsku - ma nadmiar materiału na plecach układający się w zakładki, które otwierają się przy ruchach), w przyszłym tygodniu odbieram, na pewno pokażę na forum A czekają bardziej szalone projekty: - marynarka klubowa w stylu preppy, klasyczna granatowa odd jacket, ale z ręcznym haftem mojej Alma Mater na piersi - pumpy z materiału typu loden, w celu wykorzystania jesień/zima jako spodnie outdoorowe albo nawet codzienne! (mogę sobie na to pozwolić w swojej pracy), materiał już mam - rękawiczki na miarę z różnych stworzeń (na razie mam z owcy, kozy, sarny, jelenia, mam materiał na kangura, docelowo ma też być pekari, kapibara, renifer i co się jeszcze pojawi) itp. No właśnie to co chciałem to mam, a marynarki, garnitury itd już mnie tak nie kręcą - mam budowę dobrze dopasowana do rozmiarowka susu i z tym mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 2 minuty temu, Krzysiek_W napisał: Myślałem o kurtce, tylko obawiam się dopasowania rozmiaru na odleglosc Dzieci do babci itd. i z żoną do Szkocji, najlepiej jesienią, bo najpiękniej. Wartość dodana: żona łatwiej przetrawi cenę kurtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi