mosze Napisano 11 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2020 Nie wiem, czy opłacalny, w każdym razie możliwy. Koszty muszą zawierać korektę szwów wewnętrznych, aby ładnie wyglądały (szwy na widoku wykańczane są inaczej, niż te schowane pod podszewką). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny durszlak Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 Wie ktoś czy podane marynarki są klejone? https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/kolekcja/garnitury/marynarka-o-kroju-slim-fit-ze-100%-wełny-super-130's-c1903507p8949012.html?colorId=801&categoryId=1903507 https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/wyprzedaż-obniżki/garnitury/gładka-wełniana-marynarka-o-kroju-slim-fit-c1745942p8853327.html?colorId=401&categoryId=1745942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 9 minut temu, Gwiezdny durszlak napisał: Wie ktoś czy podane marynarki są klejone? https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/kolekcja/garnitury/marynarka-o-kroju-slim-fit-ze-100%-wełny-super-130's-c1903507p8949012.html?colorId=801&categoryId=1903507 https://www.massimodutti.com/pl/mężczyzna/wyprzedaż-obniżki/garnitury/gładka-wełniana-marynarka-o-kroju-slim-fit-c1745942p8853327.html?colorId=401&categoryId=1745942 Są. Jeżeli jest half canvas to jest to w nazwie lub opisie danej marynarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 Tylko co to zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 Zna ktoś może producentów wysokiej jakości dzianin? Chodzi mi o materiał na bluzy / dresy. W grę wchodzi również hurt.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonAlex Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 22 godziny temu, miszel napisał: Czy ktoś miał doświadczenia ze sklepem tiestore.pl? Chciałbym kupić tam grenadynowy krawat a ceny są czasem -40% tego co oferują znane tutaj osobistości 😅 Miałem. Rewelacyjny kontakt i wykonanie. Moim zdaniem krawaty grenadynowe lepsze niż od poszetki. Nie siepią się. Ponadto możesz bez wielkiej ingerencji w cenę wybrać inny rozmiar. Ja kupiłem 9 cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrAeonam Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 W dniu 10.06.2020 o 20:19, MrAeonam napisał: Panowie, czy do kurtki ze skóry jagnięcej: Mogę użyć Tarrago Balm lub Saphir Renovateur? Skóra na karku jest dość mocno wysuszona (w dotyku trochę papierowa) i chciałbym ją odżywić i zaimpregnować. Zaryzykowałem i użyłem Tarrago Leather Balm. Efekt jest bardzo dobry, balsam wchłonął się równomiernie, nie ma żadnych przebarwień, a sama skóra jest nawilżona. Dodatkowo preparat ma bardzo przyjemny zapach (przyjemniejszy niż Saphir Renovateur). Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 Co sądzicie Panowie o tej aktówce? Nie spodziewam się super jakości, ale może ktoś miał produkt tej marki albo zwyczajnie chce się wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPZN Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 co sądzicie o tego typu zestawach? Nie jest to trochę wpadka jak taki sam krawat i poszetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 No jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 Nie, no Panie takie atrybuty sportsmeńskie! Cymes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 W dniu 17.06.2020 o 18:26, john220 napisał: Co sądzicie Panowie o tej aktówce? Nie spodziewam się super jakości, ale może ktoś miał produkt tej marki albo zwyczajnie chce się wypowiedzieć. Zastanawia mnie jak jest ze sztywnością tej skóry. Na tym zdjęciu wydaje się, że torba się ugina i przez to wygląda jak worek: Lepiej chyb celować w bardziej sztywne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 13 minut temu, wally napisał: Hm ciekawe. Lecą do mnie teraz dwie aktówki. Ta tutaj i koniakowa (sztywna) od poszetki. Jedna z nich zostanie, druga wróci do sklepu. Mam nadzieję, że w rzeczywistości nie będzie to aż tak workowate, bo podoba mi się kolor tej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPZN Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 3 godziny temu, pablocito napisał: Nie, no Panie takie atrybuty sportsmeńskie! Cymes! Bardzo cymes, ale mam spore wątpliwości czy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 Mam podejrzenie, że jeśli na zdjęciu ze sklepu ugina się trochę, to w rzeczywistości będzie uginać się jeszcze bardziej. Chyba, że nie zwrócili na to uwagi i nie poprawiali ułożenia aktówki podczas sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stebastiano81 Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 W dniu 17.06.2020 o 18:26, john220 napisał: Co sądzicie Panowie o tej aktówce? Nie spodziewam się super jakości, ale może ktoś miał produkt tej marki albo zwyczajnie chce się wypowiedzieć. Mam tę aktówkę. Skóra jest dość sztywna, jak trzymam ją pustą w ręku to się nie ugina. Już ją trochę ją używam, ale mogę powiedzieć, że jakościowo jest dobra. Podejrzewam, że model na zdjęciu trzyma inny model tej samej aktówki, z innej skóry, orientowałem się w tym temacie przed zakupieniem tej brązowej. Załączam Wam zdjęcie jak wygląda już po kilku miesiącach używania. Generalnie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 Właśnie idę do paczkomatu ją odebrać. Wygląda naprawdę dobrze po tych kilku miesiącach. Pielęgnujesz ją czymś regularnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 Tak was tylko przestrzegę na przyszłość. Przynajmniej w moim przypadku towar jest wybrakowany i nie spełnia moich oczekiwań. Faktycznie jest giętki jak worek, ale z wypełnieniem nie powinno być problemu. Jednakże stan przysłanej aktówki pozostawia wiele do życzenia. 1. Przebarwienie na tyle. 2. Cała skóra porysowana. (do usunięcia w większości, ale to nieśmieszny żart) 3. Zagięcie skóry na zamknięciu. Trwałe i głębokie. 4. Nieprzyjemny zapach. Leci reklamacja. Ps. Mniejsza aktówka dla mojej lubej (od @poszetka.com ) bez zarzutu. Gruba skóra, równe szwy i ogólne porządne wykonanie. Polecam gorąco. Ostatnie zdjęcie dla porównania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2020 W tej cenie chyba prędzej poszukałbym czegoś z Garment Project. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Proszę, może wcześniej nie znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Czy to nieestetyczne zagięcie będzie widoczne, gdy but będzie na nodze? Świadczy ono o niskiej jakości, czy też może w sztybletach to normalne i nie ma się czym przejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Jeżeli nie będą za duże i stopa wypełni but, to się rozprostują. Jak będzie luz to może się łamać. Warto wtedy pomyśleć o wkładce podnoszącej stopę i tym samym zmniejszającej luz w bucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 25 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2020 Czy zwężanie spodni sztruksowych w pasie może sprawiać jakieś problemy z uwagi na strukturę materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 25 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2020 Zwężałem. Nie było problemów. Problemy pojawiają się, gdy chcesz je poszerzyć albo wydłużyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.L Napisano 28 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2020 Panowie, takie trzy sprawy: 1. Białe(!) sneakersy. Możecie polecić jakieś bardzo podobne do tych z Suit Supply? Chciałbym znaleźć w cenie 300-400 zł. Tak zapytam jeszcze - te z Suit Supply warte swej ceny? 2. Gładkie T-shirty bez napisów i logo marki (okrągły dekolt) dostępne w wielu kolorach. Jaką markę/marki możecie polecić? Dobrze gdyby były lekko dopasowane. Znalazłem fajne Christiana Berga – co myślicie o marce? Dla przykładu -> Christian Berg 3. Czy możecie polecić kogoś kto przywróciłby pasek od zegarka do stanu używalności (zapach)? Próbowałem zrobić coś sam (woda z sodą), ale nie pomogło. Jest to w sumie nowy pasek (Morellato), bo po wymianie zegarek nosiłem raptem kilka miesięcy. Szkoda wyrzucić pasek i wydawać pieniądze na kolejny. Trochę zegarek już leży, a chciałbym w końcu ponosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi