damiance Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 dzisiaj No. 6 wpadł mi w oko bardzo "przewiewna" grenadyna, lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 dzisiaj No. 6 wpadł mi w oko bardzo "przewiewna" grenadyna, lekka Mówimy na niego w sklepie "król casualu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Cichym bohaterem tej kolekcji jest nr 2, któremu zdjęcie nie oddaje sprawiedliwości. Choć jedynka, której chyba nie było w sobotę w sklepie, wygląda równie kusząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Kilka fotek z otwarcia MILER WHISKY BAR Przewijają się znajome twarze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Czuję coraz większą presję żeby w końcu odwiedzić Poznań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Jutro degustacja rocznikowych whisky od niezależnego dystrybutora Blackadder. Wszystie whsiky w mocy beczki! Dla forumowiczów dobry rabat Info na pm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Mój znajomy zamierza u Ciebie urządzić "kawalerski wieczór" z whsiky w roli głównej:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Przy okazji podróży służbowej do Poznania miałem okazje spędzić wieczór w towarzystwie prawdziwych dżentelmenów smakując rewelacyjną whisky. Niesamowite miejsce, najlepszy adres od Londynu po Moskwę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Przy okazji podróży służbowej do Poznania miałem okazje spędzić wieczór w towarzystwie prawdziwych dżentelmenów smakując rewelacyjną whisky. Niesamowite miejsce, najlepszy adres od Londynu po Moskwę. Potwierdzam, przemiła degustacja! Wypiliśmy tyle whisky, że ciężko mi się prowadziło następną 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Zespół Miler Spirits & Style na imprezie Tylko Męska Klasyka by BWB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Jak na załączonym obrazku + 10% rabatu dla użytkowników forum (kody rabatowe przez pw) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Alfred to nasz sklepowy manekin. Jego popularność na Fejsie zaczęła rosnąć tak szybko, że klienci odbierający garnitury chcą z nim zdjęcie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. NieMy Napisano 16 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Alfred to nasz sklepowy manekin. Jego popularność na Fejsie zaczęła rosnąć tak szybko, że klienci odbierający garnitury chcą z nim zdjęcie Ten po prawo czy ten po lewo? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Ten po prawo czy ten po lewo? To ten na prawo Dziewczyny też za nim przepadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dziewczyny też za nim przepadają Dobrze ubrany i stracił dla nich głowę… sporej części to może wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Myślę, że niedocenionym faktem pozostaje, że Alfred ma prawdziwą rękę i robi selfie Grenadynka pod szyją też robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Alfred ma taki pociąg do kobiet, że chyba zaczął myśleć odpowiednią główką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Alfred ma taki pociąg do kobiet, że chyba zaczął myśleć odpowiednią główką. No cóż, na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że stracił głowę dla Alicji widocznej na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Na stole w naszym pokoju przymiarek 35 nowych wałków najwyższej próby tkanin koszulowych, które sam wyselekcjonowałem. Są piękne lny, ciekawe oxfordy i całkowicie przegięte drukowane bawełny w paisley i inne wzory. Na każdy wałek nawinięto tyle tkaniny, aby starczyło na 5 koszul MTM. Cena koszuli MTM z tkanin limitowanych to 600 zł. Tak się sprawy mają 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Ten obłędny wzrok, złowieszczy uśmieszek i zacieranie dłońmi... Czyżbyś planował podbić nimi świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Ten obłędny wzrok, złowieszczy uśmieszek i zacieranie dłońmi... Czyżbyś planował podbić nimi świat? To swoją drogą, ale bardziej chodzi o to, że już wiem z czego uszyję dla siebie Nie ukrywam, że mam poważny problem z rozdzieleniem pracy i przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Mam pytanie. Czy zniesmaczenie jednego z użytkowników niniejszego forum, wynikające z oczywistej inspiracji krawatów Miler Spirits&Style, krawatami Shibumi, jest mniej czy jednak bardziej uzasadnione? Gdyby zniesmaczenie to nie było takie bardzo nieuzasadnione, to nieśmiało przypomnę, iż znajdujemy się na forum poświęconym szeroko rozumianej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Alfred to nasz sklepowy manekin. Jego popularność na Fejsie zaczęła rosnąć tak szybko, że klienci odbierający garnitury chcą z nim zdjęcie Ten po lewo jest świetnym poznańskim barmanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Mam pytanie. Czy zniesmaczenie jednego z użytkowników niniejszego forum, wynikające z oczywistej inspiracji krawatów Miler Spirits&Style, krawatami Shibumi, jest mniej czy jednak bardziej uzasadnione? Gdyby zniesmaczenie to nie było takie bardzo nieuzasadnione, to nieśmiało przypomnę iż znajdujemy się na forum poświęconym szeroko rozumianej elegancji. Nie widzę tej inspiracji, a tym samym powodów do zniesmaczenia. Krawaty z wykończeniem w kwiatek kupowałem przynajmniej na rok przed rozpoczęciem szerokiej działalności przez Shibumi, np. u Zaremby. To nie jest ich pomysł, nawet jeśli fajnie nawiązuje do logo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Alfred to nasz sklepowy manekin. Jego popularność na Fejsie zaczęła rosnąć tak szybko, że klienci odbierający garnitury chcą z nim zdjęcie ten po lewo nie ma zbyt krótkiej marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi