Dark Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 W dniu 1.05.2018 o 20:51, FONos napisał: Moje odkrycie z tegorocznych koncertów przy okazji bicia rekordu Guinessa we Wrocławiu (rekord oczywiście pobiliśmy 😁💪🎸) Strasznie to drętwe, poprawne i plastikowe Prawie zasnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Nie dajcie się zwieść początkiem, zaczekajcie na saksofon . 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 27 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2018 gitarowa piosenka wakacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 W związku z postem jednego z Kolegów - Sandały - zasłuchałem się w utworze "Biała skarpeta i sandał" zespołu "Poparzeni Kawą Trzy". Bardzo na czasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Trochę brudu - płyta sprzed roku, a wymiatają, jak w 86':) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Po słodkopierdzącym projekcie z Kwartetem Proforma Kazik chyba wraca do korzeni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 7 godzin temu, Koval napisał: Po słodkopierdzącym projekcie z Kwartetem Proforma Kazik chyba wraca do korzeni.. Takie odnawianie starych kawałków to ja lubię. Tu przed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 10 godzin temu, Koval napisał: Po słodkopierdzącym projekcie z Kwartetem Proforma Kazik chyba wraca do korzeni... Tylko nie wiem, czy do 55 letniego gościa bardziej pasuje powrót do punkowych korzeni czy piosenka aktorska. Dla mnie ostatnie dwa albumy z kwartetem + Zuch Kazik były najlepszymi płytami Kazika do kilkunastu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 16 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2018 po Schubercie świetnie wchodzi coś takiego; mocne i delikatne zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 Zresztą cała płyta jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 Powinno być w wątku humor ale lubię oba utwory całkiem serio. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2018 W dniu 2.07.2018 o 12:49, Whitesnake napisał: Powinno być w wątku humor ale lubię oba utwory całkiem serio. Pamiętam jak dziś. Rok 1991. Kolega, który chciał się odegrać za jakąś moją małą złośliwość, przypiął kartkę na tablicy ogłoszeń Instytutu Prahistorii UAM: "Robert, zamówiony plakat Bee Gees zostawiłem dla Ciebie w bibliotece" 😁. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Nie wiem w jaki sposób ta informacja mnie ominęła, ale właśnie w Warszawie odbywa się I Międzynarodowy Konkurs Chopinowski na instrumentach historycznych. Co prawda pora nie dla wszystkich dogodna, ale aktualnie można oglądać na żywo: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 Głos anioła z winyla. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 a tu następny anioł jedna z najlepszych płyt ostatniego 10 lecia - czas zweryfikował poprawię drugim kawałekim poprawiam 3 takie "rzeczy" czynią świat lepszym taki mały wkład w forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Idles z numerem Television (pozdrowienia dla opiniotwórczych programów TVP, Polsat i TVN ) prosto z drugiej płyty Joy as an Act of Resistance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 ja się zasłuchuję w utwory Ta-Ku i Wafii - ten mnie niesamowicie pozytywnie nastraja w drodze do pracy, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 @Krzysiek_WPozazdrościć pracy. U mnie w drodze do pracy leci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 9 minut temu, NieMy napisał: @Krzysiek_WPozazdrościć pracy. tylko w drodze "do" mogę tego posłuchać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Nowy Riverside - muzycznie urozmaicona, melodyjna ale z odpowiednią mocą, ciekawa przy zachowaniu dobrze wyważonej prostoty, nieprzekombinowana.Realizacja rewelacyjna; pełna barwa instrumentów, spora dynamika, świetnie zbudowana scena, aż miło, że to nasz produkt eksportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Nie wszystkie interpretacje w moim guście, ale z pewnością wszystkie pobudzające intelektualnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 50 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Nie wszystkie interpretacje w moim guście, ale z pewnością wszystkie pobudzające intelektualnie. W 1977 astronauci z NASA wysłali ponoć nagranie Arii z Wariacji Goldbergowskich w wykonaniu Goulda jako wizytówkę homo sapiens, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 9 minut temu, Midlife-Crisis napisał: W 1977 astronauci z NASA wysłali ponoć nagranie Arii z Wariacji Goldbergowskich w wykonaniu Goulda jako wizytówkę homo sapiens, Faktycznie, chociaż nie tylko Goulda: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Contents_of_the_Voyager_Golden_Record Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi