Koval Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2017 Wtórne? - może; ale mi się podoba! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2017 Dnia 18.08.2017 o 17:23, metius napisał: "Czy w nocy dobrze śpicie, Czy śmierci się boicie?" Mocarny kawałek Całkiem niedawno jeszcze z zespołem graliśmy cover. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Kiedyś z Maroka przywiozłem i do dziś jest to moja z najulubieńszych płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Dnia 20.08.2017 o 13:57, Koval napisał: Wtórne? - może; ale mi się podoba! Greta Van Fleet!!!! Usłyszałem w radio i od razu zacząłem szukać w necie. Chłopaki nie mają chyba 20 lat, wokalista, gitarzysta i basista to bracia Kiszka (przodkowie z PL:)), i jeżeli nie są jakimś wytworem studia muzycznego, to wróżę im karierę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Dokładnie, @Wuj-u, dokładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Hamburg, wczoraj. Słowa tego nie oddadzą. Jak możecie, to kupujcie bilet i jedźcie ich zobaczyć. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Granie coverów "do maszyny" jest dość smutnym znakiem czasów, kiedy skoordynowanie kalendarzy kilku grających kumpli graniczy z cudem. Ten gość, nie dość, że wydaje się świetnie tym bawić, to jeszcze zaczął nieźle z tego zyć... Chapeau bas! Uwaga: Oglądanie jego klipów wciąga, a nagrał ich sporo... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 2 godziny temu, Wuj napisał: Hamburg, wczoraj. Słowa tego nie oddadzą. Jak możecie, to kupujcie bilet i jedźcie ich zobaczyć. Widziałem ich w 2007 na Służewcu, spod samiutkiej sceny... Po czymś takim można spokojnie umierać... albo ciułać na następny koncert!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 W dniu 20.08.2017 o 13:57, Koval napisał: Wtórne? - może; ale mi się podoba! Tak brzmiałby AC/DC, gdyby po śmierci Bona Scotta połączyli siły z Robertem Plantem ;). Fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 O proszę, Leo używa piecy z polskiej manufaktury Laboga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 ... bo w muzyce chodzi tylko o to, żeby trafić właściwy ton. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 21 godzin temu, Whitesnake napisał: Uwaga: Oglądanie jego klipów wciąga, a nagrał ich sporo... Taka krypta wypełniona plakatami, zdjęciami, sprzętem i kanapą to moje marzenie:) Niestety - nie ma szans, żebym to zmieścił w mieszkaniu... Albo przeprowadzka, albo czekam aż dzieci pójdą na studia. I wtedy - ZUUUUUOOO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 18 minut temu, Wuj napisał: Taka krypta wypełniona plakatami, zdjęciami, sprzętem i kanapą to moje marzenie:) Niestety - nie ma szans, żebym to zmieścił w mieszkaniu... Albo przeprowadzka, albo czekam aż dzieci pójdą na studia. I wtedy - ZUUUUUOOO. Zawsze można wynająć cos na boku... IMG_2073.mov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 W dniu 11.09.2017 o 11:28, Whitesnake napisał: Zawsze można wynająć cos na boku... OMFG... To Twoje @Whitesnake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Takietam spokojne plumkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 Chyba jeden z najlepszych utworów fortepianowych, żeby popisać się swoją techniką i zrobić wrażenie na słuchaczach. I jakież Yundi Li robi wrażenie! Szczęka opada @Midlife-Crisis co sądzisz o tym wykonaniu? 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 @Zajac Poziomka szczęka mi opadła, bo nawet abstrahując od szybkiego śmigania palcami po klawiszach interpretacja niecodzienna. Tak to jest, jak chłopak po zdobyciu pierwszej nagrody na Konkursie Chopinowskim zaczyna dopiero studia w Europie. Przekonuje nawet moją lepszą połowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 17 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @Zajac Poziomka szczęka mi opadła, bo nawet abstrahując od szybkiego śmigania palcami po klawiszach interpretacja niecodzienna. Tak to jest, jak chłopak po zdobyciu pierwszej nagrody na Konkursie Chopinowskim zaczyna dopiero studia w Europie. Przekonuje nawet moją lepszą połowę. Bardzo podobał mi się jego występ na Konkursie Chopinowskim, ale później nie śledziłem jego kariery. Parę dni temu w drodze do pracy jakoś przypadkiem włączył mi się na Spotify w telefonie ten Liszt i oniemiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 Teraz, Zajac Poziomka napisał: ale później nie śledziłem jego kariery. Dla mnie to reinkarnacja Liszta Na pewno zarabiał duże pieniądze w Chinach, Japonii i Ameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 23 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2017 Bieszczady zawsze najpiękniejsze jesienią. Zapraszam kto nie był. Piosenki, które doskonale oddają klimat tych gór. Cytuj Cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 @Ekscelencja Kocham to! Rewanżuję swoim ulubionym Irlandczykiem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Niedawno mieliśmy równonoc, więc... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Od dłuższego czasu nie mogę się oderwać: Tuomas Holopainen "Music Inspired by the Life and Times of Scrooge" Album zainspirowany komiksem Dona Rosy "Życie i czasy Sknerusa McKwacza" A tu jeden utwór z tej płyty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi