Krzysiek_W Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 W hołdzie dla dwóch wielkich Artystów (choć jeden z nich jest grupą bez lidera), drugi bardzo często gości w głośnikach w samochodzie... 2 Cytuj
MWojtylak Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Coś z innej beczki, polecam jako liźnięcie niezwykle interesującej kultury żydowskiej (tym bardziej teraz, w Chanukę) 1 Cytuj
metius Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ostatnio odgrzebałem dyskografię Talking Heads. "Fear of music" i "Remain in light" - zdecydowanie czołówka listy albumów wszechczasów Cytuj
Daddy cool Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ach początek lat 90, cóż to były za czasy w muzyce. Metallica, Gunsi i AC/DC szaleli po scenach, Floydzi szykowali się do Division Bell a z głośników mniej lub bardziej trzeszczących, leciał z lekka kiczowaty ale w gruncie rzeczy fajny hair metal. 1 Cytuj
grzechu26 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Podsiadło i cover kultowej piosenki Maanam. Jak dla mnie lepszy od oryginału co rzadko się zdarza 2 Cytuj
Bay Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 To mi zawsze poprawia nastrój https://www.youtube.com/watch?v=5AVOpNR2PIs Cytuj
Bay Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 A to mnie nabija energetycznie https://www.youtube.com/watch?v=auLBLk4ibAk Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Pora na porcję porządnego HEJWI METALU 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Tak śpiewa jeden z najlepiej ubranych Polaków, też pewnie dla niektórych zdrajca. Mnie się podoba. 1 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zdrajca metalu! Wczoraj z radia dowiedziałem się o tym projekcie. Sam nie wiem, co o tym myśleć. Czasem najprostsze riffy najlepiej wpadają w ucho, jednak w tym przypadku jakoś mnie to nie porwało. Jednak będę śledził z ciekawością, co z tego wyniknie. Cytuj
Kyle Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Może być, ale brzmi cokolwiek wtórnie, jak Marilyn Manson z czasów Mechanical Animals. Cytuj
White Haven Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Taka ciekawostka chyba pierwszy raz na coś tego typu trafiłem - Van Canto. Wiki określa ten gatunek jako a cappella power metal A tu jeszcze lepiej dają 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 10 godzin temu, Kyle napisał: Może być, ale brzmi cokolwiek wtórnie, jak Marilyn Manson z czasów Mechanical Animals. Dla mnie to brzmi jak kompozycja, którą Tom Waits mógł zaśpiewać gdzieś na Bone Machine, albo między Real Gone i Bad As Me. Może jestem nieobiektywny, ale wydaje mi się, że gdyby Waits to zagrał ze swoimi muzykami (np. z Lesem Claypoolem i Keithem Richardsem lub Markiem Ribotem), wyszła by z tego świetna piosenka. Ale i tak nie jest źle. Chociaż ta melorecytacja na początku i kilkunastosekundowa pauza w środku niepotrzebne, psują. Cytuj
spiryt Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 trochę "kosmicznego jazzu" Sun Ra 1 Cytuj
mosze Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Chyba jeszcze nie było. Swoją drogą, warto porównać, jak ubrany jest Nasz Bohater, a jak Mr.Bad Guy. https://www.youtube.com/watch?v=JLvFbBR4XOg Cytuj
kronenberg Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IFkYuYC-sWQ "Wszystko mieć najlepsze chcesz, pełny szpan ciuchy i fryzura też! Pardon madame Życie to nie cud, według katalogu mód Zrozum bracie, to nie to, tu widać Twoje dno" Cytuj
Wuj Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Dnia 13.01.2017 o 23:33, MarcinJarosz napisał: Pora na porcję porządnego HEJWI METALU Nocny kochanek zawsze na propsie. "Piątunio" otwiera moją drogę do pracy w piątunio:) Co do Nergala i Portera:) Przede wszystkim - dobry teledysk:) Ale mam lepszy. Lemmy - pokaż, jak to się robi:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi