Dark Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 W dniu 1.05.2018 o 20:51, FONos napisał: Moje odkrycie z tegorocznych koncertów przy okazji bicia rekordu Guinessa we Wrocławiu (rekord oczywiście pobiliśmy ???) Strasznie to drętwe, poprawne i plastikowe Prawie zasnąłem Cytuj
Friedman Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 Nie dajcie się zwieść początkiem, zaczekajcie na saksofon . 3 1 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 W związku z postem jednego z Kolegów - Sandały - zasłuchałem się w utworze "Biała skarpeta i sandał" zespołu "Poparzeni Kawą Trzy". Bardzo na czasie! Cytuj
Wuj Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 Trochę brudu - płyta sprzed roku, a wymiatają, jak w 86':) 2 Cytuj
Koval Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 Po słodkopierdzącym projekcie z Kwartetem Proforma Kazik chyba wraca do korzeni... 1 Cytuj
Kierzyk Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 7 godzin temu, Koval napisał: Po słodkopierdzącym projekcie z Kwartetem Proforma Kazik chyba wraca do korzeni.. Takie odnawianie starych kawałków to ja lubię. Tu przed. 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 10 godzin temu, Koval napisał: Po słodkopierdzącym projekcie z Kwartetem Proforma Kazik chyba wraca do korzeni... Tylko nie wiem, czy do 55 letniego gościa bardziej pasuje powrót do punkowych korzeni czy piosenka aktorska. Dla mnie ostatnie dwa albumy z kwartetem + Zuch Kazik były najlepszymi płytami Kazika do kilkunastu lat. Cytuj
spiryt Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2018 po Schubercie świetnie wchodzi coś takiego; mocne i delikatne zarazem Cytuj
Ekscelencja Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zresztą cała płyta jest świetna. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Powinno być w wątku humor ale lubię oba utwory całkiem serio. 5 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 W dniu 2.07.2018 o 12:49, Whitesnake napisał: Powinno być w wątku humor ale lubię oba utwory całkiem serio. Pamiętam jak dziś. Rok 1991. Kolega, który chciał się odegrać za jakąś moją małą złośliwość, przypiął kartkę na tablicy ogłoszeń Instytutu Prahistorii UAM: "Robert, zamówiony plakat Bee Gees zostawiłem dla Ciebie w bibliotece" ?. 3 Cytuj
Kostek Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Nie wiem w jaki sposób ta informacja mnie ominęła, ale właśnie w Warszawie odbywa się I Międzynarodowy Konkurs Chopinowski na instrumentach historycznych. Co prawda pora nie dla wszystkich dogodna, ale aktualnie można oglądać na żywo: 1 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2018 Głos anioła z winyla. 1 1 Cytuj
spiryt Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 a tu następny anioł jedna z najlepszych płyt ostatniego 10 lecia - czas zweryfikował poprawię drugim kawałekim poprawiam 3 takie "rzeczy" czynią świat lepszym taki mały wkład w forum 1 Cytuj
metius Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Idles z numerem Television (pozdrowienia dla opiniotwórczych programów TVP, Polsat i TVN ) prosto z drugiej płyty Joy as an Act of Resistance. 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 ja się zasłuchuję w utwory Ta-Ku i Wafii - ten mnie niesamowicie pozytywnie nastraja w drodze do pracy, polecam Cytuj
NieMy Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 @Krzysiek_WPozazdrościć pracy. U mnie w drodze do pracy leci: Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 9 minut temu, NieMy napisał: @Krzysiek_WPozazdrościć pracy. tylko w drodze "do" mogę tego posłuchać 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 Nowy Riverside - muzycznie urozmaicona, melodyjna ale z odpowiednią mocą, ciekawa przy zachowaniu dobrze wyważonej prostoty, nieprzekombinowana.Realizacja rewelacyjna; pełna barwa instrumentów, spora dynamika, świetnie zbudowana scena, aż miło, że to nasz produkt eksportowy. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Nie wszystkie interpretacje w moim guście, ale z pewnością wszystkie pobudzające intelektualnie. 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 50 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Nie wszystkie interpretacje w moim guście, ale z pewnością wszystkie pobudzające intelektualnie. W 1977 astronauci z NASA wysłali ponoć nagranie Arii z Wariacji Goldbergowskich w wykonaniu Goulda jako wizytówkę homo sapiens, Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 9 minut temu, Midlife-Crisis napisał: W 1977 astronauci z NASA wysłali ponoć nagranie Arii z Wariacji Goldbergowskich w wykonaniu Goulda jako wizytówkę homo sapiens, Faktycznie, chociaż nie tylko Goulda: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Contents_of_the_Voyager_Golden_Record Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi