Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 24 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2020 W dniu 14.08.2020 o 13:46, 50groszy napisał: Pokaż z boczku buciki? Co oznacza bezproblemowy kontakt? Mógłbyś zdradzić jak się z nimi kontaktujesz bo maila nie da się wysłać przychodzi błąd Mówisz, masz 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 27 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2020 Kontaktował się ktoś z obsługą klienta w przeciągu ostatniego 1,5 tygodnia jakimikolwiek metodami? Czy odpisywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 31 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Mógłbym ktoś pomierzyć długość wkładki i buta w r 42,5 w Norwegach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 31 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Odpowiednio: 28,2 i 29,8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 5 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 Czy próbował ktoś zamawiać z opcją poszerzenia tęgości tzn but w rozmiarze np 42 ale w tęgości z rozmiaru 42,5 przy zachowaniu aktualnych cen i oczywiście bez prawa zwrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2020 Piąta para butów od Vassa nadal w tranzycie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2020 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2020 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2020 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2020 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2020 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 W sklepiku Vassa pojawiło się kilka sampli trzewików. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Kamil @Żorż Ponimirski zdrowiej szybko i wracaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Trochę zaszalałem z tym MTO od Vassa. Blue museum calf w modelu Alt English II na kopycie K. 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Beny te mnie się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 @spiryt mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Piękne są te buty. Widać że wykończenie jest na najwyższym poziomie no i ten kolor jest niesamowity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Dziękuje. Kilka innych fotek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 @Beny23, to jest świeże zamówienie? MTO u Vass działa normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 3 minutes ago, Aron said: @Beny23, to jest świeże zamówienie? MTO u Vass działa normalnie? Tak. Buty uszyte pod koniec sierpnia, data wpisana w srodku to 31/8/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2020 Szukam w miarę uniwersalnych butów, które będę mógł założyć zarówno do jeansów jak i zestawów koordynowanych.Początkowo myślałem o C&J i miałem okazję zmierzyć kopyta 325 i 348 w rozmiarze 9 jednak o ile oba są komfortowe na długość to mam wrażenie, ze są bardzo obszerne w podbiciu. Przykładowo w Pembroke obłożyny niemal się stykały przy bardzo luźnym zawiązaniu buta, natomiast w lowndes był duży naddatek skory cholewki, który potencjalnie by się brzydko łamał. Stąd pomysł na bardzo popularne tu norwegery od Vassa. Czy możecie poradzić mi coś w zakresie kopyta P? Czy z moja wąska stopa jest w ogóle sens się nim interesować? Z moich doświadczeń dodam, ze Hiro 9 jest dla mnie całkiem Ok, chociaż przyznam, ze Meermin przyprawił mnie o trochę bólu przy rozchodzeniu. Jeżeli jednak nie Vass to co polecacie? Yanko? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2020 Druga z zamówionych par - zamszowe chukka na kopycie F i podeszwie Dainite. Para w dobrym rozmiarze dotarła parę tygodni temu, ale jeszcze nie miała okazji zadebiutować. Niemniej zrobiłem parę zdjęć w domu, żeby się pochwalić 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 16 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2020 @blekit na drugim zdjęciu skóra jest ubrudzona farbą wzdłuż rantu podeszwy po całej długości czy to pada cień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2020 @Bartek 00- cień, buty są wykonane bardzo starannie, nie zauważyłem żadnych wad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 16 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2020 Panowie, jak się ma kopyto K do Yanko 915 ? Planuje pierwszy upgrade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi