Hargin Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Tomi, marzenia nic nie kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Tak, tak. Prezentowane były split toe derby na kopycie 915. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Ja dziś na IG zobaczyłem coś takiego i oniemiałem, bo pomyślałem, że to Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablopoland2 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Z rozmiarówką w patine.pl bywa różnie, czasami dany model się sprzeda i trzeba trochę poczekać na uzupełnienie. Jednak nie widzę, żeby shoeparadis mieli szerszy asortyment. Chyba, że chodzi o jeden konkretny model, który chcesz kupić. Chodzi o full brogsy cuero i longwingi oba w kopycie 960 - a wiec klasyka i brak rozmiarówko w porównaniu do zagranicznych stron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Ja dziś na IG zobaczyłem coś takiego i oniemiałem, bo pomyślałem, że to Yanko Tomek, a skąd pomysł że to yanki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Przód buta wydał mi się podobny do tych na kopycie 915. Piękne buty, Yanko mogłoby podobnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Może słowo "Yanko" staje się już synonimem czegoś dobrego i ładnego? Np. możemy mówić, że moja pralka jest yankowa, jestem bardzo zadowolony z zakupu i warto było dołożyć, ale mówić dziewczynie, że jest taka interesująca i w ogóle yanko. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Może słowo "Yanko" staje się już synonimem czegoś dobrego i ładnego? Np. możemy mówić, że moja pralka jest yankowa, jestem bardzo zadowolony z zakupu i warto było dołożyć, ale mówić dziewczynie, że jest taka interesująca i w ogóle yanko.To trzepanie po kieszeni chyba jest konieczne, w końcu do yanko trzeba dołożyć.EDIT: Po tym jak Caporegime edytował swój post w czasie jak pisałem i nie zauważyłem, mój stracił sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Nie mam pojęcia co to za but, ale wygląda na kilka półek cenowych wyżej od Yanko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Jak jakiś bispołkowy Japończyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Mario Bemer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 eye_lip: Tak bym strzelał, ale wyszukiwanie obrazem google mówi, że jednak bispołkowy Włoch - Mario Bemer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 A pomyśleć, że kiedyś człowiek był szczęśliwy... kupował Gino Rossi i nosił z dumą w przekonaniu, że to obuwie z górnej półki. A potem trafia się na takie forum i wszystko legło w gruzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 zdrowe fundamenty na gruzach to normalna kolej rzeczy ... Yanko * Regards, Damiance * - podoba mi się koncepcja Capo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Co będzie dalej? Stowarzyszenie Yanko w Butonierce? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Co będzie dalej? Stowarzyszenie Yanko w Butonierce? Ja bym szedł w kierunku uzyskania grupowych rabatów w związku z promocją i budowaniem wizerunku marki. "Dołóż MNIEJ do Yanko" to chyba nienajgorsze hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Miałem okazję przymierzyć double monki Yanko na tym wąskim kopycie: http://patine.pl/yanko-style-306-goodyear-welted-cuero.html Niestety nie byłem w stanie ich zapiąć - wyższy rzemyk dopiął się co prawda na ostatnią dziurkę, ale drugiego już nie szło zapiąć. Zastanawiam się czy dorobienie dodatkowych dziurek w paskach jest sensownym pomysłem? A może odpuścić i zamówić monki na szerszym kopycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Nie będzie to wyglądało estetycznie. Lepiej wybrać szersze kopyto, jeśli pozwoli ono na komfortowe zapięcie (a nie musi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 A może pół numeru większe? Ja tez przymierzam sie do tego kopyta bo na 960 jest w sam raz. Przy 915 zamierzam spróbować z połówka więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Obawiam się, że to już było pół numeru większe (miałem luz z tyłu buta). No nic, pozostaje spróbować z szerszym kopytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Moim zdaniem - nic na siłę. Kopyto 915 jest piękne, ale niewłaściwie dobrany do anatomii stopy but będzie wyglądać kiepsko (nie wspominając już o komforcie i radości z użytkowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Prosiłbym bardzo o wrzucenie fotek z tym modelem na nogach http://patine.pl/yanko-498-softy-testa-moro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Prosiłbym bardzo o wrzucenie fotek z tym modelem na nogach http://patine.pl/yanko-498-softy-testa-moro.htmlWpisz w szukajkę tdm i się "samo" znajdzieEdit: pomyłka, myślałem że chodzi o inny model tdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 @Krzysiek_W: mowa o softy testa moro (ciemno brązowy zamsz), a nie "TdM" w skórze licowej inna sprawa, że z tą nazwą to ciekawa sprawa w Yanko - "testa di moro" zgodnie ze słownikiem to odcień "ciemnobrązowy" (gdzieś indziej "czekoladowy brąz") - o ile w zamszakach rozumiem analogię, to w licowych Y niekoniecznie (raczej taka bełtana czekolada z odrobina mleka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glocek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Mam pytanie, tydzień temu dostałem buty Yanko na kopycie 915, znalazłem w domu parę wolnych prawideł, niestety nie pasują (rozmiar jest okej ale chyba są za szerokie). Czy któryś z posiadaczy butów na takim kopycie mógłby mi napisać których prawideł używa? Dodam, że numer butów to 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi