Hargin Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Tomi, marzenia nic nie kosztują Cytuj
Aron Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Tak, tak. Prezentowane były split toe derby na kopycie 915. Cytuj
TomiW01 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja dziś na IG zobaczyłem coś takiego i oniemiałem, bo pomyślałem, że to Yanko Cytuj
Pablopoland2 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Z rozmiarówką w patine.pl bywa różnie, czasami dany model się sprzeda i trzeba trochę poczekać na uzupełnienie. Jednak nie widzę, żeby shoeparadis mieli szerszy asortyment. Chyba, że chodzi o jeden konkretny model, który chcesz kupić. Chodzi o full brogsy cuero i longwingi oba w kopycie 960 - a wiec klasyka i brak rozmiarówko w porównaniu do zagranicznych stron 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja dziś na IG zobaczyłem coś takiego i oniemiałem, bo pomyślałem, że to Yanko Tomek, a skąd pomysł że to yanki? 1 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Przód buta wydał mi się podobny do tych na kopycie 915. Piękne buty, Yanko mogłoby podobnie wyglądać Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Może słowo "Yanko" staje się już synonimem czegoś dobrego i ładnego? Np. możemy mówić, że moja pralka jest yankowa, jestem bardzo zadowolony z zakupu i warto było dołożyć, ale mówić dziewczynie, że jest taka interesująca i w ogóle yanko. 9 Cytuj
MateuszT. Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Może słowo "Yanko" staje się już synonimem czegoś dobrego i ładnego? Np. możemy mówić, że moja pralka jest yankowa, jestem bardzo zadowolony z zakupu i warto było dołożyć, ale mówić dziewczynie, że jest taka interesująca i w ogóle yanko.To trzepanie po kieszeni chyba jest konieczne, w końcu do yanko trzeba dołożyć.EDIT: Po tym jak Caporegime edytował swój post w czasie jak pisałem i nie zauważyłem, mój stracił sens. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie mam pojęcia co to za but, ale wygląda na kilka półek cenowych wyżej od Yanko. 3 Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak jakiś bispołkowy Japończyk 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 eye_lip: Tak bym strzelał, ale wyszukiwanie obrazem google mówi, że jednak bispołkowy Włoch - Mario Bemer. Cytuj
Subaryta Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A pomyśleć, że kiedyś człowiek był szczęśliwy... kupował Gino Rossi i nosił z dumą w przekonaniu, że to obuwie z górnej półki. A potem trafia się na takie forum i wszystko legło w gruzach. Cytuj
damiance Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 zdrowe fundamenty na gruzach to normalna kolej rzeczy ... Yanko * Regards, Damiance * - podoba mi się koncepcja Capo Cytuj
Wodzu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Co będzie dalej? Stowarzyszenie Yanko w Butonierce? 3 Cytuj
Subaryta Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Co będzie dalej? Stowarzyszenie Yanko w Butonierce? Ja bym szedł w kierunku uzyskania grupowych rabatów w związku z promocją i budowaniem wizerunku marki. "Dołóż MNIEJ do Yanko" to chyba nienajgorsze hasło. Cytuj
White Haven Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Miałem okazję przymierzyć double monki Yanko na tym wąskim kopycie: http://patine.pl/yanko-style-306-goodyear-welted-cuero.html Niestety nie byłem w stanie ich zapiąć - wyższy rzemyk dopiął się co prawda na ostatnią dziurkę, ale drugiego już nie szło zapiąć. Zastanawiam się czy dorobienie dodatkowych dziurek w paskach jest sensownym pomysłem? A może odpuścić i zamówić monki na szerszym kopycie? Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nie będzie to wyglądało estetycznie. Lepiej wybrać szersze kopyto, jeśli pozwoli ono na komfortowe zapięcie (a nie musi). Cytuj
irys Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A może pół numeru większe? Ja tez przymierzam sie do tego kopyta bo na 960 jest w sam raz. Przy 915 zamierzam spróbować z połówka więcej. Cytuj
White Haven Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Obawiam się, że to już było pół numeru większe (miałem luz z tyłu buta). No nic, pozostaje spróbować z szerszym kopytem. Cytuj
Friedman Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Moim zdaniem - nic na siłę. Kopyto 915 jest piękne, ale niewłaściwie dobrany do anatomii stopy but będzie wyglądać kiepsko (nie wspominając już o komforcie i radości z użytkowania). Cytuj
werdzo88 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Prosiłbym bardzo o wrzucenie fotek z tym modelem na nogach http://patine.pl/yanko-498-softy-testa-moro.html Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Prosiłbym bardzo o wrzucenie fotek z tym modelem na nogach http://patine.pl/yanko-498-softy-testa-moro.htmlWpisz w szukajkę tdm i się "samo" znajdzieEdit: pomyłka, myślałem że chodzi o inny model tdm Cytuj
Hargin Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @Krzysiek_W: mowa o softy testa moro (ciemno brązowy zamsz), a nie "TdM" w skórze licowej inna sprawa, że z tą nazwą to ciekawa sprawa w Yanko - "testa di moro" zgodnie ze słownikiem to odcień "ciemnobrązowy" (gdzieś indziej "czekoladowy brąz") - o ile w zamszakach rozumiem analogię, to w licowych Y niekoniecznie (raczej taka bełtana czekolada z odrobina mleka) Cytuj
glocek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Mam pytanie, tydzień temu dostałem buty Yanko na kopycie 915, znalazłem w domu parę wolnych prawideł, niestety nie pasują (rozmiar jest okej ale chyba są za szerokie). Czy któryś z posiadaczy butów na takim kopycie mógłby mi napisać których prawideł używa? Dodam, że numer butów to 8. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi