Aron Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Według mnie całkiem ładna. Marynarka raczej letnia. Wydaje mi się, że zielony, szczególnie w takim zgaszonym odcieniu będzie można połączyć z wieloma kolorami. Trudno się wypowiedzieć co do ceny. Najtańsze marynarki SuitSupply kosztują 229 Euro, niektórzy forumowicze jednak uważają, że nie warto, ze względów ekonomicznych, kupować samych marynarek, bo czasami kosztują tyle co cały garnitur. Jeżeli Ci się podoba i możesz przeznaczyć taką kwotę to kupuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Należy zwrócić uwagę na materiał - jedwab/len prod. EThomas. Jest bardzo delikatny i raczej nie przeznaczony do częstej i długoletniej eksploatacji (przekonałem się na własnej ... skórze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 No a czy w ogóle len nadaję się do częstego użytkowania jak napisałeś długoletniego .Z założenia wydaje mi się ,że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Dlaczego? Len sam w sobie to bardzo wytrzymała tkanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 No a czy w ogóle len nadaję się do częstego użytkowania jak napisałeś długoletniego .Z założenia wydaje mi się ,że nie Z praktyki odpowiem - nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ja na Twoim miejscu zaczekałbym na nową kolekcję. Wtedy będziesz miał większy wybór marynarek z lnu, bo teraz jak widać się wahasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Mam lniane spodnie z Zary czyli jakość nie powinna powalać i użytkuje je latem od 2009 roku. W dodatku białe. Czy ktoś ma lub miał styczność ze swetrami SuSu. Zamówiłem ostatnio dwa w rozmiarze S. Jeden leżał idealnie: http://eu.suitsupply.com/en/knitwear/burgundy-crewneck/SW579.html?cgid=Knitwear Kolejny był rozmiar za duży i jednocześnie miał za krótkie rękawy: http://eu.suitsupply.com/en/knitwear/green-turtleneck/SW571.html?cgid=Knitwear Poza tym ten pierwszy, który leżał idealnie był dziurawy. Generalnie sweter bardzo ładny jednak sprawia wrażenie bardzo delikatnego i wydaje mi się, że może mieć tendencję do puszczania włókien i dziurawienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Czy miał ktoś kiedyś do czynienia z torbami SuSu? Czy są subiektywnie warte swojej ceny? Rozglądam się za czymś nowym i wpadł mi w oko ten model: http://eu.suitsupply.com/en/bags/dark-brown-portfolio/BAG15202.html?cgid=Bags (kryteria: musi się zmieścić ultrabook 13 cali i często dużo teczek akt + zewnętrzne boczne kieszenie celem szybkiego wyjęcia szpargałów). Myślę o tej samej od dłuższego czasu. Nigdzie nie znalazłem informacji. Daj znać, jak się czegoś dowiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucasd Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Szelki z SS czy lepiej gdzies indziej? Myslalem o tych http://eu.suitsupply.com/en/suspenders/orange-suspenders/BR031.html?cgid=Suspenders Ktos wie czy guziki sa dolaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Szelki z SS czy lepiej gdzies indziej? Szelki są bardzo ładne. Słabiej z elementami skórzanymi, które są wykonane ze sztywnej (dość papierowej w dotyku) skóry. Guzików chyba przy nich nie było, ale pewności nie mam - nie pamiętam. Lepsze szelki robi Albert Thurston, ale są też sporo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Mój brat miał ich białe szelki na swoim ślubie. Dały radę ale tak jak Whitsnake mówi nie porównywałbym ich do Albert Thurston. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Ja powiem tak .Jeśli chodzi o garnitury czy marynarki to warto .Z kolei gdy rozmawiamy o szelkach czy np paskach który kiedyś zakupiłem ,to Ci powiem ,że nie warto .Sprzączka pękła po tygodniu .Także sam sobie odpowiedz ,czy firma która specjalizuje się w odzieży ,również jest dobra w np szelkach .Ja twierdzę ,że nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Hoho, czyżbym widział polską stronę Suitsupply? Będzie mi brakowało angielskich opisów @Stormont - jest szansa, że na wiosnę będę w Hamburgu, zbadam akcesoria organoleptyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Na polskojęzycznej stronie mamy "botki brązowe". Czyżby strona tłumaczona przez kobietę? Pozdr wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Dobra - robimy mały konkurs na najbardziej suche lub niedokładne tłumaczenia chociaż przyznam, że `botki` będzie ciężko przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 podbiję: "działające guziki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Czy ktoś wie może kiedy kolekcja powinna być uzupełniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Zimowa kolekcja? Raczej nie będzie już uzupełnienia. Pod koniec lutego pewnie pojawią się pierwsze ubrania z kolekcji wiosna - lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Chodzi mi o klasyczne garnitury dokładnie - w większości rozmiarówka strasznie przebrana, z tańszych modeli klasycznego granatu w r.44 nie ma, stad pytanie czy wiadomo może kiedy sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 modele all season uzupełniają sukcesywnie, bez ustalonej regularności - zapytaj doradcę myślę, że po nowym roku pojawią się jeszcze jakieś nowe modele z kolekcji zimowej - tak było w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nowy krój: http://eu.suitsupply.com/en/suits?prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Athletic Można w spokoju chodzić na siłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nowy krój: http://eu.suitsupply.com/en/suits?prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Athletic Można w spokoju chodzić na siłownię No nie wiem, mnie tam 1 model nie urządza (a jest obecny już od jakiegoś czasu w ofercie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Nie mierzyłem garnituru w tym kroju, ale patrząc na tabelę rozmiarów i opis... chyba nikt w SS nie wpadł na to, że jeżeli ktoś sporo ćwiczy to ma nie tylko szerszą klatkę i barki, ale też mniejszy obwód pasa i szersze uda. Tymczasem rozmiar w pasie spodni jest taki sam, jak w innych krojach garniturów. Na przykład w moim rozmiarze 48 jest to 86 cm - dla mnie jest to o jakieś 5-6 cm za dużo, a nie jestem super szczupły z kaloryferem na brzuchu. "Slim upper leg" też nie zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Będzie dobry jako all season, czy raczej typowo zimowy? http://eu.suitsupply.com/en/suits/havana-brown-plain/P4753H.html?cgid=Suits&prefn1=lineID&prefv1=Purple%20Line I czy ktoś widzi tam gdziekolwiek kolor brown? Dla mnie ten garnitur jest szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 idąc z wieściami z styleforumnet - outlet SuSu ma się otwierać na początku stycznia @lubo69: raczej 3/5 season - od września do marca kolor na żywo może się różnić, SuSu mocno przejaskrawia fotografie - może mieć brązową tinte (ale nie musi, bo błędy w opisie nie są znów rzadkością) - zapytaj konsultanta najlepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi