babicz999 Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 A jak oceniacie jakosciowo buty od susu?Na stronie poza rodzajem skóry oraz metody szycia Blake nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 44 minuty temu, babicz999 napisał: A jak oceniacie jakosciowo buty od susu? Na stronie poza rodzajem skóry oraz metody szycia Blake nic nie ma. Osobiście mam podwójne czarne monki. Niestety, jakość skóry jest dość kiepska i w wielu miejscach zrobiły się okropne wgniecenia. Nie polecam, zwłaszcza za pełną cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 14 godzin temu, alabuz napisał: W ostatnich latach zawsze cos dorzucali w trakcie, więc warto obserwować. W poprzednim outlecie z tego roku sporo rzeczy dorzucili. Nie wiem tylko czy były to nowe czy szybkie zwroty. Tutaj przy dostawie określonej na tak duży okres czasu jakby mieli uzupełnić outlet to raczej o nowe pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 W dniu 22.11.2020 o 17:47, lubo69 napisał: Zdaje się, że kilty jeszcze są... Kilt już mam z poprzedniej outletowej edycji 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Od siebie dodam, że nie interesujcie się marynarkami/garniturami z bawełny bo szkoda czasu. W poprzednim outlecie zamówiłem dwa produkty i ich jakoćś była masakryczna. Zakurzone, widać że przeleżane (odznaczone zagięcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Właśnie dostałem maila o outlecie.... Mają niezły rozstrzał czasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Ja również - drugiego. W tym pierwszym była mowa o wczesnym dostępie na 48 godzin przed szerokim otwarciem. I ten drugi był dokładnie 48 godzin później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrula10 Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Czy były w ofercie inne płaszcze Vicenza niż dostępna obecnie brązowa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Były, sam zamówiłem np. taki (ale pewnie będę musiał go zwrócić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Z perspektywy zawodowej ciekaw jestem, jak dobierali grupę odbiorców tego alertu 48. Sam na przestrzeni ostatnich 4 lat zrobiłem 4zamowienia, zawsze zostawała u mnie przynajmniej połowa produktów, no i na ostatni outlet też dałem się złapać. Teoretycznie idealny kandydat do marchewki pod tytułem "wczesny dostęp dla Ciebie", a mimo to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 15 minut temu, Manolete napisał: Z perspektywy zawodowej ciekaw jestem, jak dobierali grupę odbiorców tego alertu 48. Sam na przestrzeni ostatnich 4 lat zrobiłem 4zamowienia, zawsze zostawała u mnie przynajmniej połowa produktów, no i na ostatni outlet też dałem się złapać. Teoretycznie idealny kandydat do marchewki pod tytułem "wczesny dostęp dla Ciebie", a mimo to nic. Dostałem maila o wczesnym dostępie, a zrobiłem na przestrzeni ostatnich 4 lat zdecydowanie więcej zakupów niż Ty (aż ciężko zliczyć), więc może kierowali się wartością zakupów? Skoro wydałem u nich kwotę XXXXXzł to wychodzą z założenia, że będę w stanie wydać kolejne XXXXzł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Ja dostałem maila w niedzielę o 10 rano. Nie robię wielkich zakupów u nich (ostatnie dwa lata to jedna marynarka i jakieś drobiazgi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 czyli loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Czy mieliście może problem z logowaniem się do outletu? Złożyłem zamówienie, zapłaciłem przez PayPal, ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od SuitSupply. W historii zamówień również nie ma tego produktu, za który dziś zapłaciłem. Dodatkowo mam problem z logowaniem i muszę ciągle resetować hasło. Zastanawiam się, czy nie padłem ofiarą jakiegoś phishingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Generalnie strony outletowe SuSu działają jak działają. Ja na 3 zamówienia dostałem tylko 1 potwierdzenie. Na SF ludzie pisali, że im też poznikały zamówienia a potem się znów pojawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Zatem jest nadzieja, że kasa nie wyparowała, dzięki. Domyślam się, że jest teraz duże obciążenie serwerów, niemniej nie jest to przyjemna sytuacja, gdy z konta znika, a informacji żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 U mnie nie było zamówienia w historii, potem wróciło i to już z adnotacją "order has been sent", a towar będzie jutro, bo dostałem link do śledzenia. Zamawiałem w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Trzeci Outlet w tym roku. Tego nigdy nie było. Faktycznie musi być kryzys w branży. Ja tym razem jednak odpuszczę. Aktywnie uczestniczyłem w dwóch poprzednich outletach i nie odczuwam potrzeby brania udziału w następnym. Kiedyś to było by nie do pomyślenia 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Czy mi się wydaje, czy SuSu zaczęło eksperymentować z wąskimi klapami/guzikiem wyżej niż zazwyczaj? W outlecie znalazłem taki garnitur i wydaje się on mieć węższe klapy niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Gdyby ktoś cudownym przypadkiem kupił w outlecie różowy płaszcz w rozmiarze 46/48 lub kurtkę z fotki w tych rozmiarach i zamierzał to zwracać - proszę o informacje. Kolega się spóźnił i teraz liczy na cud Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Ja już swoją przesyłkę otrzymałem , wygląda na to że trafiłem z rozmiarem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Widocznie 9 koszul to dużo i cały czas mam "w trakcie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 U mnie zmiana, w nocy wysłali oba zamówienia. A le dziwne, bo z jednego 5/5, a z drugiego w mailu mam wymienione 2/4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Zamówienia wysyłają w osobnych paczkach, u mnie jest podobnie. W jednej paczce marynarki poszły a w drugiej, koszule, spodnie. Swoją drogą do mnie kurier będzie musiał tirem podjechać 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Do mnie właśnie dotarła Havana c848 z outletu. Kupiłem za całe 428 złotych, świetny interes, dzięki @tsz za szybkie wrzucenie info. Ktoś wcześniej pytał o rozmiar przy 183 cm wzrostu, czy long czy regular. Ja mam jakieś 184 cm i rozmiar 102 pasuje idealnie, jedynie rękawy do skrócenia o 1 cm. Przy 52 marynarka byłaby pewnie sporo za krótka i środkowy guzik byłby za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi