pi_senny Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Długość marynarek według tabeli to oczywiście długość z kołnierzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 zajrzałem przed chwilą, ale wymiotło towaru.. Wszystkie poszetki, paski, nawet etui na zestaw do ping-ponga się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Długość marynarek to długość bez kołnierza. Oczywiście:) Sprawdzone, zmierzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 3 godziny temu, Jakub.B napisał: Jak to w końcu jest z longami w SuSu? Dla osoby mającej 183cm polecacie longi, czy raczej lepiej trzymać się standardowej rozmiarówki? 40 regular jest ok, ten sam long widocznie za długi w rękawach. Wzrost mamy taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 ech, a miałem już nic nie kupować, wpadł jeden traveller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Koszule slim fit 42 i 43 ile mają w talii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Godzinę temu, roj napisał: nawet etui na zestaw do ping-ponga się skończył Zdaje się, że kilty jeszcze są... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Przy okazji zapytam , wymiary garniturów są zgodne z tabelą ? Czy to loteria ? Ostatnio jak zamawiałem marynarkę Havana , rozmiar 54 był wielkości 52 Trochę loteria, bo w outlecie masz misz masz wypusty kolekcji z różnych lat, a co za tym idzie nie zawsze się zgadza rozmiarowka.W moim przypadku starsze wydania koszul w rozmiarze 38 leżą jak należy, za to obecnie musze kupować 40stke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Ostatecznie wziąłem jeszcze drugi garnitur w większym rozmiarze , także jest duża szansa że któryś będzie dobry 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 A myślicie, że jak będzie oficjalne otwarcie to dorzucą jeszcze towaru ? Póki co udało mi się kupić tylko karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 W ostatnich latach zawsze cos dorzucali w trakcie, więc warto obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 A jak oceniacie jakosciowo buty od susu?Na stronie poza rodzajem skóry oraz metody szycia Blake nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 44 minuty temu, babicz999 napisał: A jak oceniacie jakosciowo buty od susu? Na stronie poza rodzajem skóry oraz metody szycia Blake nic nie ma. Osobiście mam podwójne czarne monki. Niestety, jakość skóry jest dość kiepska i w wielu miejscach zrobiły się okropne wgniecenia. Nie polecam, zwłaszcza za pełną cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 14 godzin temu, alabuz napisał: W ostatnich latach zawsze cos dorzucali w trakcie, więc warto obserwować. W poprzednim outlecie z tego roku sporo rzeczy dorzucili. Nie wiem tylko czy były to nowe czy szybkie zwroty. Tutaj przy dostawie określonej na tak duży okres czasu jakby mieli uzupełnić outlet to raczej o nowe pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 W dniu 22.11.2020 o 17:47, lubo69 napisał: Zdaje się, że kilty jeszcze są... Kilt już mam z poprzedniej outletowej edycji 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Od siebie dodam, że nie interesujcie się marynarkami/garniturami z bawełny bo szkoda czasu. W poprzednim outlecie zamówiłem dwa produkty i ich jakoćś była masakryczna. Zakurzone, widać że przeleżane (odznaczone zagięcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Właśnie dostałem maila o outlecie.... Mają niezły rozstrzał czasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Ja również - drugiego. W tym pierwszym była mowa o wczesnym dostępie na 48 godzin przed szerokim otwarciem. I ten drugi był dokładnie 48 godzin później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrula10 Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Czy były w ofercie inne płaszcze Vicenza niż dostępna obecnie brązowa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Były, sam zamówiłem np. taki (ale pewnie będę musiał go zwrócić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Z perspektywy zawodowej ciekaw jestem, jak dobierali grupę odbiorców tego alertu 48. Sam na przestrzeni ostatnich 4 lat zrobiłem 4zamowienia, zawsze zostawała u mnie przynajmniej połowa produktów, no i na ostatni outlet też dałem się złapać. Teoretycznie idealny kandydat do marchewki pod tytułem "wczesny dostęp dla Ciebie", a mimo to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 15 minut temu, Manolete napisał: Z perspektywy zawodowej ciekaw jestem, jak dobierali grupę odbiorców tego alertu 48. Sam na przestrzeni ostatnich 4 lat zrobiłem 4zamowienia, zawsze zostawała u mnie przynajmniej połowa produktów, no i na ostatni outlet też dałem się złapać. Teoretycznie idealny kandydat do marchewki pod tytułem "wczesny dostęp dla Ciebie", a mimo to nic. Dostałem maila o wczesnym dostępie, a zrobiłem na przestrzeni ostatnich 4 lat zdecydowanie więcej zakupów niż Ty (aż ciężko zliczyć), więc może kierowali się wartością zakupów? Skoro wydałem u nich kwotę XXXXXzł to wychodzą z założenia, że będę w stanie wydać kolejne XXXXzł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Ja dostałem maila w niedzielę o 10 rano. Nie robię wielkich zakupów u nich (ostatnie dwa lata to jedna marynarka i jakieś drobiazgi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 czyli loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Czy mieliście może problem z logowaniem się do outletu? Złożyłem zamówienie, zapłaciłem przez PayPal, ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od SuitSupply. W historii zamówień również nie ma tego produktu, za który dziś zapłaciłem. Dodatkowo mam problem z logowaniem i muszę ciągle resetować hasło. Zastanawiam się, czy nie padłem ofiarą jakiegoś phishingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi